Timmerman

Timmerman is specialist in ramen, deuren, poorten en rolluiken. Alle buitenschrijnwerk in aluminium en pvc op één adres. Timmerman is een bedrijf van Belgische bodem waar kwaliteit, service en duurzaamheid primeren.

Timmerman biedt een totaalpakket waarbij alle openingen aan uw woning in stijl gedicht worden. Het A tot Z van uw schrijnwerk begint en eindigt bij Timmerman, vanaf het eerste advies tot en met alle nazorg die u nodig heeft.

Heeft u advies nodig? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan onze medewerkers, wij maken met plezier tijd voor u!

Diensten: ramen | deuren | rolluiken | poort | aluminium | pvc | poorten

Enkele producten van Timmerman

Meer nieuws van Timmerman

Timmerman Rolluiken & screens
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk > Zonwering.

Rolluiken of screens: wat is de beste oplossing voor mij?

Als je een woning bouwt, komt vaak de integratie van screens of rolluiken ter sprake. Hoewel beide opties gelijklopende functies hebben, zal je keuze grotendeels afhangen van de resultaten die je verwacht. In dit blogbericht lijsten wij kort voor je op waar je best rekening mee houdt bij het maken van deze keuze.

Timmerman Isoleren
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Isoleren met buitenschrijnwerk

Op 1 januari 2018 zijn er een nieuw maximaal S-Peil en E-Peil van kracht gegaan. Hierdoor moet er bij nieuwbouwwoningen nog strenger rekening gehouden worden met vormefficiëntie, luchtdichtheid, oriëntatie en zonwering. Daarbij speelt buitenschrijnwerk een belangrijke rol. Hieronder lijsten wij voor u enkele belangrijke punten op om rekening mee te houden als u de warmte binnen wil houden in de winter en uw huis heerlijk koel wilt houden in de zomer.

Regelgeving en premies voor al uw verbouwingen

U heeft besloten om uw woning te verbouwen? Dan is dit artikel waarschijnlijk iets voor u. Er zijn heel wat premies van de Vlaamse overheid die u verder kunnen helpen om uw woning te renoveren. We zetten ze voor u even op een rij.

Buitenschrijnwerk - opbouwrolluik - Timmerman
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Hoe hou ik pottenkijkers buiten?

We bouwen allemaal aan ons eigen nestje. Een plaatsje voor onszelf, voor ons gezien, een plaats om onze kinderen te zien opgroeien. Net daarom is het zo belangrijk om nieuwsgierigen buiten te houden.

Timmerman

Timmerman ramen, deuren, poorten en rolluiken is uw specialist in alle buitenschrijnwerk in aluminium en pvc. U vindt er alles op één adres.

Hoofdkantoor Timmerman

Kleitkalseide 40
9990, Maldegem
+32 (0)50 71 26 81
+32 (0)50 71 44 43
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten