Vandersanden Group

Vandersanden Group is specialist in de productie van gevelstenen en gevelsteentoepassingen. Het is een familiebedrijf dat ondertussen gegroeid is tot 1 van de grootste baksteenfabrikanten in Europa. Vandersanden Group biedt al 3 generaties lang een uitgebreid gamma aan bakstenen en baksteenoplossingen. Stuk voor stuk producten gemaakt met liefde en vakmanschap. Vandersanden inspireert en adviseert. U vindt hier zeker de baksteenoplossing die bij uw woning of project past. Bij Vandersanden Group vindt u ook gevelisolatie en kleiklinkers. Wil u meer weten over Vandersanden Group en haar producten?

Surf naar www.vandersanden.com.

gevelstenen, baksteen, gevelbekleding, gevelrenovatie, gevelisolatie, kleiklinker, bestrating, verharding, bouwmaterialen, bakstenen, kleiklinkers

Meer nieuws van Vandersanden Group

Vandersanden E-Board
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Eigenzinnig met E-Board: ontdek een uniek nieuwbouwproject

“Ik wilde hier in Dudzele mijn stempel drukken. En dan liefst met een eigenzinnig project.” Architect Pascal Monballiu stelt een van zijn nieuwbouwprojecten voor. “De opvallende gevels zijn gerealiseerd met E-Board, een flexibel gevelsysteem.”

Kleiklinkers
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Kleiklinkers : 7 Goede redenen om er voor te kiezen!

Kleiklinkers zijn een zeer goede keuze als het op verhardingen op aan komt. Mocht je hier toch aan twijfelen gaan wij je 7 goede redenen geven om je te overtuigen!

Vandersanden : Zena
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Hoe kies ik mijn kleur gevelsteen?

Het kiezen van de juiste gevelsteen voor je woning is een belangrijke beslissing. De baksteen bepaalt tenslotte de look van je woning. Vandaag heb je keuze uit wel honderden soorten gevelstenen. Verschillend van kleur, textuur of formaat. Eens je die keuze gemaakt hebt en de bakstenen pronken eindelijk op je nieuwe gevel. Dan volgt nog de keuze van de voeg. Of wat dacht je van een voegloze gevel? De juiste baksteen kiezen die perfect bij jouw woning past. Het is geen makkelijke opdracht.

Tuinpad in kleiklinker cadiz
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Hoe verhard je een tuinpad, oprit of terras?

De tuin wordt altijd belangrijker, en steeds meer als uitbereiding van het huis gezien. Verhardingen in de vorm van kleiklinkers leveren een belangrijke bijdrage aan het uizicht & de sfeer die rond het huis hangt. De grote diversiteit aan kleuren & formaten, biedt oneindig veel mogelijkheden om je tuin aan te passen aan uw eigen smaak. Maar hoe begin je daar nu aan? Lees hier een overzicht van de belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden bij het leggen van kleiklinkers.

Metselen van een gevel
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Tips voor een correct gemetste gevel!

Het uitzicht van een woning wordt bepaald door de gevelsteen. Hier is het dus de kunst om een kwaliteitsvolle baksteen te kiezen. Maar ook het correct verwerken van bakstenen is belangrijk om een mooi resultaat te krijgen. Je aannemer zal hier heel waarschijnlijk wel van op de hoogte zijn, maar het kan nooit geen kwaad om toch enkele tips mee te geven!

Vandersanden Group

Gevelstenen, gevelisolatie en kleiklinkers

Hoofdkantoor Vandersanden group

Riemsterweg 300
3740, Spouwen
+32 89 51 01 40
+32 89 49 28 45
Maandag: 8:00-17:30
Dinsdag: 8:00-17:30
Woensdag: 8:00-17:30
Donderdag: 8:00-17:30
Vrijdag: 8:00-17:30
Zaterdag: 9:00-12:30
Zondag: Gesloten