Cullyx

Culyx produceert ijzersterke dakgoten in staal voor woningen of bijgebouwen die je slim online bestelt en handig zelf kan monteren. Daarnaast brengt de firma zelfdragende aluminium dakgoten op de markt, een perfect alternatief voor de getimmerde dakgoot met zinkbekleding. De systemen zijn zoveel mogelijk vooraf op maat gemaakt, dat scheelt alvast bij de montage. Ontdek het volledige aanbod.

In de webshop bestel je de dakgoot op maat, waarbij je zelf kiest hoeveel lengtestukken er nodig zijn. De firma levert daar waar jij de producten nodig hebt. De montage is eenvoudig: noch kitten, noch solderen. Gewoon plooien en in elkaar klikken, dat is alles. Graag meer info? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op.

Als spin-off van DP Coating heeft Cullyx pakken ervaring in de productie van dakgoten, de staalconstructiebouw en in innovation services. Alle producten worden gefabriceerd in België. De firma gebruikt enkel duurzame materialen zoals aluminium en staal: resistent tegen alle weersomstandigheden zorgt dit voor een lange levensduur, wat op termijn leidt tot minder energie- en grondstoffenverbruik. Bezoek de website voor meer info.

Zelfbouw dakgoten, Aluminium dakgoten, Dakgoten in staal, Dakgootsystemen, Dakgoten voor renovatie, Dakgoten voor nieuwbouw

Cullyx

Cullyx produceert ijzersterke dakgoten in staal voor woningen of bijgebouwen die je slim online bestelt en handig zelf kan monteren. Daarnaast brengt de firma zelfdragende aluminium dakgoten op de markt.

Cullyx

Kaaistraat 22
7711, Dottenijs
+32 (0)56 34 33 53
Maandag: 8:00-16:00
Dinsdag: 8:00-16:00
Woensdag: 8:00-16:00
Donderdag: 8:00-16:00
Vrijdag: 8:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten