ACO Douche

Een nieuwe douchebeleving

 

Designafwatering voor de inloopdouche en de sanitaire ruimte.

De badkamer is een volwaardige leefruimte geworden, stijlvol en met oog voor gezelligheid ingericht.

ACO Douche toont ons de meest luxueuze afwateringsconcepten voor de betegelde inloopdouche. Modern, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Douchegoten of vloerafvoerputten met oog voor design.

Laat je inspireren op www.acodouche.be

 

afvoer, afvoergoot, douchegoot, klokput, sanitair, douches, inloopdouche, douche

Meer nieuws van ACO Douche

Check de nieuwe toppers in het douche-assortiment van ACO

Een markt die continu in beweging is, dat vraagt om vernieuwing. En dat is niet anders voor het douche-assortiment van ACO. Het productgamma wordt uitgebreid met Showerdrain Public en Showerstep.

Een inloopdouche zonder natte badkamervloer? Ontdek de tips

Een vrijstaand bad heeft zijn charmes maar wordt steeds minder gekozen. Het verbruikt immers veel water en neemt veel plaats. De douche wint aan populariteit, en voornamelijk de inloopdouche is niet meer weg te denken uit onze badkamers. Een trend waarvan het einde nog niet van in zicht is. En toch … vloeken we vaak als we de natte vloer moeten opdrogen! Hoe kunnen we dit vermijden? Zes tips:

Een douchecabine of een inloopdouche?

Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Of heb je een volledige nieuwbouw in te richten? Dan komen heel wat vragen op je af. Ga je met tegels werken, of heb je liever houten accenten? Welke badkamermeubels wil je plaatsen?  Maar ook, wellicht belangrijkste vraag: kies je voor een douche en zo ja, welke kies je dan?

Douchegoot of doucheput? That’s the question!

Je kent het wel, de ochtendrush in de badkamer. Iedereen wil zich zo snel mogelijk klaarmaken. Functionaliteit primeert. Daarom plaatsen we steeds vaker een douche. Of het nu een kleine of grote douche is, een inloopdouche of douchecabine. Ieder type douche heeft een oplossing nodig om het water efficiënt af te voeren. Hetzij met een douchegoot of met een doucheput.

Zelf een douchegoot plaatsen? Ontdek het snel in deze plaatsingsvideo!

Bij het inrichten van onze badkamer integreren we alsmaar vaker een betegelde inloopdouche. Het liefst eentje die zonder vervelende opstapjes doorloopt naar de badkamervloer. Dit is veilig voor kleine kinderen, maar ook praktisch als we een dagje ouder worden.

ACO Douche

Een nieuwe douchebeleving! Douchegoten en vloerafvoerputten voor de inloopdouche.

Aco Passavant nv

Preenakker 8
1785, Merchtem
052/38 17 70