Harinck n.v.

Als toeleverancier van de betere PVC- en alu schrijnwerker is n.v. HARINCK sinds meer dan 35 jaar toonaangevend op het vlak van voordeuren, inkomdeuren, buitendeuren…
Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER-FRALU deurpanelen voor staan.

garagepoort, ramen, deuren, buitenschrijnwerk

Enkele producten van Harinck n.v.

Meer nieuws van Harinck n.v.

Revolutionaire voordeuren met magnetische deurpanelen

Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij. Een mooie, veilige buitendeur is de kers op de taart voor je voorgevel. Nieuw in het aanbod zijn innovatieve voordeuren met deurpanelen die bevestigd zijn via een magneetprincipe. We zetten de voordelen van deze toppers even op een rij.

Decover van Frager Fralu
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

De integrale glasdeur : DECOVER

Wilt u een natuurlijke verlichte inkomhal en toch een decoratieve inkomdeur? Dan is DECOVER – de integrale glasdeur – voor u een oplossing. De volledig beglaasde voordeur biedt u het nodige licht in uw inkom en geeft u daarbij een optimale veiligheid (glas 44.6 gelaagd) en therrmische isolatie (Up = 1.0 tot 1.1 W/m²K).

Tradition - voor & na
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

De traditie van echt vakmanschap!

Onder de verzamelnaam TRADITION brengt Frager–Fralu u een serie deurpanelen die teruggrijpt naar een traditie van vakmanschap, uitstraling, stijl en vormverhouding. Onze steden staan vol voordeuren die mee het karakter van de stadswoningen en herenhuizen bepalen.

Vleugeloverdekkende deuren
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Vleugeloverdekkende deuren

In een zoektocht naar nog meer esthetiek voor inkomdeuren, stelt Frager – Fralu u zijn vleugeloverdekkend systeem voor. In afspraak met de grootste kunststof-profielgammisten werd een eenvoudig deursysteem uitgewerkt. Ook voor de aluminium-raamsystemen werd het deurpaneel aangepast.

Harinck n.v.

U vindt hier het compleetste gamma van klassiek over tijdloos en hedendaags tot modern en grensverleggend.

Hoofdkantoor Harinck nv

Heirweg 95
8710, Wielsbeke
056 67 40 50