Vaillant

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen en de opwarming van de aarde is meer dan ooit een thema. De Duitse fabrikant Vaillant is al 135 jaar lang marktleider in de verwarmingstechnologie en biedt vandaag naast de traditionele verwarmingssystemen toekomstgerichte en zuinige producten aan die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Toestellen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden, zodat ze, ook voor u, de perfecte oplossing kunnen bieden. Aangepast aan uw budget en comforteisen.

Condensatieketels ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoCOMPACT, ecoVIT en icoVIT exclusiv.

Met een condensatieketel bespaart u tot 35% en meer op uw energiefactuur. Bij Vaillant vindt u modellen voor alle types woningen, nieuwbouw of renovatie, klein of groot. Wandhangende of staande modellen, met of zonder ingebouwde boiler, op gas of op stookolie! Al onze condensatieketels zijn gemaakt uit hoogkwalitatieve materialen: de warmtewisselaar en brander bijvoorbeeld zijn gemaakt uit roestvrij staal. U bent dus voor veel jaren gerust!

Zonne - energiesystemen auroSTEP plus, auroTHERM exclusiv en auroTHERM

Wie nog meer wil besparen, kan zijn condensatieketel combineren met zonnecollectoren en zonneboilers voor de productie van warm water. U bewijst het milieu een dienst en bespaart maar liefst 50 à 60% in uw verbruik voor warmwaterproductie! De diverse premies en fiscale voordelen, die u bij deze systemen kan aanvragen, maken het extra interessant. Ook hier biedt Vaillant een uitgebreid gamma zonne-energiesystemen op maat van uw budget en de installatiemogelijkheden.

Warmtepompen geoTHERM, geoTHERM plus en geoTHERM exclusiv

Een warmtepomp is milieuvriendelijk en zuinig, omdat ze tot 75% van de noodzakelijke energie uit de natuur haalt. En ook met deze verwarmingsmethode heeft Vaillant haar sporen verdiend.

In Duitsland werd de geoTHERM in een vergelijkende studie (de gereputeerde Stiftung Warentest) in 2007 geëvalueerd als de beste in zijn soort. Ook op het vlak van waterpompen heeft u bij Vaillant de keuze uit diverse modellen.

Bespaar energie op een slimme manier.

Vervang uw oude ketel door een condensatieketel ecoTEC plus. Zo kunt u tot 35% en meer besparen. En het kan nog beter. Want als u de ecoTEC plus combineert met het zonne-energiesysteem van Vaillant, bespaart u ook nog eens 60% op uw energieverbruik voor warmwaterproductie. Deze combinatie is zuinig, milieuvriendelijk en betrouwbaar. Precies wat u verwacht van Duitse topkwaliteit.

Omdat Vaillant vooruitdenkt.

verwarming, warmtepomp, zonnepanelen, centrale verwarming, condensatieketel

Enkele producten van Vaillant

Meer nieuws van Vaillant

vaillant convector
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

aroVAIR ventilo-convectoren: de handige twee-in-één-oplossing

AroVAIR ventilo-convectoren zijn een aanrader voor woningen of kleinere bedrijfsruimtes die zowel om verwarming als om koeling vragen, maar waar tegelijk ook installatiegemak vooropstaat.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Lucht/water-warmtepomp aroTHERM plus: milieuvriendelijk, fluisterstil en zo geplaatst

De efficiënte lucht/water-warmtepomp aroTHERM plus met monobloc-technologie weet in zowat elke omgeving haar waarde te bewijzen, zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Elektrische cv-ketel eloBLOCK biedt snelle, betrouwbare warmte

Hoge nood aan onmiddellijke, tijdelijke of vooral eenvoudige warmtevoorziening? Ontdek de elektrische verwarmingsketel eloBLOCK en geniet van snelle, betrouwbare warmte.

eloMENT infraroodverwarming: aangename warmte in een oogwenk

Dat eloMENT elektrische infrarood (IR-)panelen zo goed als onmiddellijk hun aangename warmte verspreiden, maakt hen ideaal als (bij)verwarming voor bijvoorbeeld de badkamer.

SensoHOME en SensoCOMFORT: slimme regelmogelijkheden voor je verwarmingssysteem

Steeds slimmere verwarmingssystemen vragen om steeds slimmere regelmogelijkheden. Precies waar Vaillant met zijn nieuwe generatie regelaars aan tegemoet wil komen.

Vaillant

Trendsetter met 135 jaar ervaring. Innovatief vanaf de eerste dag.

Hoofdkantoor Vaillant

Golden Hopestraat 15
1620, Drogenbos
02 334 93 00