Remeha NV

Remeha is toonaangevende producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.  Remeha biedt een totale service op maat om ieder zijn behoefte en wensen te voorzien in verwarming en sanitair warmwatercomfort. Als geëngageerde voortrekker maakt Remeha het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwste technologieën en innovaties in gas- en stookolie condensatieketels, warmtekrachtkoppelingen en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen, warmtepompen en hybridesystemen werkt Remeha mee aan een groenere wereld en helpt Remeha uw energiekosten te drukken. Samen met meer dan 200 groothandelfilialen en 600 gemotiveerde installateurs staat Remeha steeds voor u klaar. 

energie, verwarming, warmwatervoorziening, verwarmingsketel, hernieuwbare energie, zonnepanelen, warmtepomp, hybride systemen, sanitair warm water

Meer nieuws van Remeha NV

Warmtechequa
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Ontdek de Remeha warmtecheque met kortingen tot € 350.

Uw verwarming vervangen of u heeft een nieuwbouwproject? Ontdek de Remeha warmtecheque met kortingen tot € 350. 

Remeha etwist
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Slimme thermostaat eTwist: comfort binnen handbereik

Alle functies van een klassieke klokthermostaat, plus een handige app. Met de slimme thermostaat Remeha eTwist regel je jouw verwarming waar en wanneer je wil. Ben jij al ‘in control’? 

Remeha warmtepompen
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Warmtepompen.

Een warmtepomp: ook voor jouw project!

Ga je bouwen of verbouwen, dan is het vaak wikken en wegen. Over je sanitair en verwarmingssysteem bijvoorbeeld. Al aan een warmtepomp gedacht? Ontdek de mogelijkheden voor je nieuwbouw- of renovatieproject.

Remeha gasketel
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Innovatie: deze slimme gasketel vult automatisch water bij

Een te lage druk in het verwarmingssysteem, het is een veelvoorkomend issue bij gasketels. Geen paniek, meestal kun je dit snel verhelpen door water bij te vullen. Je installateur kan dit taakje van je overnemen. Of je kiest voor een ketel met automatische bijvulfunctie!

Hoe integreer je hernieuwbare energie in je nieuwbouwproject?

Het is niet altijd even makkelijk om hernieuwbare energieoplossingen te integreren in een nieuwbouw. Sinds 1 januari 2014 is het nochthans verplicht om hernieuwbare energie te voorzien! Weet jij hoe je een zonneboiler, zonnepaneler of een warmtepomp in je project moet integreren?  Lees er hier alles over!

Remeha NV

Remeha is toonaangevende producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.

Hoofdkantoor Remeha nv

Koralenhoeve 10
2160, Wommelgem
+32 3 230 71 06
+32 3 354 54 30
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-15:45
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten