Belisol

Ramen en deuren van Belisol, het visitekaartje van je woning

Je ramen en deuren bepalen de uitstraling van je woning. Naast de grootste blikvangers van je gevel, dragen ze bij tot een gezonde energiefactuur.

We zijn reeds meer dan 40 jaar trendsetter in de sector. Dat zorgt naast een sterk design ook voor sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag. Zoek je kwaliteit en een op en top Belgisch product? Bij Belisol ben je aan het juiste adres.

Bij Belisol kun je kiezen uit pvcaluminium of hout. Heb je je keuze nog niet gemaakt? Wij begeleiden je persoonlijk bij het kiezen van de juiste ramen en deuren voor jouw thuis.

Er is altijd een Belisol-showroom in je buurt. Daar word je ontvangen door onze adviseur die je door al onze mogelijkheden gidst. Hij houdt daarbij niet alleen rekening met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de technische vereisten van je woning. Dit giet hij in een duidelijke offerte en een concrete planning. Daarnaast adviseren wij meteen hoe je het maximum haalt uit de Vlaamse subsidies.

Je geniet van onze uitzonderlijke service waar wij om bekend staan. Van advies tot opmeting. Van plaatsing tot afwerking. Alles gebeurt volgens afspraak.

Nieuwsgierig naar onze producten? Kijk hier voor een showroom bij jou in de buurt of bezoek ons op www.belisol.be!

 

Brochure(s) aanvragen

Vraag geselecteerde brochures aan