Aliplast Aluminium Systems

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, schuiframen, veranda’s en glasgevels. Ook voor binnendeuren en binnenwanden bestaat er een heel assortiment onder de naam IDA doors. Productinnovatie, design, technische bekwaamheden en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

Bij Aliplast geniet u van een unieke 25 jaar kleurengarantie op het complete T – TC – PT – MT kleurenaanbod.

Op zoek naar een duurzaam product? Dan is Aliplast Aluminium de ideale keuze, want aluminium is een groen product dat voor 100% recycleerbaar is. Ontdek het gamma en vind een dealer in uw buurt.

aluminium, ramen, deuren, schuiframen, binnendeuren, kleurgarantie, veranda’s, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, gevelbekleding

Meer nieuws van Aliplast Aluminium Systems

Ramen kiezen: deze architecturale roestkleur blijft jaren mooi

De laatste jaren waren zwarte ramen dé trend in de woningbouw, maar daar komt mogelijk verandering in! De vraag naar de ‘Cortenstaal’-roestkleur uit architecturale hoek stijgt opvallend. Ontdek het kwalitatieve alternatief van Aliplast: RUST-TC.

Inbraakwerendheid bij deuren en schuifdeuren: waar moet je op letten?

Denk bij de aankoop van je deuren en schuifdeuren ook aan de beveiliging. Zonder goed inbraakveilig schrijnwerk heeft een elektronisch alarmsysteem geen zin.

Aluminium ramen met 25 jaar lakgarantie, da’s zorgeloos genieten

Je aluminium profielen kregen een laklaag die ze het hele jaar door beschermt tegen stof en vuil. Maar hoe houd je je profielen extra lang mooi van kleur? Ontdek de voordelen van een uitzonderlijke lakgarantie en check onze onderhoudstips.

Verticale aluminium gevelbekleding
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Aluminium gevelbekleding: een hedendaagse look voor je woning in 1,2,3

Je houdt van een moderne bouwstijl, maar de gevels van je woning weerspiegelen dit niet. Hoe geef je je gevels makkelijk een hedendaagse uitstraling? Ontdek de aluminium gevelbekleding Deco Wall.

Ramen en deuren kiezen: probeer de configurator en bekijk meteen het resultaat

Hoe vind je de ideale ramen en deuren voor jouw project? Algemene tips zijn nuttig, maar het is vooral belangrijk dat je ramen en deuren bij jouw situatie en woning passen. Om uit te vissen wat best werkt voor jou, kun je nu verschillende mogelijkheden uitproberen. Gewoon vanuit je luie zetel.

Aliplast Aluminium Systems

Aliplast produceert en ontwikkelt aluminium profielen voor ramen, deuren, schuiframen en veranda’s voor buiten en aluminium deuren ‘IDA’ voor binnen. U geniet van een unieke 25 jaar kleurengarantie.

Aliplast Aluminium Systems

Waaslandlaan 15
9160, Lokeren
+32 9 340 55 55
Maandag: 8:00-16:30
Dinsdag: 8:00-16:30
Woensdag: 8:00-16:30
Donderdag: 8:00-16:30
Vrijdag: 8:00-15:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten