Bulex

Bent op zoek naar een kwalitatief en eenvoudig verwarmingssysteem?

Dan bent u bij Bulex aan het goede adres! Ontdek hier ons volledig gamma, interessante documentatie en tips en tricks over verwarming en warm water. 

verwarming, warmwaterboiler

Meer nieuws van Bulex

Batibouw 2018 - verruimd aanbod, steunend op vaste waarden.

Bulex houdt de claim ‘Relax, it’s a Bulex’ onveranderd aan. Aan de hand van de nieuwste technologieën blijft Bulex, een van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair, zijn aanbod steeds verder uitbreiden en vernieuwen. Duurzaamheid en eenvoud blijven evenwel een constante. Op Batibouw 2018 stelen zowel de innovatie in het warmtepompgamma als de nieuwe waterverzachters de show. Het is ook uitkijken naar de avant-première van de volgende generatie condensatieketels Thema Condens FAS 48-65, die in het najaar van 2018 de huidige modellen zal vervangen. Intelligente regelingen maken het aanbod af. Daarom zet Bulex de MiGo en de MiPro regelaars graag nog eens in de kijker. Trouwe Bulex-installateurs kunnen bij al dit moois natuurlijk rekenen op een grondige training, uitgebreide technische assistentie en handige hulpmiddeltjes.

Verwarming : 3 jaar garantie op ketels
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Verlengde garantie op nieuw geïnstalleerde Bulex-condensatieketels: nu met 3 jaar garantie

Voor alle Bulex-condensatiewandketels ketels (tot en met 45 kW) die tussen 1 mei en 31 december 2017 geïnstalleerd worden, genieten eigenaars nu van een extra jaar garantie! Waarom? Omdat de hoogstaande kwaliteit van het uitgebreide gamma Bulex-condensatieketels een sterke bekrachtiging verdient.

Verwarming : Ketelonderhoud
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Ketelonderhoud verzekert veilig, voordelig en milieuvriendelijk verwarmen

Het voorjaar is niet alleen de ideale periode voor een grondige kuisbeurt van uw huis, maar ook van uw verwarmingsketel. Volgens Bulex, een van de marktleiders in België op het gebied van verwarming en sanitair, is deze periode perfect voor het onderhoud van uw ketel voor centrale verwarming (CV): precies wanneer de verwarming lager kan en de installateurs wat minder dringende tussenkomsten te verwerken krijgen. Een jaarlijkse schoonmaak van de verwarmingsketel is erg belangrijk, want het levert een hoger rendement op, een lager verbruik en een langere levensduur. Een goed onderhouden verwarmingsketel is bovendien veiliger en beter voor het milieu omdat het minder schadelijke stoffen uitstoot. Tijd om uw onderhoud in te plannen!

Instalxpert van bulex
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Batibouw 2017 : Zorgeloos de perfecte verwarmingsketel & installateur vinden!

Om zijn claim ‘Relax, it’s a Bulex’ kracht bij te zetten, ontwikkelde Bulex de online tool  Bulex Instal XPERT. Deze tool vereenvoudigt de zoektocht naar een nieuwe condensatieketel aanzienlijk. Vanaf het kiezen van uw ideale verwarmingsketel tot de installatie in slechts 3 eenvoudige stappen. Als dat niet comfortabel is! Op BATIBOUW 2017 stelt Bulex deze nieuwe tool, www.instalxpert.be, graag voor aan het grote publiek.

Bulex

Bulex zorgt voor alles! Van een online offerte tot een warm contact met een professionele installateur.

hoofdkantoor Bulex

Golden Hopestraat 15
1620, Drogenbos
+32 (0)2 555 13 13
+32 (0)2 555 13 14