Vaillant

De energieprijzen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen en de opwarming van de aarde is meer dan ooit een thema. De Duitse fabrikant Vaillant is al 135 jaar lang marktleider in de verwarmingstechnologie en biedt vandaag naast de traditionele verwarmingssystemen toekomstgerichte en zuinige producten aan die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Toestellen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden, zodat ze, ook voor u, de perfecte oplossing kunnen bieden. Aangepast aan uw budget en comforteisen.

Condensatieketels ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoCOMPACT, ecoVIT en icoVIT exclusiv.

Met een condensatieketel bespaart u tot 35% en meer op uw energiefactuur. Bij Vaillant vindt u modellen voor alle types woningen, nieuwbouw of renovatie, klein of groot. Wandhangende of staande modellen, met of zonder ingebouwde boiler, op gas of op stookolie! Al onze condensatieketels zijn gemaakt uit hoogkwalitatieve materialen: de warmtewisselaar en brander bijvoorbeeld zijn gemaakt uit roestvrij staal. U bent dus voor veel jaren gerust!

Zonne - energiesystemen auroSTEP plus, auroTHERM exclusiv en auroTHERM

Wie nog meer wil besparen, kan zijn condensatieketel combineren met zonnecollectoren en zonneboilers voor de productie van warm water. U bewijst het milieu een dienst en bespaart maar liefst 50 à 60% in uw verbruik voor warmwaterproductie! De diverse premies en fiscale voordelen, die u bij deze systemen kan aanvragen, maken het extra interessant. Ook hier biedt Vaillant een uitgebreid gamma zonne-energiesystemen op maat van uw budget en de installatiemogelijkheden.

Warmtepompen geoTHERM, geoTHERM plus en geoTHERM exclusiv

Een warmtepomp is milieuvriendelijk en zuinig, omdat ze tot 75% van de noodzakelijke energie uit de natuur haalt. En ook met deze verwarmingsmethode heeft Vaillant haar sporen verdiend.

In Duitsland werd de geoTHERM in een vergelijkende studie (de gereputeerde Stiftung Warentest) in 2007 geëvalueerd als de beste in zijn soort. Ook op het vlak van waterpompen heeft u bij Vaillant de keuze uit diverse modellen.

Bespaar energie op een slimme manier.

Vervang uw oude ketel door een condensatieketel ecoTEC plus. Zo kunt u tot 35% en meer besparen. En het kan nog beter. Want als u de ecoTEC plus combineert met het zonne-energiesysteem van Vaillant, bespaart u ook nog eens 60% op uw energieverbruik voor warmwaterproductie. Deze combinatie is zuinig, milieuvriendelijk en betrouwbaar. Precies wat u verwacht van Duitse topkwaliteit.

Omdat Vaillant vooruitdenkt.

Diensten: verwarming | warmtepomp | zonnepanelen | centrale verwarming | condensatieketel

Enkele producten van Vaillant

Meer nieuws van Vaillant

Warmwaterboilers van Vaillant
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Een nieuwe warmwaterboiler voor iedereen!

Vaillant komt in september met 22 nieuwe warmwaterboilers op de markt. Ze hebben een inhoud van 300, 400 of 500 liter!  Het gamma bevat zowel boilers met een A-label al met een B-label. De boilers zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatief hoogstaan materiaal en op basis van energievriendelijke technologieën!

Vaillant maakt 11 winnaars gelukkig met een uniek Denis Meyers-kunstwerk
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Vaillant maakt 11 winnaars gelukkig met een uniek Denis Meyers-kunstwerk

Vaillants BATIBOUW 2017-wedstrijd bleek een groot succes. Elf dagen BATIBOUW: elf gelukkige winnaars van een originele creatie van de hand van urban artist Denis Meyers. Die zijn nu alle elf gekend!

Kunstwerk op ecotec green iq
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : De kunst van milieuvriendelijk verwarmen in de kijker

Bij Vaillant valt er elke dag iemand in de prijzen op BATIBOUW 2017. Bezoekers van de Vaillant-stand krijgen namelijk de kans om deel te nemen aan een originele wedstrijd, die het milieubewustzijn wil stimuleren door hun creativiteit te prikkelen. Elke dag kiest een jury de origineelste bijdrage. Iedere winnaar sleept een uniek, gecertifieerd hedendaags kunstwerk in de wacht, van de hand van de gerenommeerde Brusselse street artist Denis Meyers. Met het frontpaneel van een milieuvriendelijke ecoTEC exclusive Green iQ condensatiegaswandketel als canvas, stralen deze kunstwerken stuk voor stuk de groene gedachte uit.

Duurzaam wonen binnen ieders bereik
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Duurzaam wonen binnen ieders bereik!

Om een duurzame & groene levenstijl aan te houden, moet je voldoende mogelijkheden krijgen.  Vaillant helpt hierbij door onder het Green iQ-label alle producten te verzamelen die daartoe bijdragen. Milieubewustzijn is hot dezer dagen, en wie met het milieu bezig is kom voor woonoplossingen al snel bij het green iQ-label uit. Net zoals een koppel uit aalter : Ze hebben een nieuwbouwwoning geplaatst en deze ademt door en door duurzaamheid uit. Een flexoTHERM bodem/water warmtepomp en een geoSTOR warmwaterboiler van Vaillant maken deze doorgedreven ecovriendelijke levensstijl mee mogelijk.

Met de Green iQ-mediacampagne draagt Vaillant de boodschap van duurzaamheid, energie-efficiëntie en connectiviteit uit

In 2015 voerde Vaillant, de Europese marktleider in verwarmingstechnologie, het grootscheepse Green iQ-onderzoek uit. De recent gepubliceerde resultaten geven Vaillant niet enkel een goed richtpunt om in zijn verdere productontwikkeling nog sterker in te zetten op duurzaamheid, energie-efficiëntie en connectiviteit. Ze bieden daarnaast een leidraad om deze waarden sterker op de Europese kaart te zetten. Hoe? Aan de hand van gerichte communicatie. Met de grootscheepse Green iQ-mediacampagne gaat Vaillant voor een land vol Groene Superhelden! 

Vaillant

Trendsetter met 135 jaar ervaring. Innovatief vanaf de eerste dag.

Hoofdkantoor Vaillant

Golden Hopestraat 15
1620, Drogenbos
02 334 93 00