Sto nv

Technologieleider in gevelisolatiesystemen en verven.

 

Waarom Sto? Sto heeft meer dan 40 jaar ervaring op vlak van gevelisolatie. Het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld is er een van Sto. Dat is geen toeval! Met onze systemen is energie-efficiëntie gegarandeerd.  Voor de afwerking van de gevel van je woning kan je kiezen uit sierpleister, een baksteen look, een combinatie sierpleister en baksteen look of een speciale afwerking … Ontdek hier de afwerkingsmogelijkheden of vraag je inspiratiebrochure aan.

Isoleren met een systeem van Sto, da’s goed nieuws voor je energiefactuur. Bereken hier je winst! 

Of neem contact met onze vakman om u vakkundig te laten adviseren over de types isolatiesystemen en de verschillende afwerkingsmogelijkheden.

gevelwerken, gevelisolatie

Meer nieuws van Sto nv

Buitenisolatie crepi
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je vragen over crepi gevelpleister beantwoord

Wil je een moderne nieuwbouwwoning bouwen of de verouderde gevels van je woning opknappen? Dan is een sierpleister of crepi met gevelisolatiesysteem een goed idee. Het geeft je woning een instant boost: zowel op esthetisch als energetisch vlak. Twijfel je nog? Krijg alvast meer duidelijkheid aan de hand van antwoorden op de meest gestelde vragen.

gevelverf
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Tips om je sierpleistergevel schoon te maken of op te knappen

De lente is begonnen, tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Binnen poets je alles met een sopje maar ook buiten kun je aan de slag: je terras, tuinmeubelen en zelfs je sierpleistergevel kunnen nu een opfrisbeurt gebruiken. Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Ontdek hoe je je sierpleistergevel kunt verbeteren met enkele schoonmaaktips en intelligente gevelverven.

sto cashback
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je gevel vernieuwd en geïsoleerd in één moeite

Een nieuwe look voor je gevel én een verbeterde isolatie van je woning, in één moeite? Inderdaad! Met een gevelsysteem van Sto stapel je de voordelen op. Je geniet van mooie gevels, extra wooncomfort en een besparing op je energiefactuur. 

Sto buitengevel epc
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Feit: met buitengevelisolatie bereik je snel een lage EPC-score

In de woonsector staan er heel wat energiebesparingsmaatregelen voor de deur. Voor veel mensen betekent dit grondige renovatiewerken. Ze vragen zich af: ‘Hoe kan ik mijn woning eenvoudig energiezuiniger maken?’ Een onafhankelijke studie bewijst het: gevelisolatie speelt weldegelijk een cruciale rol.

Sto nv

Bespaar energie met het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic!

Hoofdkantoor Sto nv

Z.5 Mollem 43
1730, Asse
02 453 01 10
02 453 03 01