KwadrO

Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe? KwadrO biedt maatwerk in 3 materialen: pvcaluminium en hout. We werken samen met verschillende ervaren leveranciers, zodat jij altijd het raam vindt dat het beste past bij jouw wensen en budget. Bezoek nu één van onze 20 vestigingen en laat je begeleiden door één van onze ervaren adviseurs.

ramen, deuren, aluminium ramen, pvc-raam, buitenschrijnwerk

Meer nieuws van KwadrO

Laat je op bis bij KwadrO in de watten leggen

Van 5 tot en met 13 oktober wordt Flanders Expo weer de trekpleister voor bouwers en verbouwers, want bisbeurs opent er haar deuren. Ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren om jouw droomwoning helemaal af te maken? Kom dan eens langs bij de KwadrO-stand (nr. 1239 in hal 1). Ontdek snel het aanbod.

De belangrijkste voordelen van pvc-ramen

KwadrO biedt nieuwe ramen aan in aluminium, hout en pvc. Maar waarom zou je nu voor pvc-ramen kiezen? Hieronder halen we de vijf belangrijkste voordelen van pvc aan.

KwadrO nu ook te volgen op Instagram

Het kiezen van nieuwe ramen en deuren is niet eenvoudig. Het is daarom belangrijk dat je voldoende informatie opdoet over de mogelijkheden. KwadrO helpt je graag verder. Zo kan je nu, naast onze website en Facebook, ook op Instagram terecht.

KwadrO innoveert met het meest verfijnde pvc-profiel op de markt

KwadrO staat nooit stil, zo lanceerden we onlangs het gloednieuwe pvc Impakt Plus profiel. De reacties waren meteen zeer positief. Dat dit pvc-profiel een schot in de roos is, blijkt ook uit de bestellingen die binnenstromen. Met deze innovatie onderstreept KwadrO haar karakter van vernieuwende speler op de markt.

KwadrO

Nieuwe ramen en deuren nodig? Bij KwadrO nemen we graag de tijd om de ramen en deuren te vinden die perfect bij jouw woning passen.

KwadrO

Luikersteenweg 254
3500, Hasselt
011/21 00 98