SKYLUX NV

Als de zon niet bestond, dan was Skylux er niet. De zon is de reden van bestaan voor dit familiebedrijf. Bij Skylux draait alles rond natuurlijk licht.

In 1954 startte grootvader Albert Glorieux een groothandel van glas en spiegels. Huizen met grote ramen vond hij de max. Hoe meer zon, hoe meer vreugde, dat was zijn levensmotto. Daglicht werd zijn grote passie. En onvermijdelijk werd het ook de passie van alle medewerkers.

Na veel experimenteren, opnieuw beginnen, verbeteren en doorzetten was het zover. In 1971 produceerde Skylux zijn eerste lichtkoepels in polyester. Een mijlpaal. Grootvader Albert was ongelooflijk fier.

Zoon Rik nam de fakkel over en zette met een aanstekelijk enthousiasme het bedrijf verder. Zijn gedrevenheid en passie zinderen vandaag nog na in de firma. Na meer dan vijftig jaar staan de Skylux-lichtkoepels in heel Europa nog steeds synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Intussen leidt Jean, de zoon van Rik, even gedreven het bedrijf en zorgt hij voor nieuwe impulsen.

Skylux is erg trots op het uitgebreide gamma: lichtkoepels in kunststof en glas, opstanden, lichtstraten voor de industriële sector en terrasoverkappingen voor wie houdt van Outdoor Living. Bekijk uiteenlopende realisaties en laat je inspireren.

Daarbovenop nam Skylux recent de Limburgse kmo Nordag over. Nordag lanceerde als Limburgse kmo 10 jaar geleden een nieuwe kijk op dakramen. Het Nordag-dakraam is een intelligent en kwalitatief systeem van Belgische makelij met heel wat troeven. Dankzij deze overname combineert de firma de jarenlange knowhow van een lokale pionier met de expertise van een sterke Europese speler als Skylux.

De missie blijft dus al deze jaren onveranderd: zoveel mogelijk gratis daglicht tot bij de mensen brengen. Het zit in het DNA van Skylux, en dat zal nog vele generaties zo blijven. Zeker weten!

Interesse in de daglichtoplossingen van Skylux? Ontdek meer info in de gratis brochures over dakvensters, lichtkoepels en terrasoverkappingen.

Nog vragen of benieuwd naar een offerte op maat? Neem contact op met Skylux. Vind hier een ervaren plaatser in je buurt.

Lichtkoepels, Dakvensters , Plat dak , Hellend dak , Terrasoverkappingen , Opstanden

Meer nieuws van SKYLUX NV

Haal de magie van buiten nu ook binnen met een Climalux terrasoverkapping

Hou je van de frisse buitenlucht, je tuin en natuurlijk daglicht? Wij ook. Zóveel zelfs dat we buiten gewoon mee naar binnen nemen. En niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Maak kennis met de populaire standaard terrasoverkapping Climalux.

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Waarom kiezen voor een lichtkoepel in kunststof?

Eén of meerdere lichtkoepels maken een groot verschil voor een ruimte. Je haalt er een grote dosis daglicht mee naar binnen en geniet van de bijhorende voordelen. Er bestaan koepels in glas, kunststof of een combinatie van de twee materialen. Wat zijn de troeven van koepels in kunststof? Dat ontdek je hier.

Nu 50 euro terugbetaald bij aankoop van een Skylux-dakraam SKY10 of SKY20

Op zoek naar een kwalitatief dakraam? Skylux legt je in de watten! Bestel je tussen 29 februari 2020 en 30 juni 2020 een dakraam van het type SKY10 of SKY20, dan kun je 50 euro korting pakken op het aankoopbedrag. Dit mag je niet laten liggen … 

skylux dakramen
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Nieuw: een dakraam dat insecten buitensluit en verse lucht binnenlaat

Hete zomers, je kent het wel: je wilt ‘s avonds je dakraam openzetten om te verluchten, maar dan komen die vervelende muggen je lastigvallen. Dat behoort vanaf nu tot het verleden. Ontdek het nieuwe dakraam dat niks binnenlaat, behalve frisse lucht.

Dakraam skylux
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Innovatie: revolutionair kiepdakraam met dakkapeleffect voor hellende daken

Het kiepdakraam van Skylux heeft een uniek draaisysteem waarmee je een groter bruikbaar vloeroppervlak bekomt dan met een klassiek wentelraam. Aan de buitenkant zit een muggenhor die insecten, regen, stof, pollen en bladeren tegenhoudt. Maar er is meer, veel meer!

SKYLUX NV

Heel wat mensen zijn op zoek naar lichtkoepels en dakvensters die ze naadloos in hun project kunnen integreren. Laat dat nu net de specialisatie van Skylux zijn. Natuurlijke lichtinval creëren zit in hun DNA!

SKYLUX NV

Spinnerijstraat 100
8530, Stasegem
+32 56 20 00 00
Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten