Daikin Belux nv

Daikin Belux nv

Met meer dan 50 jaar ervaring in warmtepompen is Daikin de specialist voor ideale klimaatregeling.

De Daikin warmtepompen bieden een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen: ze worden gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot en halen ¾ van hun energie uit de buitenlucht.

Een Daikin warmtepomp biedt heel wat voordelen. Allereerst dalen de verbruikskosten, waarbij de meerinvestering voor een warmtepomp ten opzichte van sommige traditionele systemen  in vier tot acht jaar is terugverdiend. De warmtepompen vragen bovendien minimaal onderhoud en dankzij de inverter technologie verbruiken ze – anders dan een traditioneel aan/uit systemen – nooit meer energie dan werkelijk nodig is voor het verwarmen van een ruimte.

Welk systeem kiezen?

Wat is de beste oplossing voor u? De keuze van het juiste systeem hangt vooral af van uw specifieke project. Ieder huis is uniek. Het is bovendien uw dagelijkse leefomgeving. Daarom wilt u een verwarmingssysteem dat perfect aan uw behoeften voldoet. Of u nu bouwt of verbouwt, ruim of compact woont de lucht-lucht en lucht-water warmtepompen van Daikin passen efficiënt in elk project. In functie van uw specifiek project kan er geopteerd worden voor één van de technieken maar soms is de ideale oplossing ook een combinatie van verschillende technieken.

Gebruik de Daikin selectietool om te kijken wat voor uw project de juiste warmtepomp oplossing is.

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.