Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor ramen en deuren, terrassen, dakoversteken , gevelbekleding en interieurtoepassingen. Onze systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

 

Al 80 jaar staat Deceuninck synoniem voor 100% Belgische topkwaliteit en een uitmuntende service. Samen helpen wij u aan het bouwen van een duurzaam huis waar we steeds innovatieve oplossingen creëren voor ieder architecturele stijl. Wij realiseren dit met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk en dragen bij tot een energiezuinige woning.

 

Wist u dat ons volledig gamma van ramen en deuren veel beter scoren dat wat de EPB-richtlijn voorschrijft. De Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren doen daar dankzij onze Linktrusion technologie nog een energiebesparende schep bovenop. Ontdek zelf met onze Energiesimulator hoeveel u bespaart met nieuwe ramen van Deceuninck.

 

De kern van onze Zendow#neo ramen en deuren is gemaakt volgens de Linktrusion-technologie. Deze unieke technologie combineert nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Dankzij Linktrusion zijn onze pvc ramen en pvc deuren uiterst efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruim voldoen aan de strengste normen en hoogste verwachtingen. Linktrusion maakt hiertoe gebruik van continue structurele glasvezels, pvc hardschuim en staaldraad die ervoor zorgt dat deze producten 100% recycleerbaar zijn. Zo is niet alleen het eindproduct, maar ook het volledige productie- en recyclingproces volledig recycleerbaar.

 

De kleur van het buitenschrijnwerk is, naast de vorm en de materiaalkeuze, bepalend voor het uitzicht van een woning. Zo is het belangrijk een kleur te kiezen die perfect bij u past, zowel buiten als binnen. Met een ruim en gevarieerd kleurenaanbod komen wij tegemoet aan de nieuwste trends voor een esthetische kleurbeleving. Zo bent u altijd mee met de nieuwste stijl- en kleurtrends.

 

Wie vandaag bouwt of renoveert kan best wat advies en inspiratie gebruiken bij het kiezen van de juiste ramen en deuren. Materiaal, stijl, kleur, prijs, isolatiewaarde, veiligheid, premies. Er is zoveel waarmee u rekening moet houden. De keuze van uw ramen en deuren is één ding. De plaatsing een ander. Kies daarom voor een specialist. Iemand die onze raam- en deurprofielen door en door kent, over de nodige ervaring en vakkennis beschikt en mee is met de laatste trends en technieken. Vertrouw op onze Preferred Partners. Benieuwd naar onze tarieven en werking? Vraag nu gratis uw Deceuninck pvc prijsofferte en/of gratis pvc brochure aan via onze site.

 

Naast onze ramen, deuren en schuiframen staat Deceuninck ook gekend voor zijn duurzaam en stijlvol dakoversteken, gevelbekleding, terrasplanken en interieurafwerkingen. De Deceuninck oplossingen bieden u een ruime waaier mogelijkheden en voordelen. Welk indoor of outdoor product u ook kiest, onze producten zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak alvast kennis met het vakmanschap van Deceuninck. Wens je een gratis offerte van de benodigde materialen, met of zonder plaatsing, doe dan gerust een beroep op ons netwerk van verdelers of erkende Preferred Installers. Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide en ervaren professionals die je een perfect en duurzaam resultaat op maat garanderen.

 

Onze erkende verdelers staan je graag bij met waardevol advies en extra informatie. Zit je met vragen omtrent de beste uitvoering of de juiste materialen, loop gerust eens bij hen binnen. Zij helpen je verder met de glimlach. Consulteer onze website www.deceuninck.be voor verdere informatie.

ramen, deuren, terras, gevelbekleding, interieur, pvc

Meer nieuws van Deceuninck NV

Harmonieus aluminium en pvc-ramen combineren? Het kan, dankzij de ‘Smart colours’!

Aluminium en pvc-ramen combineren, is dat wel een goed idee? Dat verschil merk je toch? Niet als je voor de ‘Smart colours’ van Deceuninck kiest. Met hun nieuwe kleurencollectie kun je de kleur van je aluminium en je pvc-schrijnwerk perfect op elkaar afstemmen.

Majestic Terrasplank
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Gespot: onderhoudsvriendelijk terras met natuurlijke look

De tijd vliegt, het is weer lente. Verspil je liever geen tijd aan het onderhoud van je terras? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijk materiaal. En ja, die charmante look van hout kan nog steeds!

Deceuninck web
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Deceuninck draagt bij tot het circulair bouwen

Samen met 230 andere deelnemende publieke en private organisaties gaf Deceuninck op 22 februari de aftrap van de Green Deal Circulair Bouwen. Hiermee toont de specialist in pvc- en alu-oplossingen zijn klimaatengagement, niet alleen in woorden, maar ook in concrete actie.

onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met isolatiemogelijkheden
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevonden: onderhoudsvriendelijke gevelbekleding met isolatiemogelijkheden

Wil je de energieprestaties van je woning optimaliseren? Laat dan zeker ook je gevels isoleren! Nadien laat je nieuwe gevelbekleding voorzien, voor een frisse look. Met gevelbekleding in pvc of pvc-houtcomposiet ga je voor onderhoudsgemak en een geslaagde match met je buitenschrijnwerk.

 

De energiecalculator van Deceuninck
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Isoleren jouw ramen wel voldoende? Doe de test!

In de gemiddelde Vlaamse woning ontsnapt ongeveer 15% van de warmte via ramen & deuren.  Dit is nochthans makkelijk te voorkomen met hoogrendementsglas en kwalitatieve ramen & deuren.

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Hoofdkantoor Deceuninck

Bruggesteenweg 360
8830, Hooglede
051 23 92 72
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten