SOLIDOR

SOLIDOR: Innovatieve oplossingen voor duurzame terrassen en tegelinstallaties

SOLIDOR staat synoniem voor duurzame, esthetische oplossingen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we houten terrassen en tegelterrassen installeren, zowel buiten als binnen. Hun regelbare terrasdragers zijn ontworpen met een compromisloze focus op kwaliteit en veelzijdigheid, waardoor ze geschikt zijn voor elke ondergrond.

Deze regelbare terrasdragers, waar SOLIDOR de pionier in is, bieden niet alleen een ongeëvenaarde afwerkingskwaliteit, maar zijn ook vervaardigd uit materialen die duurzaamheid, onderhoudsgemak en milieuvriendelijkheid garanderen. Dankzij de modulariteit van onze systemen zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor zelfs de meest complexe situaties en omgevingen probleemloos worden aangepakt.

Maar daar stopt het niet. SOLIDOR breidde onlangs zijn assortiment uit met een innovatieve lijn voor het plaatsen van binnentegels. Met de gepatenteerde keg en handige clips, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, wordt het plaatsen van tegels binnenshuis kinderspel. Of het nu gaat om een dunne tegel van 3 mm of een stevigere variant van 13 mm, het systeem staat garant voor eenvoudige en nauwkeurige installatie.

Met SOLIDOR krijg je niet alleen een solide basis voor je buitenruimtes, maar ook een betrouwbare oplossing voor je binnenruimtes. Kies voor duurzaamheid, kies voor kwaliteit, kies voor SOLIDOR.

Graag meer informatie over hun gamma terrasdragers? Vraag je gratis inspiratiebrochure aan of neem contact op.

Bezoek ook eens de LinkedIn, Instagram-pagina en Facebook-pagina van SOLIDOR en ontdek er hun nieuwigheden en projecten.

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.