Solidor

Solidor is ontstaan in 1978 met een totaal nieuwe creatie van rubber en kunststof producten. Dankzij hun voortdurende investeringen in hoogtechnologische machines en personeel produceert het bedrijf complexe extrusieprofielen voor tal van vooraanstaande bedrijven in binnen- en buitenland. Als toonaangevend fabrikant en verwerker van kunststoffen en rubber is Solidor synoniem voor innovatie, kwaliteit en service. Ontdek hun brede gamma kunststof- en rubberproducten.

Solidor is gevestigd in het West-Vlaanderen, te Wevelgem, en is een gerenommeerde fabrikant van rubber- en kunststof producten/oplossingen voor een ruime keuze aan toepassingen in de machinebouw, chemische nijverheid, bouw, voedingsindustrie en tal van andere sectoren. Naast een ruim aanbod aan eigen producten en standaardoplossingen, wordt er ook aandacht besteed aan de individuele klant.

Solidor draagt als pionier in terrasdragers al meer dan 40 jaar zijn steentje bij aan duurzaamheid en circulariteit. Gerecycleerd materiaal wordt omgezet tot een bruikbaar product dat op zijn beurt recycleerbaar en herbruikbaar is. Bovendien is er de mogelijkheid om bestaande tegels snel en efficiënt te herstellen of vervangen zonder de bestaande terrasdragers aan te passen. Dit biedt als voordeel dat je je terras moeiteloos kan verhuizen of uitbreiden naar een andere locatie. Graag meer informatie over hun gamma terrasdragers? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan of neem contact op.

Bezoek ook eens de Linkedin-pagina van Solidor en ontdek er hun nieuwigheden en projecten.

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan