Powerplus

Powerplus staat al meer dan 25 jaar bekend als hét Belgische kwaliteitsmerk van klus- en tuingereedschap. Als ambitieus merk streven we er al sinds het begin naar om de juiste tool voor elke klus aan te bieden. En dat met de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Van degelijk basisgereedschap voor de occasionele klusser, tot robuust werkmateriaal voor de professional: Powerplus heeft een product op ieders maat.

Ook aan de fervente doe-het-zelver wordt bij Powerplus gedacht. Zodat zeker elke klus in het huis lukt, is er ons ruime aanbod aan elektrisch doe-het-zelfgereedschap. Ook je tuin heeft natuurlijk de juiste zorg en onderhoud nodig. Daarbij heb je de keuze tussen krachtige elektrische toestellen en robuust tuingereedschap met benzinemotor. Waarvoor je ook kiest, je kan er van op aan dat je altijd verrassend veel waar voor je geld krijgt.

Heb je nood aan ultieme bewegingsvrijheid? Dan kies je voor ons Dual Power-batterijplatform, dat al meer dan 100 producten omvat. Deze werken op de krachtige 20V- en 40V-accu’s van Dual Power. Daarbij kan je de 40V-versie gebruiken op alle tools uit het assortiment. Dat levert je een nog langere werktijd op, zodat ook de grotere klussen in een mum van tijd geklaard zijn.

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan