Sanitairwinkel.be

Bij Sanitairwinkel vindt u alles voor de badkamer en het toilet. In onze webshop bieden wij u het grootste online assortiment met een aanbod van ruim 110.000 producten. Zo vindt u hier alle A-merken, zoals Villeroy en Boch, Geberit, Grohe, Hansgrohe en Plieger, maar ook veel andere bekende en minder bekende merken voor ieder budget.

In ons assortiment vindt u onder andere prachtige badkamermeubels, wastafels, baden, radiatoren, kranen en accessoires. Ook vindt u bij ons alles voor de douche en het toilet. Onze producten zijn zeer scherp geprijsd en worden gratis geleverd, op afspraak, al bij een bestelling vanaf € 250.

Naast de mogelijkheid om online uw sanitair te kopen op https://www.sanitairwinkel.be, hebben wij ook een toonzaal in Schoten (nabij Antwerpen) waar u ons aanbod kunt bekijken. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u van advies te voorzien!

sanitair, badkamer, toilet, douches, Badkameraccessoires, badkamermeubels, wastafel, kranen, baden, radiator, douche, badkamermeubel, kraan, bad

Enkele producten van Sanitairwinkel.be

Meer nieuws van Sanitairwinkel.be

Sanitair - Wat is het veschil tss een vlakspoel & diepspoel toilet?
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Wat is het verschil tussen een vlakspoel en een diepspoel toilet?

Bij Sanitairwinkel.be krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een vlakspoel of diepspoel toilet. De benamingen geven het antwoord al. Bij een diepspoel toilet valt de “boodschap” direct naar beneden in het water. Bij een vlakspoeltoilet valt de “boodschap” op een plateau, waarna het weggespoeld wordt. Op de afbeelding zijn de verschillen duidelijk te zien.

Bereken de capaciteit van een radiator
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.

Zelf je radiatoren ontluchten
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Zo ontlucht u uw radiator

Het is weer de tijd van het jaar om de verwarming eens flink aan te zetten. Niets is vervelender in deze tijden dan een radiator die niet efficiënt werkt. In deze blog komt u te weten wat u moet doen wanneer uw radiator rare geluiden maakt of wanneer uw verwarming borrelt. 

Hangtoilet
Geplaatst in Technieken > Sanitair.

Wat kost een nieuwe toiletruimte

Bent u toe aan een verbouwing of moet u binnenkort een compleet nieuwe toiletruimte samenstellen? In dit artikel geven we u een indicatie van de kosten waar u rekening mee moet houden. 

Hygiëne in de badkamer, de meest gemaakte fouten

De badkamer wordt door de meeste mensen wekelijks grondig gepoetst. Het zou daarom één van de meest hygiënische plaatsen in ons huis moeten zijn. Uit diverse onderzoeken blijkt echter het tegendeel. We hebben nog veel te leren op het gebied van hygiëne in de badkamer.

Sanitairwinkel.be

Alles voor de badkamer en het toilet met het grootste online assortiment en een toonzaal in Schoten

Hoofdkantoor sanitairwinkel.be

Bredabaan 1265
2900, Schoten
03 685 03 11
03 685 03 20
Maandag: 9:00-18:00
Dinsdag: 9:00-21:00
Woensdag: 9:00-18:00
Donderdag: 9:00-18:00
Vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 9:00-17:00
Zondag: Gesloten