Betafence Belgium nv

Uw tuin en terras zijn er om met volle teugen van te genieten, om te ontspannen met je gezin, om tot rust te komen. Betafence is wereldmarktleider in afrasteringssystemen, toegangscontrole en detectiesystemen en is al 135 jaar een betrouwbare partner.

Je tuin is een volwaardige leefruimte, een buitenkamer waar je net als in je huis, gasten wilt kunnen ontvangen. Betafence helpt je jouw leeftuin af te schermen en beveiligen met afrasteringen en tuinomheiningen. Want Betafence, beveiligt wat écht telt.

Een Betafence tuinomheining is uitgevoerd in stevig en duurzaam materiaal, het vraagt weinig of geen onderhoud. Kies je nu eerder voor een onzichtbare groene kleur of ga je liever voor iets strakker en moderner?  Het Betafence assortiment biedt je de keuze uit verschillende kleuren, maten en vormen waarbij onze drie principes steeds centraal staan: kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid.

Ontdek ons uitgebreid aanbod en laat je inspireren! Bezoek onze website voor meer informatie.

omheining, tuin, tuinafsluiting, beveiliging

Meer nieuws van Betafence Belgium nv

Plasitor tuinafsluiting
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Waarom worden ‘klassieke' tuinafsluitingen nog steeds zo frequent geplaatst?

Plasitor, reeds meer dan 45 jaar een absolute topper in tuinafsluitingen. Het is wel opvallend. Als je aan professionele plaatsers van tuinafsluitingen vraagt wat hùn favoriete tuinafsluiting is, dan komt ‘Plasitor’ haast altijd in hun top 3 voor. "Wat maakt deze tuinafsluiting nu zo bijzonder?", vraagt een mens zich dan af. Welnu, we hebben het hen gevraagd.

Pantanet
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

De meest geplaatste tuinafsluiting bestaat vandaag ruim 50 jaar!

Pantanet, de Golden Oldie van de tuinafsluitingen. Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komt men… Pantanet tuinafsluitingen van Betafence tegen. Eigenlijk heel begrijpelijk, want deze tuinafsluiting is een absolute klassieker die al meer dan 50 jaar bestaat. De degelijkheid is dus afdoend bewezen en dit type afsluiting laat zich ook makkelijk zelf plaatsen voor een heel voordelige prijs.

 

Bouwvergunning : Heb je een vergunning nodig voor een tuinomheining
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Heb je een vergunning nodig om een tuinafsluiting te plaatsen ?

Het lijkt een eenvoudige vraag, maar toch is er - zoals zo vaak - geen eenvoudig ja- of nee-antwoord mogelijk. Het genuanceerde antwoord is : “Ja, normaal heb je daar een stedenbouwkundige vergunning voor nodig, maar er bestaan vrijstellingen voor.” 

Zenturo betafence
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Hoe kies je de tuinafsluiting die het best bij je past … en waar ook je tuin tevreden mee is ?

Een tuinafsluiting vervult eigenlijk best veel functies. De primaire functie is gewoon juridisch. Een afsluiting geeft juridisch immers precies aan tot waar je eigendom strekt. Met alle gevolgen van dien, want een vreemde die zich ongevraagd binnen je tuinafsluiting bevindt, pleegt ‘huisvredebreuk’ en kan daarvoor veroordeeld worden. Mocht er géén tuinafsluiting staan, dan is deze inbreuk al veel moeilijker te bewijzen. 

Betafence batibouw
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Batibouw 2019 - Privacyomheiningen in de kijker

Heb jij al plannen om een nieuwe omheining te plaatsen? Haast je dan naar Batibouw 2019! Om de 60e editie van Batibouw te vieren, pakt Betafence dit jaar uit met zijn privacyoplossingen. We nemen u graag mee door ons uitgebreid assortiment.

Betafence Belgium nv

Betafence, jouw partner voor tuinafrasteringen met meer dan 135 jaar ervaring. Geniet van jouw vrijheid in veiligheid.

Hoofdkantoor betafence

Blokkestraat 34b
8550, Zwevegem
056 73 47 47