Dierickx Ventilatie bvba

Dierickx ventilatie is gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor balansventilatie met warmteterugwinning, de zogenaamde ventilatie van het type D, en begeleidt doe-het-zelvers bij het installeren van hun gepersonaliseerd systeem.

Eén van de troeven is het unieke serviceconcept. Naast de levering van hoogwaardige en intelligente onderdelen, kan u rekenen op advies, uitleg en assistentie van vakmensen met ervaring. Naast balansventilatie kan u bij Dierickx ook terecht voor een centraal stofzuigsysteem in zelfbouwpakket.

Diensten: ventilatie | doe het zelf | centrale stofzuiger

Meer nieuws van Dierickx Ventilatie bvba

Ventilatie - Veelgestelde vragen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Je ventilatie-vragen beantwoord

Op ons forum vliegen jullie ventilatievragen ons om de oren. Bedankt daarvoor! In dit artikel tackelen we alvast enkele vaak terugkerende kwesties. Doe er je voordeel mee. 

Ventilatie - Ventilatiebuizen - flexibele buizen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Welke buizen heb je nodig voor je ventilatiesysteem?

Wil je een ventilatiesysteem plaatsen, dan heb je heel wat buizen nodig. Maar welk materiaal voor de kanalen en welke diameter kies je best? Bouwinfo to the rescue!

Ventilatie - Waarop letten bij de aankoop van een ventilatiesysteem
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Waarop letten als je een ventilatiesysteem koopt?

Je woning ventileren is een must. Het is nodig voor een gezond binnenklimaat én verplicht. Zo bevatten de EPB-normen ook eisen rond ventilatie. Louter door geregeld een raam open te zetten kom je er niet. Je hebt echt een efficiënt ventilatiesysteem nodig. Maar waar moet je op letten als je er een koopt?

 

Bis Beurs 2017- Bis-voorwaarden bij Dierickx Ventilatie

Ben je op zoek naar een ventilatiesysteem dat je zelf kunt installeren? Dan ben jij tijdens bis beurs 2017 bij Dierickx Ventilatie aan het juiste adres. 

Ventilatieverslaggever
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Venitlatieverslaggeving? Nu ook bij Dierickx Ventilatie

Sinds 1 januari 2016 dient U een ventilatieverslaggever aan te stellen. Beter informeren bij aanvang van het bouwproces, om zo tot een beter eindresultaat te komen, dat is de doelstelling. Een voorontwerp, dat rekening houdt met de mogelijkheden en beperkingen van zowel de woning als het ventilatiesysteem, heeft U reeds nodig bij de startverklaring.  Sluitstuk van deze verslaggeving is het ventilatieprestatieverslag. Dit is het opmeten en rapporteren van de gewenste debieten. 

Dierickx Ventilatie bvba

Dierickx Ventilatie : Balansventilatie en centraal stofzuigsysteem voor zelfbouwers.

Hoofdkantoor dierickx ventilatie

A. De Jonghestraat 2
9100, Nieuwkerken
+32 (0)3 766 55 53
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: 9:00-16:00
Zondag: Gesloten