Cedral

Cedral, een tijdloze look voor dak, gevel én terras

Een huis bouwen of renoveren doe je niet zomaar. Je kiest alle nodige materialen met veel zorg uit en hebt daarbij oog voor kwaliteit. Voor de afwerking van dak, gevel en het bijhorende terras reken je op Cedral. Een uitgebreid gamma leien, gevelstroken en terrasplanken passend bij elke bouwstijl.

Elke dag maken we woondromen van mensen waar. Met Cedral kies je voor bewezen betrouwbaarheid. De enorme ervaring als specialist in vezelcementmaterialen resulteert in oplossingen die duurzaam en mooi zijn. Cedral inspireert om beter én mooier te bouwen.

Cedral is een merk van Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen met wereldwijd meer dan 17.500 werknemers in maar liefst 45 landen.

Onze producten en diensten:

Vezelcementleien voor dak en gevel

Vezelcementleien, al meer dan een eeuw tekenen ze ons architecturale landschap! Met leien kan je werkelijk alle kanten op! Creëer architecturale effecten op dak én gevel dankzij de verschillende kleuren en dekkingspatronen. Vraag gratis een staal aan!

Gevelstroken voor gevel

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je je gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien kan je gevelstroken makkelijk zelf plaatsen en vragen ze weinig onderhoud. Vraag gratis een staal aan!

Duurzame terrasplanken

Cedral Terrace is een prachtige, moderne terrasvloer verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren. Deze nieuwe terrasplanken in vezelcement hebben een uniek zacht oppervlak dat je een heerlijk loopgevoel biedt. Een antislip-afwerking zorgt voor veiligheid rond het zwembad en bovendien zijn de planken ook nog makkelijk te plaatsen. Vraag gratis een staal aan!

Geniet van de renovatiebonus

Renoveer je bestaande dak en/of gevel met Cedral leien én onderdak en ontvang een Cedral renovatiepremie van 100 tot 400 euro. Je vindt de actievoorwaarden van Renocheck op de Cedral website.

Professionele hulp nodig?

Vind een plaatser voor je dak of gevel in je buurt!

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan