Dierickx Ventilatie bvba

Dierickx ventilatie is gespecialiseerd in zelfbouwpakketten voor balansventilatie met warmteterugwinning, de zogenaamde ventilatie van het type D, en begeleidt doe-het-zelvers bij het installeren van hun gepersonaliseerd systeem.

Eén van de troeven is het unieke serviceconcept. Naast de levering van hoogwaardige en intelligente onderdelen, kan u rekenen op advies, uitleg en assistentie van vakmensen met ervaring. Naast balansventilatie kan u bij Dierickx ook terecht voor een centraal stofzuigsysteem in zelfbouwpakket.

ventilatie, doe het zelf, centrale stofzuiger

Meer nieuws van Dierickx Ventilatie bvba

Iso Filterbox
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Houtkachelgeur in huis door je ventilatie? Zo raak je ervan af!

Winter is coming ... Bij heel wat gezinnen gaat de houtkachel aan. Gezellig! Maar de houtkachelgeur die binnenkomt via je ventilatiesysteem D is dat minder. Ontdek hoe je ervan afkomt!

Comfort booster: ventilatiesysteem met warmteterugwinning Ubiflux Vigor

Wat verlang jij van een ventilatiesysteem? Dat het uitblinkt in thermisch comfort en energiezuinigheid? Dat het compact en makkelijk te installeren is?  Dubbel check! Het nieuwste ventilatiesysteem van Ubbink legt de lat extra hoog.

Ventiel Dierickx
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilatiesysteem Uniflexplus+ sneller ingeregeld dankzij nieuw ventiel

Meer akoestisch comfort, een strak design en een snelle inregelprocedure. Het nieuwe ventiel van het Comair Uniflex+ ventilatiesysteem stapelt de verbeteringen op. Goed om te weten: je vindt dit ventilatiesysteem bij Dierickx als handig zelfbouwpakket.

Ervaar fluisterstille innovatie in balansventilatie, bij Dierickx op BIS

En of je op de BIS-beurs innovaties kan spotten! Aan de stand van ventilatiespecialist Dierickx sta je oog in oog met de gloednieuwe generatie ventilatiesystemen van Vasco. What’s new? Dat lees je hier!

Dierickx Ventilatie
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Balansventilatie: geschikte kanalensystemen voor doe-het-zelvers

Plannen om balansventilatie te plaatsen? Met een zelfbouwpakket installeer je je ventilatiesysteem helemaal zelf. Een van de belangrijkste onderdelen is het kanalensysteem. Welke kanalensystemen zijn er zoal? Ontdek onze ‘finest selection’!

Dierickx Ventilatie bvba

Dierickx Ventilatie : Balansventilatie en centraal stofzuigsysteem voor zelfbouwers.

Hoofdkantoor dierickx ventilatie

A. De Jonghestraat 2
9100, Nieuwkerken
+32 (0)3 766 55 53
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: 9:00-16:00
Zondag: Gesloten