Loxone Benelux

Loxone is een Smart Home bedrijf dat definitief vaarwel zegt tegen domotica met zijn complexiteit aan drukknoppen. Woonautomatisering dankzij het gebruik van sensoren staat centraal. Loxone werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien een exponentiële groei gekend met ondertussen al meer dan 60.000 geregistreerde Smart Homes.

Het is momenteel de grootste aanbieder van Smart Home totaaloplossingen in Europa en heeft de ambitie om in 2020 de meest toonaangevende aanbieder ter wereld te zijn. Vergeet de ingewikkelde techniek en maak vandaag nog kennis met de belofte ‘50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven’. Loxone biedt een eenvoudige Smart Home oplossing voor iedereen, zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen. Dankzij intelligente woningen worden ook actuele thema’s zoals levensbestendig wonen en de oververhitting van de woningen aangepakt.

Kortom: een Loxone Smart Home maakt het leven comfortabeler, eenvoudiger, energie-efficiënter en veiliger.

loxone, smart home, domotica, ben-woning, oververhitting, verlichting, verwarming, ventilatie, veiligheid

Gratis documentatie van Loxone Benelux

Meer nieuws van Loxone Benelux

smart home loxone besparing
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Budgettip: bespaar moeiteloos 500 euro aan energiekosten

Hoe? Door niets te doen! Het Real Smart Home van Loxone doet dit voor jou. Ontdek vier manieren waarop je woning automatisch zorgt voor een lagere energiefactuur.

Loxone nightlight
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

De Loxone Touch Nightlight: een must-have in elke slaapkamer

Ken je de Touch Nightlight van Loxone al? Laat je niet misleiden door de naam. Dit nieuwe product is meer dan alleen een nachtlampje. Het is een element om te bedienen, een lichtwekker en alarm in één en zorgt bovendien voor aangename sfeerverlichting. De must-have in je slaapkamer.

plafondlamp
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Nieuw: Slimme plafondlamp met geïntegreerde bewegingsmelder

Warm wit licht of gezellige kleurverlichting. Zachtjes gedimd op de achtergrond of net fel en aanwezig. De plafondlamp zorgt voor alle aspecten van een geavanceerd verlichtingsconcept.

Watersensor Air: bescherm je woning tegen waterschade

Het zal je maar overkomen. Je hebt per ongeluk de kraan laten openstaan voor je naar het werk vertrok. Water kan in een korte tijd heel veel schade veroorzaken. Ontdek hoe je zo goed mogelijk schade voorkomt en kosten beperkt!

 

loxone binnenklimaat
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Innovatie: ontdek de Ruimteklimaat Sensor voor de perfecte klimaatregeling

Feit: een goed binnenklimaat is enorm belangrijk voor je concentratievermogen en gezondheid. Gelukkig kun je je (automatisch!) laten bijstaan door de Ruimteklimaat Sensor. Voor meer comfort én meer vrije tijd!

Loxone Benelux

50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Dat is de kernboodschap van Loxone, een Smart Home bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt. Maak het leven eenvoudiger!

Loxone Benelux

Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
2560, Nijlen
03 369 10 68