www.InfoZonneBoiler.be

Alles weten over zonneboilers? Surf naar InfoZonneBoiler.be

Op zoek naar een concreet, niet-merkgebonden antwoord op alle vragen die je als bouwer of verbouwer over zonneboilerinstallaties kan hebben? Surf dan naar www.InfoZonneBoiler.be, het objectieve zonneboilerinfoplatform van de Belgische zonneboilerfederatie Belsolar.

Een zonneboiler zet zonne-energie om in warmte waarmee u uw huishoudelijk water (keuken, bad of douche), huis of zwembad opwarmt. Kiezen voor een zonneboiler betekent dat u kiest voor een milieu- en energiebesparing. 

Maar wat is een zonneboiler precies? Welk type zonnecollector kiest je best en hoe groot moet die dan zijn? Wat is de rendabiliteit van een thermisch zonne-energiesysteem? Kan je nog aanspraak maken op subsidies of premies? Heb je een vergunning nodig? En kan je wel rekenen op warm water als de zon niet schijnt?  

Voor een concreet, niet-merkgebonden antwoord op deze nog veel meer vragen kan elke kandidaat-bouwer en verbouwer en elke professional terecht op de www.InfoZonneBoiler.be, hét objectieve zonneboiler-infoplatform bij uitstek.

Www.InfoZonneBoiler.be is geen commerciële site maar een initiatief van Belsolar, een federatie waarbij quasi alle Belgische leveranciers van systemen voor thermische zonne-energie of zonneboilers bij aangesloten zijn. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van sectie 5 van ATTB, de Belgische sectorassociatie voor thermische technieken.

Meer informatie:

www.InfoZonneBoiler.be

https://www.facebook.com/InfoZonneBoiler.be/

 

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.