Sanitairwinkel.be

Bij Sanitairwinkel vindt u alles voor de badkamer en het toilet. In onze webshop bieden wij u het grootste online assortiment met een aanbod van ruim 110.000 producten. Zo vindt u hier alle A-merken, zoals Villeroy en Boch, Geberit, Grohe, Hansgrohe en Plieger, maar ook veel andere bekende en minder bekende merken voor ieder budget.

In ons assortiment vindt u onder andere prachtige badkamermeubels, wastafels, baden, radiatoren, kranen en accessoires. Ook vindt u bij ons alles voor de douche en het toilet. Onze producten zijn zeer scherp geprijsd en worden gratis geleverd, op afspraak, al bij een bestelling vanaf € 250.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen op https://www.sanitairwinkel.be, hebben wij ook een toonzaal in Schoten (nabij Antwerpen) waar u ons aanbod kunt bekijken. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u van advies te voorzien!

sanitair, badkamer, toilet, douches, Badkameraccessoires, badkamermeubels, wastafel, kranen, baden, radiator, douche, badkamermeubel, kraan, bad

Enkele producten van Sanitairwinkel.be

Gratis documentatie van Sanitairwinkel.be

Meer nieuws van Sanitairwinkel.be

Sanitairwinkel persbericht
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Het zijn verbouwweken bij Sanitairwinkel!

De komende weken is heel België weer in de ban van verbouwingen en dus is dit hét moment om je   badkamer eens goed onder handen te nemen. Sanitairwinkel kan je daarbij helpen. Ze geven in dit blogartikel een aantal handige tips voor je verbouwing. Daarnaast geven ze hoge kortingen waarmee je nu flink kunt besparen op die badkamerverbouwing die al zo lang op zich laat wachten. Ons advies? Wacht niet langer!

Handenwasser
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Handenwasser plaatsen? Zo doe je dat!

Heb je net een nieuwe handenwasser aangeschaft maar weet je niet zo goed hoe je deze moet plaatsen? Dan gaan wij je daarbij helpen. Een handenwasse plaatsen is namelijk minder moeilijk dan je denkt. Het is niet nodig om een klusjesman of handige oom in te schakelen. Hier leggen we uit hoe je jouw nieuwe handenwasser een mooi plekje kunt geven.
 

Sanitair - Wat is het veschil tss een vlakspoel & diepspoel toilet?
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Wat is het verschil tussen een vlakspoel en een diepspoel toilet?

Bij Sanitairwinkel.be krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een vlakspoel of diepspoel toilet. De benamingen geven het antwoord al. Bij een diepspoel toilet valt de “boodschap” direct naar beneden in het water. Bij een vlakspoeltoilet valt de “boodschap” op een plateau, waarna het weggespoeld wordt. Op de afbeelding zijn de verschillen duidelijk te zien.

Solid Surface: een nieuwe trend in de badkamer

Letterlijk staat Solid Surface voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Een acrylmineraalgrondstof staat aan de basis van dit materiaal. Het is ontstaan door het combineren van aluminiumhydroxide en polymethylmethacrylaat. Het combineren van deze stoffen biedt meerdere voordelen, en Solid Surface wordt dan ook steeds vaker in sanitair verwerkt. 

Bereken de capaciteit van een radiator
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.

Sanitairwinkel.be

Alles voor de badkamer en het toilet met het grootste online assortiment en een toonzaal in Schoten

Hoofdkantoor sanitairwinkel.be

Bredabaan 1265
2900, Schoten
03 685 03 11
03 685 03 20
Maandag: 9:00-18:00
Dinsdag: 9:00-21:00
Woensdag: 9:00-18:00
Donderdag: 9:00-18:00
Vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 9:00-17:00
Zondag: Gesloten