Zehnder

Zehnder biedt energiezuinige producten. Zehnder Group produceert en verkoopt designradiatoren, verwarmings- en koelplafondsystemen, comfortabele ventilatiesystemen en luchtzuiveringssystemen op de internationale markt.
Wij werken als een uitstekend team samen met onze klanten, zijn betrokken, stralen passie uit en houden van wat wij doen - alles om veilig te stellen dat wij altijd de eerste keus zijn bij de klanten.
Als innovatiepionier hebben wij wereldwijd meer dan 3.000 werknemers in dienst.

designradiator, ventilatie, verwarming- en koelsysteem, designradiatoren

Meer nieuws van Zehnder

Comfo Air PRO 300
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Rendement op elk niveau met de Zehnder ComfoAir PRO 300

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein je project ook is, met de ComfoAir PRO 300 van Zehnder gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet. De beste keuze voor zowel installateurs en EBP-bureaus als voor architecten en bouwfirma’s.

Zehnder gezond binnenklimaat
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Warmere zomers bedreigen gezond binnenklimaat

Het is tegenwoordig makkelijker om je huis warm te houden in de winter, dan koel in de zomer. Het KMI acht de kans groot, dat de komende zomers nóg warmer worden dan afgelopen jaar. De record-temperaturen die dit voorjaar worden gerealiseerd, lijken daar een voorbode van te zijn. Iedereen ondervindt dat dit binnenshuis oncomfortabel en zelfs ongezond is. Steeds vaker zal de installateur om hulp gevraagd worden bij het leefbaar houden van de woon- en slaapruimten in die bijna-tropische zomermaanden.

Balansventilatie voordelen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Balansventilatie: deze 6 voordelen mag je niet missen!

Gezonde lucht in de woning is belangrijk. Maar omdat onze woningen steeds beter geïsoleerd zijn, komt er nauwelijks verse lucht van buiten naar binnen. Om een gezonde luchtkwaliteit in de woning te verzekeren heb je een goed functionerend ventilatiesysteem nodig. Ken jij deze voordelen van een balansventilatiesysteem?

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Zehnder lanceert nieuw luchtafvoerventiel: betere akoestiek en mooier design

Er was al het toevoerventiel ComfoValve Luna S, maar nu breidt Zehnder zijn gamma verder uit met de ComfoValve Luna E, een luchtafvoerventiel waarbij de focus ligt op design en akoestiek. “De Luna S was op technisch vlak al top. De voorbije jaren hebben we echter gemerkt dat klanten meer dan vroeger op zoek zijn naar een goed werkend ventiel dat er esthetisch mooi uitziet en geluidsarm is”, weet Simon Van Herp, systeemadviseur bij Zehnder.

Zehnder

Zehnder biedt energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Zehnder designradiatoren overtuigen met hun uitstekende functionaliteit en design.

Hoofdkantoor Zehnder

Wayenborgstraat 21
2800, Mechelen
+32 (0) 15 28 05 10
Maandag: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Dinsdag: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Woensdag: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Donderdag: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Vrijdag: 8:00-12:00, 12:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten