Wilms

Sinds meer dan 40 jaar staat Wilms op de kaart als dé specialist in rolluiken en zonwering. Dankzij onze constante drang naar duurzame innovatie, blijven we een trendsetter in de markt. Wilms is op en top Belgisch en streeft producten van topkwaliteit na. Een team van 160 medewerkers staat hier elke dag garant voor. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden in onze firma. We houden al onze activiteiten in huis en kiezen steeds voor de meest duurzame oplossing.

Rolluiken, Zonwering, Verticale screens, Buitenleven, Ventilatie, Luchtdicht bouwen

Enkele producten van Wilms

Meer nieuws van Wilms

Wilms Meerhout 1
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk > Zonwering.

Wilms investeert meer dan 8 miljoen euro ondanks corona

Wilms in Meerhout is sinds 1975 specialist in rolluiken en zonwering. Vandaag bouwt Wilms aan de toekomst en vormt haar showroom om tot het Wilms Experience Center. De verbouwing van de showroom is het startschot van een reeks investeringen van 8 miljoen euro.

wilms shutter X
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk > Zonwering.

Massale belangstelling op Batibouw voor luchtdicht rolluik

Met de lancering van ShutterX® is Wilms de enige producent in de Benelux die een rolluik kan aanbieden dat gegarandeerd luchtdicht is. Er is geen perforatie meer van de binnenmuur én het rolluik is onzichtbaar vanaf de buitenzijde. Dankzij ShutterX® kunnen nieuwbouwprojecten & grondige renovatieprojecten eindelijk genieten van de voordelen van rolluiken: isolatie, veiligheid en geborgenheid. Op Batibouw verdrongen nieuwsgierige bouwers elkaar om kennis te maken met het nieuwe rolluik.

Luchtdichte inbouwrolluiken, een besparing van €43 per raam per jaar!
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Luchtdichte inbouwrolluiken, een besparing van €43 per raam per jaar!

Inbouwrolluiken bij nieuwbouw leverden in het verleden steeds een koudebrug op. Het inbouwrolluik ShutterX van Wilms maakt komaf met dit probleem. ShutterX is het eerste en enige rolluik dat volledig luchtdicht in de spouwmuur wordt ingebouwd. Voor een optimaal comfort en een maximale besparing!

Screens of rolluiken
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk > Zonwering.

Rolluiken vs. screens: wat zijn de verschillen?

Je twijfelt tussen rolluiken en screens voor je woning, wat nu? Geen paniek, wij vergelijken beide opties voor jou, zodat je slim kunt kiezen. Het begint allemaal met enkele cruciale vragen …

overhitting voorkomen met screens
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk > Zonwering.

Hoe oververhitting voorkomen bij lage energie-, passief- en BEN-woningen?

Om een laag energiepeil van onze woning te bekomen gaan we voor een stevig geïsoleerde bouwschil en een luchtdichte constructie. Zo besparen we op onze energiefactuur en komt er minder CO2 in het milieu terecht. Maar hoe voorkom je dat je woning oververhit raakt? 

Wilms

Wilms nv is dé specialist wanneer het gaat om kwalitatieve oplossingen voor uw rolluiken en zonwering.

Wilms Hoofdkantoor

Molsebaan 20
2450, Meerhout
+32 (0)14 36 99 70
+32 (0)14 30 96 47
Maandag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Dinsdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Woensdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Donderdag: 8:00-12:00, 13:00-18:00
Vrijdag: 8:00-12:00, 13:00-17:00
Zaterdag: 9:00-12:00
Zondag: Gesloten