KNX Home Control is dé moderne elektrische installatie. Domotica, smart home, of wat ze bij Vecolux graag leef- en woonautomatisatie noemen, is tegenwoordig meer dan enkel dure gadgets. Een moderne installatie zorgt ervoor dat je comfort en veiligheid verhoogt, terwijl je energiefactuur daalt. Daarbij groeit een KNX Home Control installatie samen met de noden van jou en je gezin. Dit is een modulaire en schaalbare oplossing, rekening houdende met de technieken van de toekomst.

Ontdek KNX Home Control by Vecolux en vraag je infogids aan.

Integratie van technieken

Zoals de naam het aangeeft, werkt Vecolux met de open KNX standaard om alle technieken in een woning met elkaar te integreren.
Een aantal voorbeelden van deze technieken? Verlichting, verwarming, koeling, zonwering, deurcommunicatie of energiemonitoring. Door deze technieken te integreren, creëert Vecolux een installatie met minder bekabeling & componenten, méér functionaliteit en maken ze bovendien een efficiënter energiebeheer mogelijk.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Bekijk hier de richtprijzen.

Toepassingen

Bedien en monitor je woning vanuit één centrale display en applicatie. Gaande van een verlichtingssfeer oproepen tot het ontvangen van een push-notificatie bij een waterlek of zelfs het openen van de poort op het moment dat je niet thuis bent. Door middel van een KNX-installatie is dit de eenvoud zelve.

Wie is Vecolux?

Vecolux is het bedrijf achter KNX Home Control en is importeur van elektro, HVAC & energieoplossingen voor installateur, integrator, groothandel, architect, studiebureel en bouwbedrijf. De firma is gespecialiseerd in automatisering van wooneenheden, gaande van een hotelkamer of serviceflat tot een riante villa. Een project op maat uitwerken? Dat kan! De ervaren adviseurs van Vecolux werken graag een plan op maat uit, steeds op basis van een open KNX standaard.

Staat er een bouwproject op je planning? Ontdek de voordelen van KNX Home Control en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan