Winsol

Met bijna 145 jaar ervaring in zonwering en buitenschrijnwerk is Winsol de ideale partner om van je huis en terras een echte thuis te maken. En dat doen ze op heel wat manieren! Bespaar op je energiefactuur via hoog-isolerende ramen en deuren in aluminium of pvc, garagepoorten die passen bij elke stijl en rolluiken die meteen ook je thuis een stuk veiliger maken tegen ongewenste bezoekers.

Upgrade je terras via een gemotoriseerd zonnescherm met ultrasterke knikarmen of een terrasoverkapping met lamellendak of oproldoek. En wanneer het binnen te warm wordt, voorzien ze je nieuwe of bestaande ramen van verticale zonwering of screens.

Bij Winsol vind je een grote keuze op één adres: aluminium ramen en deuren, aluminium schuiframen, pvc ramen en deuren, pvc schuiframen, inbouwrolluiken, voorzetrolluiken (met of zonder zonne-energie), sectionale garagepoorten of schuifpoorten, inbouwscreens of voorzetscreens voor ramen (met of zonne-energie), zonneschermen en pergola’s die zorgen voor schaduw op het terras.

Een mooi design is natuurlijk niet alles. Daarom zijn de producten van Winsol zo ontworpen dat ze jouw comfort in huis én buiten op het terras verhogen. Dat kan via de isolerende eigenschappen, maar ook op het vlak van gebruikscomfort, veiligheid en inbraakwerendheid. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat Winsol de afgelopen jaren al verschillende product- en designprijzen ontving.

Ze bieden enkel maatwerk aan en alle zonwering, ramen en andere producten maken ze in hun Belgische fabrieken in Aalter of Izegem. Afwerkingen zoals kleur of gefolieerde ramen? Ook dat gebeurt in-house waardoor ze levertermijnen korter kunnen houden. Dankzij het uitgebreid verkoopnetwerk is er bovendien altijd een Winsol showroom in je buurt. Hier kan je terecht om hun ramen, deuren, poorten, rolluiken, screens, zonneschermen en terrasoverkappingen in het echt te ontdekken en te beleven. En dat altijd met persoonlijk advies op maat van jouw project. Benieuwd? Kom gerust eens langs; de adviseurs maken je graag wegwijs zodat jij met de juiste oplossing naar buiten stapt.                  

Winsol, a home to enjoy

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.