VASCO

Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. Vasco blijft investeren in nieuwe duurzame producten die niet alleen design uitstralen, maar ook een efficiënter energiebeheer bevorderen. Vasco gekend als marktleider in badkamerradiatoren en toonaangevend producent van designradiatoren in Europa, heeft tevens ruim 30 jaar ervaring op het vlak van vloerverwarming. VASCO is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.

designradiator, radiator, verwarming, handdoekradiator, badkamerradiatoren, designradiatoren, handdoekdrogers

Meer nieuws van VASCO

Vasco Ventilo
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Warmtepompen: hoe onderhoud ik mijn ventilo-convector?

Wil je je warmtepomp inzetten om zowel te koelen als te verwarmen? Dat schaf je je best een ventilo-convector aan. Leer meer over dit toestel en het eenvoudige onderhoud.

 

Vochtproblemen na je renovatie: zo raak je ervan af!

Vochtproblemen in je woning na een renovatie? De boodschap is duidelijk: je woning heeft dringend nood aan constante ventilatie. Ontdek hoe je daarvoor zorgt en tegelijkertijd de vochtproblemen aanpakt.

 

Vloerverwarming: daarom kies je voor een ‘droog’ systeem

Vloerverwarming is een interessant verwarmingssysteem. Het heeft een hoog rendement en kan in principe overal geplaatst worden. Maar kies je nu best voor een droog of een nat systeem? En wat is trouwens het verschil tussen beide?

Niva Bath, de perfecte combinatie van design en functionaliteit

Vasco breekt met trend om radiator zo dicht mogelijk tegen wand te plaatsen

Met haar nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van je badkamermomentjes.

Vasco ventilatie ventilo
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Vasco koelt en warmt met elk seizoen mee

Elk seizoen in een handomdraai de ideale temperatuur in je slaapkamer? Vasco maakt het waar met de trendsettende Niva ventilo-convector, een gebruiksvriendelijke 2-in-1-oplossing die zowel kan verwarmen als koelen. Snel, energiezuinig, fluisterstil… en in alle elegantie. De warmtewisselaar met ingebouwde ventilator past overal in huis én laat zich perfect combineren met een warmtepomp.

 

VASCO

Tijdloze warmte voor uw interieur

Hoofdkantoor vasco

Kruishoeftstraat 50
3650, Dilsen
089 79 04 11
089 79 05 00