Betafence Belgium nv

Betafence (http://betafence.be) is wereldmarktleider in afrasteringssystemen, toegangscontrole en detectiesystemen.

Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd van een fabrikant in omheiningen naar een leverancier van Totaaloplossingen van Perimeter Beveiliging.
Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen.

Betafence telt >1400 medewerkers. De onderneming heeft 9 productievestigingen in 8 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Diensten: omheiningen

Gratis documentatie van Betafence Belgium nv

Meer nieuws van Betafence Belgium nv

Rondom het huis - afsluitingen - faldivia snelsluitende poort
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Faldivia snelsluitende poort: Sluit met een snelheid van 1m per seconde

Betafence innoveert. Het resultaat vandaag is de introductie van de innovatieve Faldivia ‘speed folding gate’. U leest het goed, deze poort zonder geleiding vouwt haar poortvleugels snel open en dicht. Met een instelbare snelheid van ca. 1 meter per seconde zijn bedrijfsterreinen en specifieke zones in geen tijd veilig afgesloten. 

Horizen van betafence
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Nieuwe privacy oplossingen met Horizen

In de huidige drukke tijden is privacy een hoog goed. Voor wie in een rijhuis of een appartement woont, of voor wie een kleinere tuin heeft, komt een duurzame privacy-oplossing dan ook als geroepen. Onder de noemer HoriZen® biedt Betafence vanaf 2017 zijn klanten een nieuw, uitgebreid assortiment privacy systemen aan.

Creazen van Betafence
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Creazen : Nieuw spijlenhekwerk combineert design en natuurlijke look

CreaZen is een nieuwe, opmerkelijke paneelafrastering van Betafence met door elkaar lopende natuurlijke lijnen.  Creazen is geïnspireerd op de hedendaagse trend van terug naar de natuur in een kwaliteitsjas, waarmee Betafence als specialist in omheiningsoplossingen eens te meer aantoont dat ze helemaal bij de tijd zijn.

Betafence Screeno line
Geplaatst in Evenementen > Batibouw.

Batibouw 2016 : Afsluitingen

Een bezoek aan de stand van Betafence op Batibouw 2016 loont zeker de moeite! U wordt er niet alleen goed omringd, u beleeft er ook een zintuiglijke ervaring. Met andere woorden, de Betafence-adviseurs ontvangen u met open armen, zijn uw gids en staan u met raad en daad bij. En u kan observeren, aanraken, testen en vergelijken: een essentiële meerwaarde bij de keuze van een tuinafsluiting op uw maat. 

Tuingaas op rol : Pantanet Essential
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

De omheining kiezen die bij je past

Betafence doet meer dan je tuin omheinen. We omringen hem met ervaring, expertise en technologische knowhow. Of het nu gaat om tuingaas op rol, draadpanelen of gevulde wanden en schanskorven, onze producten en oplossingen voor de omheining van je thuis munten uit in kwaliteit en duurzaamheid.
Geen afrastering, geen omheining, geen hek of poort of er zit er eentje voor jou in het Betafence-assortiment. Maar welke kiezen? Het is jouw tuin. Daar hoort een afrastering bij op maat van jouw wensen, stijl en toepassing.
De Betafence Productwijzer maakt je wegwijs. Wij sturen je hier al in de goede richting...

Betafence Belgium nv

BETAFENCE afrasteringen vormen het sluitstuk van de hedendaagse woonomgeving.

Hoofdkantoor betafence

Blokkestraat 34b
8550, Zwevegem
056 73 47 47