Solidor

Pionier in terrasdragers sinds 1978

“Een eenvoudig en modulair terrassysteem dat zich aanpast aan elke situatie en omgeving.”

SOLIDOR is ontstaan in 1978 en produceert een solide en esthetische (outdoor-)oplossing voor de installatie van terrassen op elke ondergrond. Onze modulaire terrasdragers hebben een hoge afwerkingsgraad en zijn volledig vervaardigd uit duurzame, onderhoudsvriendelijke en ecologisch verantwoorde materialen. Ontdek hun brede gamma aan regelbare terrasdragers.

Door de modulariteit van de verschillende stukken biedt het systeem een brede waaier aan mogelijkheden, en is het inzetbaar in de meest complexe situaties en omgevingen.

SOLIDOR is gevestigd in het West-Vlaanderen, te Wevelgem en draagt als pionier in terrasdragers al meer dan 40 jaar zijn steentje bij aan duurzaamheid en circulariteit. Gerecycleerd materiaal wordt omgezet tot een bruikbaar product dat op zijn beurt recycleerbaar en herbruikbaar is. Bovendien is er de mogelijkheid om bestaande tegels snel en efficiënt te herstellen of vervangen zonder de bestaande terrasdragers aan te passen. Dit biedt als voordeel dat je je terras moeiteloos kan verhuizen of uitbreiden naar een andere locatie. Graag meer informatie over hun gamma terrasdragers? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan of neem contact op.

Bezoek ook eens de LinkedIn-pagina en Facebook-pagina van SOLIDOR en ontdek er hun nieuwigheden en projecten.

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan