Cedral

Cedral, een tijdloze look voor dak én gevel

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Cedral. Een uitgEbreid gamma leien en gevelstroken passend bij elke bouwstijl.

Elke dag maken we woondromen van mensen waar. Met Cedral kies je voor bewezen betrouwbaarheid. De enorme ervaring als specialist in vezelcementmaterialen resulteert in oplossingen die duurzaam en mooi zijn. Eerst onder de naam Eternit, nu als merk Cedral, verfraaien leien en gevelstroken vele daken en gevels. Cedral inspireert om beter én mooier te bouwen.

Cedral is een merk van Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen met wereldwijd meer dan 17.500 werknemers in maar liefst 45 landen.

Onze producten en diensten:

Vezelcementleien voor dak en gevel

Vezelcementleien, al meer dan een eeuw tekenen ze ons architecturale landschap! Met leien kan je werkelijk alle kanten op! Creëer architecturale effecten op dak én gevel dankzij de verschillende kleuren en dekkingspatronen. Vraag gratis een staal aan!

Gevelstroken voor gevel

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je je gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien kan je gevelstroken makkelijk zelf plaatsen en vragen ze weinig onderhoud. Vraag gratis een staal aan!

Geniet van de renovatiebonus

Renoveer je bestaande dak en/of gevel met Cedral leien én onderdak en ontvang een Cedral renovatiepremie van 100 tot 400 euro. Je vindt de actievoorwaarden van Renocheck op de Cedral website.

Professionele hulp nodig?

Vind een plaatser voor je dak of gevel in je buurt! 

dakwerken, gevelwerken, leien, gevelstroken, sidings, onderdaken, renovatie, nieuwbouw

Enkele producten van Cedral

Meer nieuws van Cedral

onderhoudsloze gevelbekleding
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevonden: onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met tijdloze look

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, tijdloos ogende bekleding voor je gevel? Met de duurzame Cedral-vezelcementstroken vink je vlot je wensenlijstje af. De hedendaagse uitstraling van Cedral geeft cachet aan elke woning. Welke kleur is jouw favoriet? Ontdek het uitgebreide gamma en vraag je gratis stalen aan.

Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelleien: een verrassend originele gevelafwerking, mét isolatievoordeel

Op zoek naar een originele look voor je gevel? Laat je gevels (en eventueel je dak) inpakken met leien. Zo krijgt je woning een nieuwe, moderne uitstraling. Isoleer tegelijkertijd en geniet van extra comfort. Vandaag ontdek je wat er allemaal mogelijk is!

Een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelbekleding: een houtlook voor je gevel, zonder het onderhoud

Wil je je buitengevels een unieke, tijdloze uitstraling geven? Ontdek dan de onderhoudsvriendelijke gevelpanelen met lichte of houtnerfstructuur. De Cedral-gevelstroken komen in diverse kleuren en afwerkingen. Klaar voor je gevel make-over?

Renoveren met leien
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Renoveren met leien

Leien bieden een grote meerwaarde en zijn een dankbaar materiaal bij renovatie. Doordat ze zo licht zijn, kunnen ze op een lichter dakgebinte of een lichte structuur geplaatst worden zonder dat die versterkt moeten worden. Bij de renovatie van een gevel is het bovendien niet nodig om extra fundering te voorzien. Daarnaast is het mogelijk om bijkomende thermische isolatie te plaatsen. 

Dakwerken - Vezelcementleien alterna
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken.

Dakleien uit vezelcement: speel met kleuren en patronen

Vezelcementleien bieden ontzettend veel mogelijkheden: ze zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende kleurschakeringen en kunnen op verschillende manieren gepositioneerd worden. Afhankelijk van het type en het formaat reken je tussen 40 en 60 euro per m² (materiaal + installatie, excl. btw). 

Cedral

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak en gevel reken je op Cedral. 

Cedral leien & gevelstroken

Kuiermansstraat 1
1880, Kapelle-op-den-bos
015 71 71 71
Maandag: 8:00-17:30
Dinsdag: 8:00-17:30
Woensdag: 8:00-17:30
Donderdag: 8:00-17:30
Vrijdag: 8:00-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten