Raam Unique

Bent u op zoek naar nieuwe ramen & deuren waarbij kwaliteit, service en een hoge afwerkingsgraad centraal staan? Dan bent u bij Raam Unique aan het juiste adres!

De keuze van goede ramen en deuren is één van de belangrijkste die u moet maken bij de bouw of renovatie van uw woning. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan één van onze UNIQUE toonzalen om u te helpen bij het maken van een keuze. Maak kennis met onze technische adviseurs en onze producten. Omdat  Raam Unique topkwaliteit voorop stelt,  hebben wij gekozen  om te werken met het merk Pierret.  Pierret kiezen is kiezen voor Belgische kwaliteit, meer dan 60 jaar expertise en ervaring. Het gamma van Raam Unique voldoet dan ook aan alle normen en certificaten op de markt.

Wat mag je verwachten bij Raam Unique?

Onze adviseurs doorlopen samen met jou het hele proces van A tot Z en helpen jou de beste keuze te maken van materiaal tot kleur voor jouw droomproject. Of je nu kiest voor aluminium, pvc of hout, al onze materialen worden in België geproduceerd en beschikken over de beste kwaliteit.

Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt. Na goedkeuring van de offerte wordt er een overeenkomst opgesteld. Voor de technische opmeting, uitgevoerd door een ervaren specialist, zal een datum vast gelegd worden zodat u hierbij aanwezig kan zijn.

De technische opmeter verstuurd de bestelling van uw ramen en deuren naar de productie. Na de orderbevestiging kan er een planning gemaakt worden voor de plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren. Wij streven er naar om uw ramen en deuren geplaatst te hebben binnen de 7 weken na de opmeting.

De ramen en deuren zullen door ervaren monteurs geplaatst worden. Dit onder leiding van uw goedkeurend oog zodat Raam Unique er weer een tevreden klant bij heeft!.

Het gamma van Raam Unique beschikt niet enkel over ramen & deuren van topkwaliteit, maar houdt ook rekening met de afwerking van uw ramen en deuren. Tot op heden werden ramen en deuren afgewerkt met slordige siliconenvoegen maar wanneer u kiest voor Raam Unique wordt de afwerking van uw ramen en deuren niet langer verpest door deze lelijke afwerking. Raam Unqiue maakt gebruik van een nieuw profiel dat zorgt voor een propere, strakke afwerking : EWA-Profile of Esthetisch Weerbestendig Afwerkingsprofiel. Voor meer informatie surf naar www.ewaprofile.be  

Wij hopen u alvast de verwelkomen in onze toonzalen te Genk & Maaseik! Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe woning of renovatie. Meer info vindt u op www.raamunique.be

raamprofiel, afdichting, steenstrips, ramen, siliconenvoegen, gevelrenovatie, afwerking, zwelband, weerbestendig, EWA-Profile

Enkele producten van Raam Unique

Meer nieuws van Raam Unique

EWA-profile en steenstrips
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Binnenkort opent Raam Unique zijn deuren

De keuze van nieuwe ramen & deuren is één van de belangrijkste keuzes die u moet maken als bouwheer. Ze bepalen niet enkel het uitzicht van uw woning maar hebben ook een grote invloed op het wooncomfort. Om u te helpen bij het maken van deze keuze kan u terecht bij Raam Unique. Onze adviseurs doorlopen samen met u het hele proces van A tot Z.

Raam Unique

Raam Unique is de esthetische, gepatenteerde, duurzame innovatie-oplossing voor afdichting rond ramen en deuren. Ideaal ter vervanging van siliconenvoegen of zwelbanden. Voor nieuwbouw en renovatie!

Raam Unique Maasland

Maastrichtersteenweg 28
3680, Maaseik
0032 (0)89 218 238
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 11:00-16:00

Raam Unique Genk

Hasseltweg 408
3600, Genk
+32 (0)89 218 218
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 11:00-16:00