VELUX

VELUX dakvenster, het origineel!

VELUX produceert al meer dan 60 jaar dakvensters van topkwaliteit. De ongeëvenaarde kenmerken van deze dakramen staan borg voor de ideale combinatie van zeer veel daglicht en frisse lucht met een prachtig uitzicht - de perfecte omgeving voor uw woning.
VELUX is een compleet systeem dat één geheel vormt, van dakvensters tot bijpassend gordijntjes. Eerst kiezen we het dakvenster met zijn specifieke afmeting, beglazing, bediening en afwerking. Later komen dan de gootstukken, binnenafwerkingen en de toebehoren aan de beurt.
VELUX biedt een "à la carte" oplossing voor elke behoefte of woonsituatie en staat ook op de frontlijn van de geautomatiseerde oplossingen.
Bedien al uw dakvensters en toebehoren door gewoon op een knop te drukken. Door het intelligente ontwerp kunt u bovendien uw instellingen opslaan om te kunnen genieten van een maximaal comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Dakvensters

VELUX biedt een totaaloplossing voor hellende daken:

  • Manuele dakvensters (uitzetbaar of wentelend)
  • Afstandsbediende dakvensters (elektrisch of op zonnepanelen)
  • Rustieke of balkon dakvensters.

Leer de VELUX dakvensters kennen met alle facetten, de vele onderdelen en toebehoren.

Dakvensters voor platte daken

De VELUX oplossingen voor platte daken zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie, zowel op praktisch als esthetisch vlak. Het dakvenster of opstand zorgt ervoor dat natuurlijk licht en frisse lucht eindelijk kunnen binnendringen in de ruimtes en dit niet ten kosten van lucht–, waterdichtheid en isolatie van uw dak.

Gordijnen en rolluiken voor uw dakvensters

Toebehoren voor alle mogelijke toepassingen en optimaal comfort. Dankzij ons uniek Pick&Click!® systeem passen alle VELUX gordijnen perfect op de originele VELUX dakvensters. Onze gordijnen of rolluiken zijn manueel, elektrisch of op zonne-energie beschikbaar.

Lichttunnel

Natuurlijk licht brengen in donkere ruimten is nu mogelijk dankzij de VELUX lichttunnel. Van buiten gezien heeft de lichttunnel dezelfde duurzaamheid dan onze dakvensters, van binnen is hij mooi afgewerkt met een sierring tegen het plafond. Een licht kit om in de tunnel te plaatsen is nu ook beschikbaar.

Diensten: dakvenster | dakvensters | dakramen | dakraam

Enkele producten van VELUX

Gratis documentatie van VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakwerken - Dakvensters - Velux veel meer licht
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Véél meer daglicht dankzij grotere dakvensters!

Door het vervangen van bestaande VELUx-Dakvensters, door grotere versies, kwam er véél meer daglicht binnen in de aangebouwde sudio van Valérie en haar man.  Hierdoor werd de ruimte volledig nieuw leven ingeblazen!

Dakvensters - Velux rolluik half open
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Rolluiken op dakvensters gaan de warmte tegen

Tijdens een stevige hittegolf besliste Anne om rolluiken te installeren op de dakvensters van haar slaapkamer. De temperatuur onder het dak werd door de aanhoudende warmte ondraaglijk, een probleem waar nog heel wat andere families mee te maken hebben. 

Puit de lumière - transformation d'un toit plat
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken.

Case: van hellend naar plat dak voor meer licht & ruimte

Eén van de allereerste plaatsingen van de nieuwste innovatie van VELUX – het platdakvenster met gebogen glas – vond plaats bij Christophe uit Waals-Brabant. De eigenaar van de woning uit de jaren ’70 koos bij de renovatie voor een transformatie van zijn hellend dak naar een plat dak, om zo aan ruimte en licht te winnen.

De Belg renoveert. En u?

Zit u volop in de renovatie van uw woning of heeft u renovatieplannen? Dan behoort u tot de meerderheid van de Belgen die een renovatie boven nieuwbouw verkiest. Ongeveer 75% van de Belgen kiest er namelijk voor een huis te kopen en dat daarna te renoveren. De redenen: de talrijke renovatiepremies en het feit dat de bouwgronden in België erg schaars en duur zijn.

Multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn
Geplaatst in Evenementen > Batibouw > Batibouw 2017.

Batibouw 2017 : 4. Multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn van VELUX

Naast dakvensters biedt VELUX ook tal van accessoires om het comfort te maximaliseren. Op batibouw 2017 kun je deze gaan bekijken! Door gordijnen en rolluiken te plaatsen kan aan ieders behoeften worden voldaan, zoals bescherming tegen de warmte, een betere nachtrust of zelfs een betere isolatie. Wie dakvenster zegt, zegt aangepast gordijn! 

VELUX

Licht brengt leven!

Velux

bd. de l'Europe 121
1301, velux
010 42 09 09