VELUX

VELUX dakvenster, het origineel!

VELUX produceert al meer dan 60 jaar dakvensters van topkwaliteit. De ongeëvenaarde kenmerken van deze dakramen staan borg voor de ideale combinatie van zeer veel daglicht en frisse lucht met een prachtig uitzicht - de perfecte omgeving voor uw woning.

VELUX is een compleet systeem dat één geheel vormt, van dakvensters tot bijpassend gordijntjes. Eerst kiezen we het dakvenster met zijn specifieke afmeting, beglazing, bediening en afwerking. Later komen dan de gootstukken, binnenafwerkingen en de toebehoren aan de beurt.

VELUX biedt een "à la carte" oplossing voor elke behoefte of woonsituatie en staat ook op de frontlijn van de geautomatiseerde oplossingen.

Bedien al uw dakvensters en toebehoren door gewoon op een knop te drukken. Door het intelligente ontwerp kunt u bovendien uw instellingen opslaan om te kunnen genieten van een maximaal comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Dakvensters

VELUX biedt een totaaloplossing voor hellende daken:

  • Manuele dakvensters (uitzetbaar of wentelend)
  • Afstandsbediende dakvensters (elektrisch of op zonnepanelen)
  • Rustieke of balkon dakvensters.

Leer de VELUX dakvensters kennen met alle facetten, de vele onderdelen en toebehoren.

Dakvensters voor platte daken

De VELUX oplossingen voor platte daken zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie, zowel op praktisch als esthetisch vlak. Het dakvenster of opstand zorgt ervoor dat natuurlijk licht en frisse lucht eindelijk kunnen binnendringen in de ruimtes en dit niet ten kosten van lucht–, waterdichtheid en isolatie van uw dak.

Gordijnen en rolluiken voor uw dakvensters

Toebehoren voor alle mogelijke toepassingen en optimaal comfort. Dankzij ons uniek Pick&Click!® systeem passen alle VELUX gordijnen perfect op de originele VELUX dakvensters. Onze gordijnen of rolluiken zijn manueel, elektrisch of op zonne-energie beschikbaar.

Lichttunnel

Natuurlijk licht brengen in donkere ruimten is nu mogelijk dankzij de VELUX lichttunnel. Van buiten gezien heeft de lichttunnel dezelfde duurzaamheid dan onze dakvensters, van binnen is hij mooi afgewerkt met een sierring tegen het plafond. Een licht kit om in de tunnel te plaatsen is nu ook beschikbaar.

dakraam, dakvenster, dakvenster, dakvensters, dakramen

Enkele producten van VELUX

Meer nieuws van VELUX

Een gezonder binnenklimaat dankzij het nieuwe VELUX INTEGRA® uitzetbaar dakvenster

 

Tegenwoordig brengen we gemiddeld 90 procent van onze tijd binnenshuis door en toch is de lucht er tot 5 keer meer vervuild dan buiten. 63 procent van de Belgen weet het niet, maar deze vervuilde lucht heeft een impact op onze gezondheid. Daarom ontwikkelt VELUX nieuwe oplossingen om het binnenklimaat in woningen te helpen verbeteren dankzij een goede ventilatie en voldoende daglicht. VELUX profiteert van BATIBOUW, dat als thema “Healthy Indoor Climate” heeft, om het nieuwe INTEGRA® uitzetbaar dakvenster voor te stellen. Deze laatste vult het INTEGRA®-gamma aan en vergroot de mogelijkheden om de VELUX ACTIVE-oplossing te gebruiken.

Velux dakvenster vervangen
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken. Ze isoleren beter, laten meer daglicht binnen en bieden extra comfort. Je nieuwe VELUX dakvenster is al geplaatst in enkele uurtjes, zonder breekwerk. Tijd voor een upgrade?

Volets & Stores VELUX
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen de hitte, isoleren tegen koud/warmte, decoreren of bescherming voor meer comfort.

Smart home VELUX
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is. Uw gordijnen sluiten op een hete namiddag om uw huis comfortabel te houden. Wanneer u weggaat, zou u al uw dakvensters kunnen sluiten met een eenvoudige druk op de knop. 
Dit, en nog veel meer, is mogelijk met het VELUX ACTIVE with NETATMO systeem. 
 

Puits de lumière pour toit en pente
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Velux Lichttunnels: Een volledig nieuw Design

Natuurlijk daglicht brengt je kamers tot leven op een manier dat een eenvoudige lamp dat niet kan. Ervaar het licht dat verandert in de verschillende seizoenen en op de verschillende momenten tijdens de dag. 

VELUX

Licht brengt leven!

Velux

bd. de l'Europe 121
1301, Bierges
010 42 09 09