BOzARC aluminium overkappingen

BOzARC is expert in de productie en plaatsing van aluminium overkappingen. Het familiebedrijf van de familie Verlinden groeide uit tot een referentie in de BeNeFraLux voor carportsterrasoverkappingen, en andere constructies zoals fietsenstallingen, wandelpaden of rokersruimten.

De BOzARC overkappingen kenmerken zich door een stevig aluminium frame, dat verkrijgbaar is in alle RAL-kleuren, en een gebogen dakstructuur. Die dakstructuur kan doorzichtig of opaal wit (zonwerend)uitgevoerd worden, maar is altijd uv-bestendig en vervaardigd uit onbreekbaar massief polycarbonaat. Bovendien zorgt het gebogen design voor een elegante & unieke touch en een licht en ruimtelijk gevoel.

BOzARC maakt overkappingen op maat en biedt tien jaar garantie op alle constructies. Of je nu een mooie carport wenst voor jouw auto of caravan, of je het hele jaar door wilt genieten van je terras dankzij een weersbestendige overkapping die een optimale lichtinval garandeert: BOzARC is jouw partner.

terrasoverkapping, afdak, luifel, carport

Enkele producten van BOzARC aluminium overkappingen

Meer nieuws van BOzARC aluminium overkappingen

Een carport voor je motorhome? Uitstekende keuze!

Je motorhome verdient een plek waar hij droog kan staan, beschermd tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Maar je garage is wellicht niet hoog genoeg om er je motorhome in onder te brengen ... De oplossing? Een carport op maat, die voldoet aan alle afmetingen en eisen om jouw motorhome de nodige bescherming te bieden. We zetten de mogelijkheden op een rij!

De dakbedekking van een carport: de mogelijkheden op een rij

Van plan om een carport te installeren? Mooi, je zult weldra je wagen, caravan of motorhome in alle veiligheid kunnen parkeren. Maar voor het zover is, zul je eerst enkele belangrijke keuzes moeten maken. Weet je bijvoorbeeld al welke dakbedekking je het best neemt? Dit zijn de mogelijkheden.

Staat je carport het beste vrij of beter tegen de gevel?

Lente, zomer, herfst of winter: een carport laten plaatsen, is altijd een goed idee. Je wagen staat netjes weggestald, is beschermd tegen hagel, rondvliegende takken, … En wanneer het kwik weer eens onder het vriespunt zakt, hoef je ’s ochtends nooit meer ijs van je wagen te krabben.

Investeren in een carport voor je mobilhome: doen of niet?

Hou je van kamperen en wil je flexibel reizen? Dan is een mobilhome ideaal. Als het slecht weer is of je bestemming niet in de smaak valt, kun je meteen verder reizen. Een mobilhome is een aanzienlijke investering en als je hem op stal plaatst, moet hij voldoende beschermd worden tegen hagel, vallende takken of afwaaiende dakpannen. Is een carport daar een goede oplossing voor? Of net niet? Wij maken je wegwijs!     

Heb je een bouwvergunning nodig om een carport te plaatsen?

Lente, zomer, herfst of winter: een carport komt altijd goed van pas als je geen garage hebt. Onder een carport is je auto goed beschermd tegen stormweer en hagel, en je hoeft ’s ochtends nooit ijs te krabben. Ben je helemaal gewonnen voor het idee van een carport, maar vraag je je af of je er wel eentje mag plaatsen? De laatste jaren is er heel wat veranderd inzake bouwvergunningen voor carports. In dit artikel zetten we de belangrijkste aandachtspunten voor aangebouwde en vrijstaande carports op een rij.

BOzARC aluminium overkappingen

BOzARC bouwt en plaatst carports en terrasoverkappingen op maat.

Hoofdkantoor - BOzARC

Boomsestaanweg 41 b2
2630, Aartselaar
03 455 90 67
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: Gesloten

BOzARC Gembloux

Jardin-Confort SPRL, Chaussée de Tirlemont, 77E
5030, Gembloux
02 384 36 36
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: Gesloten

BOzARC Hasselt

Trichterheideweg 11 bus 01
3500, Hasselt
089 44 01 33
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: 10:00-16:00
Vrijdag: 10:00-16:00
Zaterdag: 10:00-16:00
Zondag: Gesloten

BOzARC Roeselare

Rumbeeksegravier 166c
8800, Roeselare
+32 (0)51 81 41 42
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten