Sapa Building Systems nv

Sapa Building System, met vestigingen in Lichtervelde en Landen, is één van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en maakt deel uit van de internationale groep SAPA, wereldleider op het vlak van extrusie van aluminium. Sapa Building System ontwikkelt en verdeelt hoogkwalitatieve aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, zonwering, gevelsystemen, veranda’s en lichtstraten; steeds met grote aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en  esthetisch design.

Sapa Building System wil mee de toon zetten voor de bouwtrends en -evoluties van morgen. Enerzijds door een zo breed mogelijk gamma aan te bieden, anderzijds door gericht te focussen op innovatie. Bovendien garandeert Sapa Building System absoluut vakmanschap door zijn netwerk van SAPA AluminiumVakmannen. De SAPA AluminiumVakmannen zijn dan ook gebonden aan een kwaliteitscharter waarin 10 garantiepunten werden bepaald; waaronder een ‘persoonlijke aanpak’, ’oplossingen op maat’, ‘eigen productie-atelier’, ...

Sapa Building System is in België reeds actief sinds 1949 en is gegroeid uit het voormalige Remi Claeys Aluminium nv. De groep SAPA, die bestaat uit Sapa Profiles, Sapa Building System en Sapa Heat Transfer, is wereldwijd vertegenwoordigd en telt meer dan 23.000 medewerkers.

 

Diensten: ramen | deur | veranda | buitenschrijnwerk

Enkele producten van Sapa Building Systems nv

Meer nieuws van Sapa Building Systems nv

Win een reis naar Noorwegen met Sapa!
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Win een reis naar Noorwegen met Sapa!

Je denkt aan bouwen renoveren of uitbreiden en bent dus op zoek naar nieuwe ramen en deuren in de stijl van uw woning?
Dan heeft u geluk: Met Sapa brengt perfect maatwerk je niet alleen in vervoering, maar misschien ook naar Noorwegen!

Batibouw 2017 : Ontdek hét slimme thermische schuifraam

Tijdens Batibouw 2017 toont Sapa Building System haar innovatieve aluminium profielsystemen die passen bij elke bouwstijl. Ontdek ze allemaal in paleis 4, stand 4313.

Wedstrijd Sapa Aluminium systems
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Daag uw SAPA AluminiumVakman uit en maak kans op een Housewarmingparty!

Aluminium ramen, deuren en veranda’s geven allure aan je woning. Zeker wanneer ze vakkundig gemaakt en geplaatst zijn. De aluminium ramen en deuren van Sapa Building System zijn duurzaam, energiebesparend en veilig. De SAPA AluminiumVakman  heeft de expertise om ze naar ieders smaak perfect op maat te maken, van stijlvol  klassiek tot puur modern. Deurkrukken in dezelfde kleur als de profielen, verborgen afwatering, drempelloze schuiframen, … het kan allemaal en zorgt voor nog meer esthetiek. Dit vakmanschap mag gezien worden!

Aluminium schuifraam
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Batibouw 2016 : Nieuwe generatie aluminium systemen

Ramen en deuren moeten niet alleen naadloos aansluiten bij de architectuur en de persoonlijkheid van uw woning, ze moeten ook klaar zijn voor de bouwkundige eisen van de toekomst. De nieuwe aluminium systemen spelen in op de steeds strenger wordende EPB-regulering.  

raamprofiel met 2 kamers
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Sapa biedt compleet gama voor Passiefbouw

Nieuwbouw, renoveren of de woning uitbreiden? Sapa Building System, producent van aluminium systemen voor ramen, deuren, gevels en veranda’s, nodigt bouwheren en architecten uit om op Batibouw zijn talrijke innovaties te komen ontdekken. Want er is heel wat nieuws onder de zon.

Sapa Building Systems nv

Aluminium ramen, deuren & veranda's die perfect bij u passen!

Hoofdzetel SAPA

Industrielaan 17
8810, Lichtervelde
051 72 96 66