Warmteshop

Warmteshop is jouw leverancier op het gebied van infrarood verwarming. Het bedrijf is in volle groei en expansie maar blijft zijn focus leggen op de kleine dingen.  Architecten, groothandels, installateurs en vooral de eindgebruikers tonen hun waardering voor onze directe aanpak. Ons hoofddoel is ons om de fossiele brandstoffen langzaam maar zeker af te bouwen en het gebruik van groenere energiebronnen te stimuleren.  Infrarood verwarming is een volwaardig alternatief voor conventionele verwarmingsbronnen op gas of stookolie. Het is onze visie om deze CO2 vrije manier van verwarmen te promoten en zo ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor de kinderen.

Dankzij ons uitgebreide gamma aan infraroodverwarming, kunnen wij voor al uw noden en wensen een gepaste oplossing vinden.

Wij investeren onafgebroken in het uitbreiden van ons verkoopnetwerk, zodat wij beter dan wie ook kunnen inspelen in de noden van ons cliënteel. Warmteshop beschikt over een franchisenetwerk van meer dan 26 winkels in de Benelux en heeft daar nog bovenop een dealernetwerk van meer dan 300 dealers.

Diensten: infrarood | verwarming | terrasverwarming

Meer nieuws van Warmteshop

E-peil van 0 met infrarood verwarmingspanelen
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

E-peil van 0 met infrarood verwarmingspanelen

 Infrarood verwarming in een woning is voor vele EPB consulenten een onbekend gegeven.  Maar met de nieuwe normering van EPB 2.0 in zicht waar men pleit voor een zo laag mogelijk energieverbruik en CO2-uitstoot, zal infrarood verwarming de ideale partner worden om de huizen van de toekomst te verwarmen. E-peil van 0, de droom van elke bouwheer. Is dit E-peil te halen indien je de woning wil verwarmen met infrarood panelen?

Warmteshop - infrarood verwarming spiegel
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Verwarm zuinig in alle comfort, met infraroodverwarming

Je woning zuinig maar efficiënt verwarmen? Ga gerust voor infraroodverwarming. Vergeleken met centrale verwarming bespaar je tot 30% energie. Je woonkamer, badkamer of garage is snel op temperatuur. En jij geniet van gelijkmatige, gezellige warmte.
 

Warmteshop

Infrarood verwarming voor je nieuwbouw of renovatieproject. Bij de Warmteshop vind je een energiezuinige en CO2 vrije infrarood verwarming naar je keuze.

Hoofdkantoor warmteshop

Kruisboommolenstraat 9a
8800, Roeselare - Beveren
+32 (0)51 49 01 69
Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten