ZeroBuild.eu

ZeroBuild.eu (Pelt) is exclusief invoerder van het Franse Euromac2 bouwsysteem. Met deze innovatieve ruwbouw techniek worden heel wat energiezuinige/neutrale betonwoningen gebouwd. Het Euromac2 bouwsysteem is een lichtgewicht ruwbouwbekisting, bestaande uit isolatiemateriaal, die gevuld wordt met beton. Alle technieken worden rechtstreeks geïntegreerd in de wanden en vloeren. Bij ZeroBuild.eu kunnen zelfbouwers, aannemers en bouwprofessionals terecht voor Euromac2 bouwmaterialen, opleidingen, advies, ...

Het is een unieke combinatie van vloer-, wand- en dak elementen die leidt tot energie-neutraal bouwen. E-peil 10 is geen uitzondering! De combinatie van de isolerende ruwbouw en de hierop aangepaste technieken eindigt in een uniek totaalconept met een BEN-woning, passief huis of Zero-woning als resultaat.

Bovendien is het systeem luchtdicht, koudebrugvrij, heeft het een hoge thermische inertie en is het scherp geprijsd. Betonbouw was nooit zo betaalbaar.

Door het eenvoudige blokkensysteem is dit product perfect voor zelfbouwers die ook zelf de ruwbouw van hun BEN-woning willen bouwen !. Dankzij de superlichte materialen en onze uitgebreide ondersteuning is het bouwen van een eigen huis voor iedereen mogelijk. Uw ruwbouw systeem en eventueel de hierop aangepast technieken worden als bouwpakket op de werf geleverd met opleiding vooraf, uitleg ter plaatse en meerdere tussentijdse werfbezoeken.

Ook bouwen via ons netwerk van Euromac2 opgeleide aannemers is uiteraard geen probleem.

Ontdek het volledige systeem op onze website www.zerobuild.eu

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan