Eternit nv

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Eternit. Strak en minimalistisch, landelijk en romantisch of eerder tijdloos klassiek, wij bieden voor ieders smaak de perfecte dak- en gevel look.

Eternit is een totaalaanbieder in dak en gevel en garandeert via ijzersterke garanties de lange levensduur en degelijkheid van de producten. Op zoek naar inspiratie voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject? Vraag gratis een inspiratieboek aan!

Ontdek onze producten:

Met leien kan je werkelijk alle kanten op! Creëer architecturale effecten op dak én gevel dankzij de verschillende kleuren en dekkingspatronen. Combineer de leien moeiteloos met andere bouwmaterialen zoals hout, natuur- of baksteen. Isoleer je woning aan de buitenzijde, zonder extra fundering. Of neem de volledige bouwschil onder handen en laat dak en gevel naadloos in elkaar overlopen.

Kennismaken met onze vezelcementleien? Vraag gratis een staal aan!

Je denkt aan zonne-energie, maar je houdt niet van de storende opbouwpanelen? Gelukkig heeft Eternit Solesia ontwikkeld: fotovoltaïsche zonneleien die bij nieuwbouw of renovatie van het volledige dak perfect in het dakvlak geïntegreerd worden. Ze zijn dan nauwelijks van de andere leien te onderscheiden.

Meer weten? Lees alle informatie over Solesia. Klik vervolgens door naar de Solesia Calculator en bereken jouw ideale zonnesysteem.

Keuze gemaakt? Vind een dakdekker in je buurt!

Renovatie gepland? Eternit geeft een bonus!

Renoveer je bestaande dak en/of gevel met Eternit leien en onderdak en ontvang een renovatiepremie van 100 tot 400 euro. Je vindt de actievoorwaarden van Renocheck op de Eternit website

dakwerken, gevelwerken, leien, zonnepanelen, renovatie, nieuwbouw

Enkele producten van Eternit nv

Meer nieuws van Eternit nv

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel

Op zoek naar een originele look voor je gevel? Laat je gevels (en eventueel je dak) inpakken met leien. Zo krijgt je woning een nieuwe, moderne uitstraling. Isoleer tegelijkertijd en geniet van extra comfort. Vandaag ontdek je wat er allemaal mogelijk is!

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelbekleding: een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud

Wil je je buitengevels een unieke, tijdloze uitstraling geven? Ontdek dan de onderhoudsvriendelijke gevelpanelen met lichte of houtnerfstructuur. De Cedral-gevelstroken komen in diverse kleuren en afwerkingen. Klaar voor je gevel make-over?

Creatief met vezelcement voor dak en gevel

Dak- en gevelspecialist Eternit verrast ook dit jaar de Batibouw-bezoeker met innovatieve oplossingen voor de hele gebouwschil. Vezelcement als duurzaam en eigentijds materiaal is de rode draad in het gamma. Trendsetters zijn onder andere de onverwoestbare TECTA, het ingetogen naturel van CLAVO en Cedral Sidings, de veelzijdige gevelstroken. Meteen overtuigd? Dan vind je via het online platform Top Team Pro in enkele clicks de juiste vakman voor je dak of gevel.

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Renoveren met leien

Leien bieden een grote meerwaarde en zijn een dankbaar materiaal bij renovatie. Doordat ze zo licht zijn, kunnen ze op een lichter dakgebinte of een lichte structuur geplaatst worden zonder dat die versterkt moeten worden. Bij de renovatie van een gevel is het bovendien niet nodig om extra fundering te voorzien. Daarnaast is het mogelijk om bijkomende thermische isolatie te plaatsen. 

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken.

Het perfect geïntegreerde zonnedak bestaat

Zonne-energie is populair in België. De technologie wordt steeds beter. Het rendement van de systemen neemt toe. Toch weerhoudt het storend uitzicht van opbouwpanelen nog heel wat mensen om te kiezen voor een ‘groenestroomdak’. De Solesia systemen van dakspecialist Eternit bieden de oplossing.

Eternit nv

Eternit is marktleider in toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor dak en gevel. Meer dan 100 jaar bouwervaring maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Hoofdkantoor eternit

Kuiermansstraat 1
1880, Kapelle-op-den-bos
015 71 71 71
Maandag: 8:00-17:30
Dinsdag: 8:00-17:30
Woensdag: 8:00-17:30
Donderdag: 8:00-17:30
Vrijdag: 8:00-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten