Duotecno bvba

Met de kwaliteitsvolle domoticaproducten van Duotecno bedien je vanop afstand de verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video en het alarm in je woning of gebouw. Eén druk op de knop en de gewenste actie vindt plaats. Duotecno besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke userinterfaces. Hun kwalitatieve en esthetisch mooie touchscreens en schakelaars zijn erg eenvoudig te bedienen. Duotecno maakt van je huis een slimme woning! Bezoek hun inspirerende showroom in Brugge.

domotica, automatisering, schakelaars, stopcontacten, audio, videofonie, toegangscontrole, camerabewaking & alarm, bewegingsmelders, lichtsturing, sturing screens en rolluiken, sturing poorten, zwembaden

Gratis documentatie van Duotecno bvba

Meer nieuws van Duotecno bvba

Duotecno Anzegem
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Karakteristieke & landelijke woning

De verlichting regelen in verschillende kamers via de smartphone, tablet of touchscreen. Uw alarminstallatie besturen van op afstand, uw lievelingsmuziek afspelen in meerdere ruimten, uw temperatuur, screens of poorten sturen, het zijn allemaal simpele maar erg efficiënte toepassingen die met domotica geregeld kunnen worden. Jouw woning wordt meteen veel gebruiksvriendelijker en energievriendelijker. Dit is ook bij deze woning het geval.

Duotecno Deslee
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Samenspel van architectuur, design en functie

Duotecno streeft altijd naar de ideale combinatie van design, comfort en functionaliteit.

Duotecno zwembadverlichting
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Huis drijft op domotica

Een van de belangrijkste zaken in de woning is het gebruik van de allernieuwste domotica, waarbij Duotecno feilloos de integratie van alle technieken aanstuurde. Burt Eeckhout: “Deze woning vormt een heel mooi verhaal, omdat het in zijn totaliteit laat zien waartoe domotica vandaag de dag instaat is. Een belangrijk gegeven daarbij is natuurlijk de verlichting. Alle dimprotocollen kan de eigenaar eenvoudig zelf sturen via zowel de touchscreen als de app op de smartphone. Daarnaast zijn er RGB Led strips aanwezig in de wellness die hij kan aansturen via het digitale protocol DALI en gaat de verlichting van het zwembad uit van een DMX-module. Ook het regelen van de warmtepomp gebeurt op basis van domotica.

Duotecno onderbeke
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

The smart subtleties make the interior

Dat het interieur een naadloze vertaling is van de wensen van de klant, etaleert een op maat ontworpen woning met unieke accenten. “De bouwheer creëerde zijn woning met warme, houten elementen die hij door de ganse woning getrokken heeft.

Open bedrijvendag bij DuoTecno
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Win een draagbare Bose Luidspreker tijdens de open bedrijvendag bij DuoTecno!

Het team van DuoTecno is zich volop aan het klaarstomen voor de Open Bedrijven Dag 2018 op zondag 7 oktober.  Waarom zou je langskomen? Lees het in dit artikel!

Duotecno bvba

Een domoticasysteem van Duotecno staat voor hoogkwalitatieve materialen, exclusiviteit, duurzaamheid en snelheid. Duotecno produceert al ruim 15 jaar kwaliteitsvolle, innovatieve domotica-oplossingen.

Duotecno bvba

Ten Briele 18.1 & 18.3
8200, Sint Michiels
+32 (0)50 20 05 60
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-17:30
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-15:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten