Reynaers Aluminium

Ga voor duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium geeft jouw bouw- of verbouwproject een unieke toets van duurzame schoonheid. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve en hoogkwalitatieve profielen voor onder meer aluminium ramen, deuren en veranda’s. Wat je ook wil realiseren, hoe je ook wil wonen: samen met een uitgebreid netwerk van Reynaers Partners en Installers zorgt Reynaers Aluminium voor een oplossing die helemaal aansluit bij jouw verwachtingen.

De profielen van Reynaers Aluminium bewijzen dat echte schoonheid wél kan blijven duren. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar gaan ook een leven lang mee. Aluminium combineert dan ook heel wat sterke eigenschappen. Dit oerdegelijke, lichtgewicht materiaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk, inbraak- en brandveilig én het isoleert optimaal voor een lage energiefactuur en maximaal wooncomfort. Daarnaast is het 100% recycleerbaar, en dus goed voor het milieu: met deze profielen maak je meteen een ecologische keuze.

Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom maakt Reynaers Aluminium ook op esthetisch vlak het verschil in elk soort woning. Zo zijn de profielen van Reynaers Aluminium in meer dan 400 RAL-kleuren en talloze afwerkingen en stijlen beschikbaar. Ze worden aan de hand van de nieuwste technologieën en met veel oog voor detail en kwaliteit bewerkt. Dit resulteert in aluminium ramen, deuren, veranda’s, maar ook aluminium schuiframen, vouwdeuren en glasgevels die altijd perfect aansluiten bij elke bouwstijl, in ieder type woning. Bovendien blijft Reynaers volop innoveren, om je de meest vernieuwende aluminium toepassingen te blijven bieden.

Blijvende schoonheid realiseer je niet alleen. Reynaers Aluminium gelooft dan ook sterk in de kracht van duurzame relaties. Het uitgebreide netwerk van Reynaers Aluminium speelt daar een cruciale rol in. Dat telt intussen meer dan 150 ervaren vakmannen: er is dus altijd wel een Reynaers Partner of Installer in jouw buurt. Die werkt professioneel, gedreven en met echt Belgisch vakmanschap een oplossing op maat voor jouw project uit.

Je Reynaers Partner of Installer luistert nauwgezet naar je wensen en inspireert je met gepersonaliseerd advies. Dit alles in nauwe samenwerking met alle andere betrokkenen, want Reynaers Aluminium brengt iedereen rond de tafel die van jouw woonproject een succes maakt. Zodat jij kunt blijven genieten van puur woonplezier, een leven lang.

Ontdek hoe de profielen van Reynaers Aluminium het verschil maken in jouw bouw- of verbouwproject. Neem contact op met de Reynaers Partner of Installer in jouw buurt voor een showroom-bezoek of een offerte op maat. Nu al benieuwd? Download dan meteen het inspiratieboek!

 

ramen, deuren, veranda, schuifdeur, aluminium, aluminium ramen

Meer nieuws van Reynaers Aluminium

Ontdek MasterPatio, het schuifsysteem van de nieuwe generatie

Reynaers Aluminium lanceert het MasterPatio schuifsysteem. Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met uitstekende thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden. Tijd voor een kennismaking! 

Reynaers Aluminium toont op Batibouw 2020 de meest architecturale en duurzame oplossingen voor ultraslanke aluminium schuiframen

Moderne, vintage of klassieke architectuur delen meer dan ooit de uitgesproken voorkeur voor minimalistische raamprofielen. Reynaers Aluminium is trendsetter in het ontwikkelen van deze ultraslanke systemen. Op Batibouw 2020 toont de toonaangevende producent van aluminium raam- en deursystemen quasi onzichtbare profielen met de CP 130, CP 155 en Hi-Finity schuifraamsystemen met uiterst dunne profielen.

Reynaers Aluminium pakt uit met nieuwe stand op Batibouw 2020

 Reynaers Aluminium lanceert een nieuwe stand op Batibouw 2020. Voortaan kunnen bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren vanuit een ander perspectief bekijken. Dit jaar koos Reynaers Aluminium voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleeft de effecten van Reynaers innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

Reynaers touch

Reynaers Aluminium lanceert uitgepuurde Touch raam- en deurkrukken

Reynaers Aluminium toont op Batibouw 2019 de nieuwe collectie Touch handgrepen voor ramen en deuren. Dit gloednieuwe gamma werd exclusief ontwikkeld voor de meerwaardezoeker die houdt van pure lijnen en een strakke vormgeving. De unieke Touch krukken geven ramen en deuren een extra toets die naadloos aansluit op een zowel hedendaags als klassiek raam- en deurdesign.

Reynaers Digitale showroom

Digitale showroom voor ramen en deuren doet zijn intrede op Batibouw 2019

Reynaers Aluminium lanceert een innovatieve productconfigurator. Voortaan kunnen bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm oproepen en volledig aanpassen aan hun behoeften en persoonlijke smaak. Dit gebeurde reeds langer in de automobielsector maar betekent een doorbraak in de bouwsector. Deze nieuwe ontwikkeling overstijgt de mogelijkheden van een klassieke showroom want alle keuzemogelijkheden komen aan bod.

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, ...

Reynaers Aluminium

Oude Liersebaan 266
2570 , Duffel
015/308 866
Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten