Hörmann Belgium NV/SA

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagepoorten, voordeuren, opslagsystemen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

De Hörmann-groep is Europa's marktleider voor deuren en garagepoorten. Meer dan 20 miljoen (garage)poorten werden sinds de oprichting in het jaar 1935 geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. In 40 gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië ontwikkelen en produceren meer dan 6.000 medewerkers hoogwaardige garagedeuren, deuren, kozijnen en aandrijvingen voor de toepassing in particuliere en zakelijke gebouwen.

Hoofdzetel van de wereldwijd actieve Hörmann-groep is gevestigd in de Westfaalse kleine stad Steinhagen in Duitsland. De nog steeds door de familie geleide onderneming bereikte onlangs een jaarlijkse omzet van meer dan 1 miljard euro. Meer dan 100 eigen verkoopfilialen in meer dan 40 landen en vele honderden dealers in de overige landen zorgen voor klanten overal ter wereld voor korte wegen naar Hörmann.

Interesse in de producten van Hörmann? Kom meer te weten op de Hörmann-website en bij een Hörmann-dealer in je buurt.

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.