Schneider Electric

Schneider Electric

Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen het meeste uit energie en natuurlijke bronnen te halen en zowel technologische vooruitgang als duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. We noemen dit ‘Life is On’. Hun missie is om je digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie.

Energiebeheer houdt voor Schneider Electric meer in dan enkel producten. Als marktleider met +150 jaar ervaring in energiemanagement, streeft het ernaar om woningen leefbaarder, persoonlijker en duurzamer te maken. Niet alleen voor de professionele installateur, maar ook voor de particulier en doe-het-zelver biedt het producten voor woningen en kleine bedrijven en oplossingen voor je huis in onder meer elektrische installatie en outdoor schakelmateriaal, met oog voor de nodige veiligheid, eenvoud, gemak en ergonomie.

Geef leven aan je woningprojecten met de producten en oplossingen van het Schneider Electric doe-het-zelf aanbod. Dankzij het inklikbare en schroefloze ontwerp van de Resi9XE zekeringkast, is zelf elektriciteit plaatsen of vernieuwen in je woning nog nooit zo eenvoudig geweest. Hun spatwaterdichte kasten zoals Mureva en Mini Mureva zijn robuust, functioneel en makkelijk te installeren in bijvoorbeeld de garage en de tuinomgeving.

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.