ISOVER

Saint-Gobain ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.Met ISOVER isolatie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maak je met ISOVER de beste keuze, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Renovatie: Stippel je perfecte isolatietraject uit met www.isover.be

Je woont in een huis dat slecht geïsoleerd is? Sommige ruimtes zijn moeilijk te verwarmen en je ziet je energiefacturen steeds maar stijgen? Je wil een zolder renoveren tot een slaap- of hobbykamer? Of je was sowieso van plan je huis te verbouwen en nu zoek je info over hoe je tegelijk de isolatie kan aanpakken? Dan zijn de nieuwe renovatiesite https://www.isover.be en de nieuwe renovatiegids van ISOVER perfect op jouw maat gemaakt. Stap voor stap geven de site en de brochure duidelijk weer hoe je met ISOVER van je huis een warm nest kan maken. Van de thermische en geluidsisolatie van je dak, over die van je buitenmuren en je ondergrond om af te sluiten met een aantal ingrepen die vooral mikken op een verbetering van je akoestisch comfort.  Alle oplossingen en systemen voor renovatie en na-isolatie van ISOVER worden overzichtelijk opgelijst en besproken. Met premie-en verdelersinfo, plaatsingsfilmjes, tips voor een perfecte luchtdichting….  Bovendien staat er op de website ook een module waarmee je je eigen woning aan een isolatietest kan onderwerpen. Vervolgens ontvang je je persoonlijk isolatierapport, vol nuttige ‘tips & tricks’ op maat.

Meer info: https://www.isover.be

Nieuwbouw: Multi-Comfort House: knus wonen zonder verwarmingsfactuur

Neemt energie een steeds grotere hap uit je budget en zou je je verwarmingsfactuur het liefst helemaal zien verdwijnen? Dan is het Multi-Comfort House, ISOVERs interpretatie van het passiefhuis, misschien wel de juiste oplossing voor jou! Een passiefhuis is een woning die zo optimaal geïsoleerd is, dat verwarming bijna overbodig wordt. Een luchtdichte constructie en mechanisch ventilatiesysteem garanderen een gezond en aangenaam binnenklimaat. En absolute rust…want een dikke laag glaswol biedt ook een uitstekende bescherming tegen geluid. Je kunt van al deze voordelen genieten zonder beroep te moeten doen op gecompliceerde technologie….

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan de keuze voor een passiefbouw met ISOVER glaswolproducten:  

  • beste isolatiewaarden voor minerale wol
  • uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • isoleert niet enkel thermisch, maar ook akoestisch
  • minder koudebruggen op “moeilijke” plaatsen, dankzij flexibele structuur
  • vochtdoorlatend: gezond binnenklimaat
  • brandveilig
  • volledig recycleerbaar

 

Diensten: dakisolatie | muurisolatie | vloerisolatie | thermische isolatie | geluidsisolatie | akoestische isolatie

Enkele producten van ISOVER

Meer nieuws van ISOVER

Isover muurisolatie
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

S-peil halen? Denk aan de luchtdichtheid

Vrijdag 18 mei 2018 — De Vlaamse overheid introduceerde begin 2018 het S-peil of schilpeil. Het vervangt het K-peil en de netto energiebehoefte en geldt voor nieuwe wooneenheden met bouwaanvraag vanaf 1 januari 2018. Gezien de strenge energie-eisen en hoge bouwkosten die dit met zich meebrengt, hebben heel wat bouwers behoefte aan begeleiding en advies, zeker in de ruwbouwfase. Een belangrijk element voor wie aan de nieuwe bouwvereisten wil voldoen, is vast en zeker de luchtdichtheid. ISOVER, marktleider in isolatie met minerale wol, informeert en reikt enkele slimme oplossingen aan. 

icoflor groen dak
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Icopal groendak voor een frisse en ecologische woning

Om de woning koel te houden tijdens warme zomerdagen, denkt men onmiddellijk aan klassieke oplossingen met isolatiesystemen of ventilatie. Maar ook een groendak is een zeer efficiënte manier om de temperatuur onder controle te houden. Het is overigens een ecologische, duurzame en economisch voordelige oplossing. En, het ziet er nog erg mooi uit ook!

Isover calculator
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

ISOVER lanceert online calculator voor dakisolatie

De kortste weg naar de meest efficiënte energiebesparing

Isolatie - Glaswol zit in de lift
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Glaswolisolatie in de lift

De isolatiesector stond de afgelopen tijd volop in de belangstelling. Centraal stond daarbij de schaarste in PUR- en PIR-isolatiematerialen, waardoor heel wat werven vertraging opliepen. Intussen blijkt dit ook een belangrijk neveneffect tot gevolg te hebben: de vraag naar alternatieven voor de harde isolatieplaten stijgt. Glaswol is één van de oplossingen die veel interesse opwekt. Isoleren met glaswol heeft immers heel wat voordelen. 

Zonnepanelen coherenter met correcte isolatie

Op 20 maart 2017 lanceerde Minister van Energie Bart Tommelein de Zonnekaart Vlaanderen. Dankzij deze online toepassing komt men op een eenvoudige manier te weten welke daken geschikt zijn om hernieuwbare energie op te wekken. ISOVER staat volledig achter de verdere ontwikkeling van een meer duurzame samenleving. Hernieuwbare energie opgewekt onder de meest optimale omstandigheden is daar zeker een onderdeel van. Maar toch mag men niet vergeten dat de meest optimale energie deze is die niet opgewekt hoeft te worden. 

ISOVER

Marktleider in minerale-wolisolatie voor dak, muren, ondergrond

Hoofdkantoor isover

Sint-Jansweg 9
9130, Kallo
03 360 23 50
03 360 23 51
Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten