Pluimers Isolatie

Uw woning warm krijgen is één, uw woning warm houden is twee. Pluimers biedt u meer dan 40 jaar ervaring in de isolatiewereld. Of het nu over vloerisolatie, dakisolatie of spouwmuurisolatie gaat, Pluimers heeft steeds een gepaste oplossing achter de hand. Met een degelijke isolatie behoudt u uw wooncomfort, zomer én winter. Op die manier bespaart u ook fors op uw energiekosten en investeert u tegelijk in een duurzame toekomst. Bovendien geniet u van voordelige isolatiepremies: zo verdient u uw investering in isolatie reeds binnen enkele jaren terug! Pluimers biedt verschillende hoogwaardige producten aan voor uw isolatieproject: onze vakmannen isoleren met PUR-schuim, isolatieparels of glaswol van de beste makelij. Alleen zo bereikt uw woning de optimale isolatiewaarde. Heeft u isolatieplannen? Neem dan contact op met ons. Onze vertegenwoordigers plannen graag een adviesgesprek met u in.

zoldervloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie, dakrenovatie, impregneren, vloerisolatie

Enkele producten van Pluimers Isolatie

Meer nieuws van Pluimers Isolatie

Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Wat zijn de voordelen van spuitisolatie?

Er zijn verschillende materialen waarmee je een woning kunt isoleren. Een hiervan is spuitisolatie. Wat is dit precies en wat zijn de pluspunten?

Pluimers Isolatie

Vloerisolatie, dakisolatie of spouwmuurisolatie: Pluimers biedt u meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Met onze hoogwaardige producten voorzien wij uw woning van de optimale isolatiewaarde.

Pluimers Isolatie

Gustave Demeurslaan 112
1654 , Huizingen
: 02 359 08 70
: 02 356 24 90
Maandag: 8:30-17:00
Dinsdag: 8:30-17:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: 8:30-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten