Masser

Masser is een Belgisch familiaal bedrijf dat reeds meer dan 60 jaar op de markt actief is met zelf ontwikkelde vooruitstrevende oplossingen die hun waarde bewezen hebben op het gebied van verwarming, ventilatie en waterverwarming voor sanitair gebruik.

Masser is ook de onbetwiste Belgische marktleider en sectorreferentie op het gebied van woningverwarming met warmtepompen en aardwarmte voor particulieren, met gemiddeld meer dan 1.000 installaties per jaar enkel in België.

De producten en werkprocedures die we voorstellen zijn 100% eigen ontwikkelingen en beantwoorden aan de strengste Belgische en Europese normen. De Technische expertise en vakkennis van onze medewerkers staan borg voor onze bedrijfsreputatie. Wij hebben reeds 100.000 systemen geïnstalleerd, tot grote tevredenheid van onze klanten.

verwarming, warmtepomp, vloerverwarming

Enkele producten van Masser

Meer nieuws van Masser

Warmtepomp en zonnepanelen
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Warmtepomp & zonnepanelen: dit zijn de gevolgen voor je energieverbruik

Een warmtepomp en zonnepanelen, het is een goede match. Die rendeert het best bij goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen. Of bij energiezuinige woningen waar op lage temperaturen verwarmd wordt. Maar wat betekent deze combinatie voor je energieverbruik?

duurzaam verwarmen
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp: daarom ga je ervoor (of net niet)

Hoe verwarm jij je woning? Een warmtepomp is in veel opzichten het overwegen waard. Tenminste, als je woning goed geïsoleerd is. Wij warmen je op met de voordelen, en geven - kritisch als we zijn - ook de nadelen mee. Nog meer pro’s of contra’s ontdekt? Deel ze met ons!

warmtepomp grond
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Warmtepomp of condensatieketel? Ontdek adviezen voor een slimme keuze

De manier waarop je verwarmt heeft impact op je comfort, je woning, het milieu en je energiefactuur. Gooi voor deze beslissing niet zomaar een muntje op, maar kies wijs. Bouwinfo staat je bij. In dit artikel zetten we de condensatieketel en de warmtepomp tegenover elkaar. Place your bets!

 

Horizontaal captanienet
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Grond/water warmtepomp

Een populair type warmtepomp is de grondwarmtepomp.  De aarde is immers een bron van warmte doordat er vanuit het magma constant warmte naar de oppervlakte komt en de bovenste lagen nemen natuurlijk ook nog zonnewarmte op. Er zijn twee soorten grondwarmtepompen, namelijk de horizontale en de verticale.

Warmtepomp in kijkwoning
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Verwarmen, koelen en ventileren in één warmtepompsysteem

Sommige warmtepompen combineren centrale verwarming, verwarming van sanitair water en koeling in één pomp. Wanneer je, zoals bij een gewone centrale verwarmingsketel, de verwarming van je woning en sanitair water wilt combineren, dan is de warmtepomp voorzien van een geïntegreerde warmwaterboiler of een zonneboiler. Deze combinatie levert wel een wat lager rendement op. Sommige compressiewarmtepompen bieden koeling als bijkomende functie. In dit geval heb je de keuze tussen twee methodes, namelijk ‘natural cooling’ (passieve koeling) en pompen met een omkeerbare werking (actieve koeling).

Masser

Marktleider in woningverwarming met warmtepompen

Masser N.V.

Nederokkerzeelsesteenweg 6
3071, Erps-Kwerps
02 520 26 91