Partners

ACO

Chez ACO, vous trouverez des différentes solutions de drainage et de gestion de l'eau, tant pour le jardin que pour la salle de bains.

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast produceert en ontwikkelt aluminium profielen voor ramen, deuren, schuiframen en veranda’s voor buiten en aluminium deuren ‘IDA’ voor binnen. U geniet van een unieke 25 jaar kleurengarantie.

Betafence Belgium nv

Betafence, jouw partner voor tuinafrasteringen met meer dan 140 jaar ervaring. Geniet van jouw vrijheid in veiligheid.

BOSS paints

Al 75 jaar is BOSS paints actief op de Belgische markt. Dagelijks luisteren ze naar de vragen, opmerkingen en noden van Belgische schilders. Daar zo goed mogelijk aan tegemoet komen is hun doel.

Bouwunie

Bouwunie is er voor alle kmo’s en zelfstandige ondernemers uit de bouwsector. Deze organisatie behartigt samen met Unizo jouw belangen bij de overheid, in de media, de publieke opinie en in het overleg met de andere sociale partners.

Cedral

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Cedral.

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Ebema: Stone&Style

Ebema Stone&Style verbetert buitenruimtes met mooie en hoogwaardige betonoplossingen voor tuinen, terrassen en inritten.

Ecowater Systems

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Facq

Facq is één van de leiders in de distributie van badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen in België. Elk jaar opent Facq nieuwe verkooppunten met momenteel 47 PROcenters en 17 showrooms.

FRANKE nv

Wonderful inrichten met Franke: hygiënische spoeltafels, duurzame keukenkranen, recyclage dampkappen, handige afvalsorteersystemen en dit alles aan uitzonderlijke garantievoorwaarden van 10 of 5 jaar.

Hörmann Belgium NV/SA

Hörmann, de nummer 1 in poorten en deuren!

Knauf

Iedereen professioneel met Knauf

Loxone Benelux

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat is de kernboodschap van Loxone, een Smart Home bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt. Maak het leven eenvoudiger!

Luminus

Bij Luminus kan je rekenen op een optimaal energietarief voor je woning én helpen we je zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is niet alleen goed voor je factuur, maar ook voor het milieu.

Niko

Op zoek naar schakelaars en stopcontacten, toegangscontrole, lichtsturing of huisautomatisering? Met Niko kies je voor gebruiksvriendelijkheid, stijlvol design en Belgische kwaliteit.

Primagaz Belgium N.V.

Propaangas van Primagaz is een veilige en gebruiksvriendelijke energieoplossing voor woningen die niet aansluitbaar zijn op het aardgasnetwerk.

RENSON

Duurzame oplossingen voor ventilatie, zonwering, gevelbekleding en ‘outdoor living’

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, ...

Schneider Electric

Geef leven aan je woningprojecten met de producten en oplossingen van Schneider Electric. Dankzij het inklikbare en schroefloze ontwerp van de Resi9XE zekeringkast, is zelf elektriciteit plaatsen of vernieuwen in je woning nog nooit zo eenvoudig geweest.

SOLIDOR

SOLIDOR: Duurzame oplossingen voor de installatie van houten - en tegelterrassen, dit voor zowel buiten als binnen.

Sto, jouw partner voor duurzaam bouwen

Bespaar energie met het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic!

SUYS

Expert in screens, rolluiken én alu gevelbekleding

Tec7

Tec7 maakt het gemakkelijk.

Vandersanden

Gevelstenen, gevelisolatie en kleiklinkers

Wienerberger NV

Duurzame bouwoplossingen voor de woning van morgen.

Xella BE nv

Xella biedt met zijn merken Ytong, Silka, Hebel en Multipor duurzame, energiezuinige, toekomstgerichte bouwoplossingen voor uw woning

Zehnder

Zehnder biedt energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Zehnder designradiatoren overtuigen met hun uitstekende functionaliteit en design.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.