Vaillant

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen en de opwarming van de aarde is meer dan ooit een thema. De Duitse fabrikant Vaillant is al 135 jaar lang marktleider in de verwarmingstechnologie en biedt vandaag naast de traditionele verwarmingssystemen toekomstgerichte en zuinige producten aan die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Toestellen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden, zodat ze, ook voor u, de perfecte oplossing kunnen bieden. Aangepast aan uw budget en comforteisen.

Condensatieketels ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoCOMPACT, ecoVIT en icoVIT exclusiv.

Met een condensatieketel bespaart u tot 35% en meer op uw energiefactuur. Bij Vaillant vindt u modellen voor alle types woningen, nieuwbouw of renovatie, klein of groot. Wandhangende of staande modellen, met of zonder ingebouwde boiler, op gas of op stookolie! Al onze condensatieketels zijn gemaakt uit hoogkwalitatieve materialen: de warmtewisselaar en brander bijvoorbeeld zijn gemaakt uit roestvrij staal. U bent dus voor veel jaren gerust!

Zonne - energiesystemen auroSTEP plus, auroTHERM exclusiv en auroTHERM

Wie nog meer wil besparen, kan zijn condensatieketel combineren met zonnecollectoren en zonneboilers voor de productie van warm water. U bewijst het milieu een dienst en bespaart maar liefst 50 à 60% in uw verbruik voor warmwaterproductie! De diverse premies en fiscale voordelen, die u bij deze systemen kan aanvragen, maken het extra interessant. Ook hier biedt Vaillant een uitgebreid gamma zonne-energiesystemen op maat van uw budget en de installatiemogelijkheden.

Warmtepompen geoTHERM, geoTHERM plus en geoTHERM exclusiv

Een warmtepomp is milieuvriendelijk en zuinig, omdat ze tot 75% van de noodzakelijke energie uit de natuur haalt. En ook met deze verwarmingsmethode heeft Vaillant haar sporen verdiend.

In Duitsland werd de geoTHERM in een vergelijkende studie (de gereputeerde Stiftung Warentest) in 2007 geëvalueerd als de beste in zijn soort. Ook op het vlak van waterpompen heeft u bij Vaillant de keuze uit diverse modellen.

Bespaar energie op een slimme manier.

Vervang uw oude ketel door een condensatieketel ecoTEC plus. Zo kunt u tot 35% en meer besparen. En het kan nog beter. Want als u de ecoTEC plus combineert met het zonne-energiesysteem van Vaillant, bespaart u ook nog eens 60% op uw energieverbruik voor warmwaterproductie. Deze combinatie is zuinig, milieuvriendelijk en betrouwbaar. Precies wat u verwacht van Duitse topkwaliteit.

Omdat Vaillant vooruitdenkt.

verwarming, warmtepomp, zonnepanelen, centrale verwarming, condensatieketel

Enkele producten van Vaillant

Meer nieuws van Vaillant

Elektronische doorstromer vaillant
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Warmwatercomfort verzekerd met nieuwe Vaillant Elektrische Doorstromers: electronicVED en electronicVED exclusive

Vaillant vult zijn aanbod aan warmwatervoorzieningen aan met de Vaillant Elektrische Doorstromer (VED), beschikbaar in twee versies: electronicVED en
electronicVED exclusive. Dankzij zijn strakke en compacte design past een electronicVED in elke badkamer of keuken. Zijn modulerende werking bespaart
bovendien tot 30% aan water- en energieverbruik ten opzichte van de klassieke elektrische boiler.

Climvair vaillant
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Nieuwe lucht/lucht-warmtepompreeks: airco en verwarming: climaVAIR: milieuvriendelijk en efficiënt koelen en verwarmen

In april lanceert Vaillant een nieuwe reeks lucht/lucht-warmtepompen: airco en verwarming: climaVAIR. Het uitgebreide gamma biedt de keuze tussen een monosplit toepassing en verschillende multisplit toepassingen, in de eerste plaats voor koeling, maar ook verwarming is perfect mogelijk. De milieuvriendelijke en zeer efficiënte climaVAIR-oplossingen zijn uiterst betrouwbaar en beloven een lange levensduur en optimaal comfort.

Vaillant arostor
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Nieuw, uitgebreider en nog milieuvriendelijker gamma aroSTOR warmtepompboilers vervangt huidige modellen

Vanaf maart vervangt Vaillant zijn warmtepompboileraanbod door een uitgebreider gamma. Het nieuwe aroSTOR-gamma omvat een wandmodel met een volume van 150 liter en twee vloermodellen, een van 200 liter en een van 270 liter. Dankzij de overschakeling op het nieuwe, natuurlijke koudemiddel R290 bieden ze een nu nog milieuvriendelijkere en nog steeds financieel voordelige mogelijkheid tot warmwaterproductie op basis van warmtepomptechnologie

Vaillant warmtepomp
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Twee nieuwe lucht/water-warmtepompen voor binnenopstelling: modulair systeem of alles-in-éénoplossing

Vanaf maart vullen twee nieuwe lucht/water-warmtepompen voor binnenopstelling het Vaillant-gamma aan: de flexibele, modulaire versoTHERM plus en de recoCOMPACT exclusive, een totale comfortoplossing. De versoTHERM voorziet in verwarming en koeling en laat zich moeiteloos combineren met andere Vaillant-systeemcomponenten, terwijl een recoCOMPACT exclusive een totaaloplossing biedt voor warmte- en warmwatervoorziening, koeling en ventilatie. Deze monobloc warmtepompen, zonder buitenunit, onderscheiden zich allebei door hun compacte volume en stille, energiezuinige en efficiënte werking.

De aroTHERM  split VWL AS
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Fluisterstil, efficiënt en razendsnel geïnstalleerd: de lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS van Vaillant

Een compacte, fluisterstille warmtepomp die zich bovendien in geen tijd laat installeren? Ze bestaat en luistert naar de naam aroTHERM split VWL AS. Met deze zeer rendabele lucht/water-warmtepomp wil Vaillant beantwoorden aan de stijgende vraag naar flexibele, rendabele oplossingen voor nieuwbouwwoningen en appartementen. De aroTHERM  split VWL AS biedt een hedendaagse oplossing voor verwarming, koeling en sanitair warmwatervoorziening. De krachtige Vaillant-kwaliteit van deze warmtepomp vertaalt zich bovendien in een lange levensduur.

Vaillant

Trendsetter met 135 jaar ervaring. Innovatief vanaf de eerste dag.

Hoofdkantoor Vaillant

Golden Hopestraat 15
1620, Drogenbos
02 334 93 00