Remeha NV

Remeha is toonaangevende producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.  Remeha biedt een totale service op maat om ieder zijn behoefte en wensen te voorzien in verwarming en sanitair warmwatercomfort. Als geëngageerde voortrekker maakt Remeha het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwste technologieën en innovaties in gas- en stookolie condensatieketels, warmtekrachtkoppelingen en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen, warmtepompen en hybridesystemen werkt Remeha mee aan een groenere wereld en helpt Remeha uw energiekosten te drukken. Samen met meer dan 200 groothandelfilialen en 600 gemotiveerde installateurs staat Remeha steeds voor u klaar. 

Diensten: energie | verwarming | warmwatervoorziening | verwarmingsketel | hernieuwbare energie | zonnepanelen | warmtepomp | hybride systemen | sanitair warm water

Meer nieuws van Remeha NV

Remeha gasketel
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Innovatie: deze slimme gasketel vult automatisch water bij

Een te lage druk in het verwarmingssysteem, het is een veelvoorkomend issue bij gasketels. Geen paniek, meestal kun je dit snel verhelpen door water bij te vullen. Je installateur kan dit taakje van je overnemen. Of je kiest voor een ketel met automatische bijvulfunctie!

Hoe integreer je hernieuwbare energie in je nieuwbouwproject?

Het is niet altijd even makkelijk om hernieuwbare energieoplossingen te integreren in een nieuwbouw. Sinds 1 januari 2014 is het nochthans verplicht om hernieuwbare energie te voorzien! Weet jij hoe je een zonneboiler, zonnepaneler of een warmtepomp in je project moet integreren?  Lees er hier alles over!

Energiedoelstellingen voor 2020 te ambitieus? Eigenlijk niet!

De Vlaamse overheid wil de Vlaming aansporen om te investeren in zonnepanelen en warmtepompen om de doelstellingen inzake energieproductie uit hernieuwbare energie tegen 2020 te halen. Dat Vlaanderen inzet op groene energie, daar kan niemand iets tegen hebben. Maar je kan ook het percentage hernieuwbare energie verhogen door het energieverbruik in zijn totaliteit te verlagen. De vernieuwing van het gigantische park van centrale verwarmingsketels biedt hierbij een uitstekende opportuniteit..

Verwarming : niet condenserende stookolieketel
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Uw niet-condenserende stookolieketel vervangen en de “eco” regelgeving, wat nu?

Door de steeds strengere Europese wetgeving voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen, zullen minder energiezuinige verwarmingsketels verdwijnen. Met name de klassieke, niet-condenserende stookolieketel heeft het moeilijk een energielabel te verwerven. Toch is de technologie niet blijven stilstaan. Dat bewijst Remeha met de Remeha Lava Plus, ecolabel B.

Verwarming : Warmwatercomfort garanderen
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Warmwatercomfort : Combi verwarmingsketel of boiler?

Bij een renovatie of nieuwbouw project wordt vaak veel aandacht besteed aan de badkamer. Welke kranen verkies ik? Wens ik een inloopdouche met regenkop of enkel een bad? Deze keuzes bepalen uw sanitair warmwaterverbruik aanzienlijk en net met de productie ervan wordt niet altijd rekening gehouden. Maar wanneer maakt u de keuze tussen een combi verwarmingsinstallatie (die zorgt voor zowel verwarming als sanitair warm water) of een solo verwarmingsketel in combinatie met een boiler? Hoe gaat u van start om de juiste keuze te maken en waar moet u vooral rekening mee houden?

Remeha NV

Remeha is toonaangevende producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsoplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.

Hoofdkantoor Remeha nv

Koralenhoeve 10
2160, Wommelgem
+32 3 230 71 06
+32 3 354 54 30
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-15:45
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten