Eternit nv

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Eternit. Strak en minimalistisch, landelijk en romantisch of eerder tijdloos klassiek, wij bieden voor ieders smaak de perfecte dak- en gevel look.

Eternit is een totaalaanbieder in dak en gevel en garandeert via ijzersterke garanties de lange levensduur en degelijkheid van de producten. Op zoek naar inspiratie voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject? Vraag gratis een inspiratieboek aan!

Ontdek onze producten:

Met leien kan je werkelijk alle kanten op! Creëer architecturale effecten op dak én gevel dankzij de verschillende kleuren en dekkingspatronen. Combineer de leien moeiteloos met andere bouwmaterialen zoals hout, natuur- of baksteen. Isoleer je woning aan de buitenzijde, zonder extra fundering. Of neem de volledige bouwschil onder handen en laat dak en gevel naadloos in elkaar overlopen.

Kennismaken met onze vezelcementleien? Vraag gratis een staal aan!

Keuze gemaakt? Vind een dakdekker in je buurt!

Renovatie gepland? Eternit geeft een bonus!

Renoveer je bestaande dak en/of gevel met Eternit leien en onderdak en ontvang een renovatiepremie van 100 tot 400 euro. Je vindt de actievoorwaarden van Renocheck op de Eternit website

dakwerken, gevelwerken, leien, zonnepanelen, renovatie, nieuwbouw

Enkele producten van Eternit nv

Meer nieuws van Eternit nv

onderhoudsloze gevelbekleding
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevonden: onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met tijdloze look

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, tijdloos ogende bekleding voor je gevel? Met de duurzame Cedral-vezelcementstroken vink je vlot je wensenlijstje af. De hedendaagse uitstraling van Cedral geeft cachet aan elke woning. Welke kleur is jouw favoriet? Ontdek het uitgebreide gamma en vraag je gratis stalen aan.

Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel

Op zoek naar een originele look voor je gevel? Laat je gevels (en eventueel je dak) inpakken met leien. Zo krijgt je woning een nieuwe, moderne uitstraling. Isoleer tegelijkertijd en geniet van extra comfort. Vandaag ontdek je wat er allemaal mogelijk is!

Een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelbekleding: een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud

Wil je je buitengevels een unieke, tijdloze uitstraling geven? Ontdek dan de onderhoudsvriendelijke gevelpanelen met lichte of houtnerfstructuur. De Cedral-gevelstroken komen in diverse kleuren en afwerkingen. Klaar voor je gevel make-over?

Renoveren met leien
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Renoveren met leien

Leien bieden een grote meerwaarde en zijn een dankbaar materiaal bij renovatie. Doordat ze zo licht zijn, kunnen ze op een lichter dakgebinte of een lichte structuur geplaatst worden zonder dat die versterkt moeten worden. Bij de renovatie van een gevel is het bovendien niet nodig om extra fundering te voorzien. Daarnaast is het mogelijk om bijkomende thermische isolatie te plaatsen. 

Solesia : zonnedak
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken.

Het perfect geïntegreerde zonnedak bestaat

Zonne-energie is populair in België. De technologie wordt steeds beter. Het rendement van de systemen neemt toe. Toch weerhoudt het storend uitzicht van opbouwpanelen nog heel wat mensen om te kiezen voor een ‘groenestroomdak’. De Solesia systemen van dakspecialist Eternit bieden de oplossing.

Eternit nv

Eternit is marktleider in toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor dak en gevel. Meer dan 100 jaar bouwervaring maakt van ons een betrouwbare partner voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Hoofdkantoor eternit

Kuiermansstraat 1
1880, Kapelle-op-den-bos
015 71 71 71
Maandag: 8:00-17:30
Dinsdag: 8:00-17:30
Woensdag: 8:00-17:30
Donderdag: 8:00-17:30
Vrijdag: 8:00-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten