Daikin Belux nv

Met meer dan 50 jaar ervaring in warmtepompen is Daikin de specialist voor ideale klimaatregeling.

De Daikin warmtepompen bieden een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen: ze worden gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot en halen ¾ van hun energie uit de buitenlucht.

Een Daikin warmtepomp biedt heel wat voordelen. Allereerst dalen de verbruikskosten, waarbij de meerinvestering voor een warmtepomp ten opzichte van sommige traditionele systemen  in vier tot acht jaar is terugverdiend. De warmtepompen vragen bovendien minimaal onderhoud en dankzij de inverter technologie verbruiken ze – anders dan een traditioneel aan/uit systemen – nooit meer energie dan werkelijk nodig is voor het verwarmen van een ruimte.

Welk systeem kiezen?

Wat is de beste oplossing voor u? De keuze van het juiste systeem hangt vooral af van uw specifieke project. Ieder huis is uniek. Het is bovendien uw dagelijkse leefomgeving. Daarom wilt u een verwarmingssysteem dat perfect aan uw behoeften voldoet. Of u nu bouwt of verbouwt, ruim of compact woont de lucht-lucht en lucht-water warmtepompen van Daikin passen efficiënt in elk project. In functie van uw specifiek project kan er geopteerd worden voor één van de technieken maar soms is de ideale oplossing ook een combinatie van verschillende technieken.

Gebruik de Daikin selectietool om te kijken wat voor uw project de juiste warmtepomp oplossing is.

warmtepomp, airco, airconditioning

Meer nieuws van Daikin Belux nv

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Hou het hoofd koel tijdens de ‘Staycation’

Door de klimaatopwarming hebben we ook in België de laatste jaren te maken met hete zomers en zelfs hittegolven. Hoewel de meeste mensen hogere temperaturen en een streepje zon wel weten te appreciëren, is deze warmte soms toch te veel van het goede. Een lucht/lucht warmtepomp, of in de volksmond airco, kan dan voor de nodige verkoeling zorgen.

De Daikin warmtepomp convector: een nieuwe aanpak voor huiselijk comfort

De Daikin Altherma warmtepomp convector kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen en de combinatie met vloerverwarming is perfect mogelijk. Deze warmtepomp convector is perfect geschikt voor gebruik in slaap- en woonkamers dankzij de stille werking en het elegante design.

Daikin scoort met zwart: nieuwe design lucht/lucht warmtepomp

Daikin stelt op Batibouw het vernieuwde en uitgebreide gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen voor. Dé eyecatcher: de Stylish Black Black, de volledig zwarte, ultramoderne wandunit. 

Nieuw op de markt: Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp

Daikin lanceert de Daikin Altherma 3 H HT, zijn nieuwste hoge temperatuur lucht/water warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Met zijn A+++ energielabel is het één van de meest economische verwarmingssystemen. Ideaal om een bestaande ketel te vervangen en zo niet alleen te besparen op de energiefactuur, maar ook het milieu een handje te helpen.  

Daikin Batibouw 2019
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Het assortiment Daikin Altherma 3rd generation-warmtepompen groeit Energiezuinige verwarming voor superieur comfort

Het Daikin Altherma gamma bestaat uit verschillende warmtepompoplossingen voor nieuwbouwprojecten of voor grote residentiële renovaties. In 2019 wordt het assortiment Daikin Altherma 3rd generation lucht/water-warmtepompen verder uitgebreid. De 60ste editie van Batibouw is voor Daikin de perfecte gelegenheid om deze nieuwe producten te presenteren.

Daikin Belux nv

DAIKIN, de specialist in warmtepompen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen

Hoofdkantoor Daikin

Avenue Franklin 1b
1300, Waver
0800 840 22
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten