Loxone Benelux

Loxone is een Smart Home bedrijf dat definitief vaarwel zegt tegen domotica met zijn complexiteit aan drukknoppen. Woonautomatisering dankzij het gebruik van sensoren staat centraal. Loxone werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien een exponentiële groei gekend met ondertussen al meer dan 60.000 geregistreerde Smart Homes.

Het is momenteel de grootste aanbieder van Smart Home totaaloplossingen in Europa en heeft de ambitie om in 2020 de meest toonaangevende aanbieder ter wereld te zijn. Vergeet de ingewikkelde techniek en maak vandaag nog kennis met de belofte ‘50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven’. Loxone biedt een eenvoudige Smart Home oplossing voor iedereen, zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen. Dankzij intelligente woningen worden ook actuele thema’s zoals levensbestendig wonen en de oververhitting van de woningen aangepakt.

Kortom: een Loxone Smart Home maakt het leven comfortabeler, eenvoudiger, energie-efficiënter en veiliger.

loxone, smart home, domotica, ben-woning, oververhitting, verlichting, verwarming, ventilatie, veiligheid

Gratis documentatie van Loxone Benelux

Meer nieuws van Loxone Benelux

Pakketsafe Air pakket- en brievenbus
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

De intelligente Pakketsafe Air pakket- en brievenbus van Loxone zorgt voor een slimme levering van jouw pakjes en post

Je hebt het vast al meegemaakt: je hebt een pakketje besteld, maar net als de bezorger aan je deur staat, ben je er even niet. Dit probleem heeft Loxone in samenwerking met Paketsafe opgelost! Samen brengen zij een nieuwe, revolutionaire manier om pakketjes te ontvangen op de markt. 

Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce. Dit is dé specialist in hoogwaardige verlichting. Molto Luce heeft zijn lampen volledig geautomatiseerd met de Loxone Air technologie waardoor deze dus perfect geïntegreerd kunnen worden in Smart Homes, commerciële projecten en andere toepassingen.

Loxone Benelux opent haar deuren voor het grote publiek

Batibouw staat voor de deur, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting. Dit betekent duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het realiseren van een eigen project: van een eigen woning tot een industriële toepassing tot speciale opdrachten. Slimme bezoekers gaan op zoek naar een slimme oplossing. Doordat Loxone haar demowoning niet kan verplaatsen, vindt u de slimste aanbieder helaas niet terug op de beurs. Maar geen nood, het bedrijf opent zelf haar deuren voor het grote publiek.

epb loxone
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

De impact van Loxone Smart Home op het EPB-dossier

Een goed EPB-dossier (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) is tijdens het bouwen van je woning is enorm belangrijk. Een EPB-studie bekijkt naast de bouwschil van de woning ook verschillende vormen van verwarmen, ventileren... Het resultaat van deze studie zal de toekomstige energieprestatie bepalen. 

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Vertrek met een gerust hart op reis dankzij Loxone

‘Heb ik wel alle ramen gesloten? Heb ik het televisietoestel wel uitgetrokken? Staat de verwarming nog op? Is de achterdeur op slot?’ Deze vragen spoken wel eens door ons hoofd wanneer we op reis zijn. Gelukkig is dit dankzij een Loxone Smart Home niet langer nodig. Geniet ten volle van een deugddoende vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over je huis. Ontdek snel hoe.

Loxone Benelux

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat is de kernboodschap van Loxone, een Smart Home bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt. Maak het leven eenvoudiger!

Loxone Benelux

Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
2560, Nijlen
03 369 10 68