Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en binnentoepassingen. Onze systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Diensten: ramen | deuren | terras | interieur | pvc

Meer nieuws van Deceuninck NV

Buitenschrijnwerk - Geef inbrekers geen kans dankzij Deceuninck Zendow#Neo Premium
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Geef inbrekers geen enkele kans - Deceuninck Zendow#neo Premium

Vrijdag 27 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag. Het uitgangspunt van deze actiedag? Huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekers. Ramen die topprestaties kunnen voorleggen op het vlak van veiligheid en inbraakwerendheid, spelen hierbij een beslissende rol. Met Zendow#neo Premium-ramen van Deceuninck kan je op beide oren slapen. Deze ramen kregen onlangs zelfs het veiligheidscertificaat RC3 voor draaikipramen uit handen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). De testen die deze onafhankelijke instantie uitvoerden tonen duidelijk aan dat, met Deceuninck Zendow#neo Premium, manuele inbraakpogingen telkens makkelijk worden verijdeld. Kwestie van inbrekers geen enkele kans te geven…

Buitenschrijnwerk - decalu - tunal - deceuninck
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Decalu & Tunal - Aluminium Schrijnwerk en Ventilatie van Deceuninck!

Decalu en Tunal zijn de 2 nieuwe producten van Deceuninck. Decalu is de merknaam voor het nieuwe gamma ramen & deuren, terwijl Tunal de naam is voor ventilatie, zonwering en geveloplossingen.

Buitenschrijnwerk: Leerlingen VTI Roeselare en Deceuninck bouwen samen aan 2020
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Leerlingen VTI Roeselare en Deceuninck bouwen samen aan 2020

De voorbije 5 jaar werkten leerkrachten en leerlingen van het VTI Roeselare samen met tal van partners aan de bouw van een Milieu- & MobiliteitsOpleidingsPark (MMOP) in Ingelmunster. De bedoeling van dit uniek project? Studenten heel concreet leren hoe ze duurzaam kunnen bouwen conform de normen van 2020, hen laten kennis maken met de nieuwste technologieën en technieken, hen oog laten hebben voor milieu en ecologie, en hen nu al in contact brengen met hun werkgevers van morgen. Vier doelstellingen die Deceuninck, wereldspeler en Belgisch marktleider in raam- en deuroplossingen in pvc, al van in het begin mee helpt realiseren.

Buitenschrijnwerk - Kleurensimulator Deceuninck
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Ontdek de ideale kleur voor je raamprofielen

Omdat de kleur van uw buitenschrijnwerk, naast de vorm en de materiaalkeuze, zo bepalend is voor het uitzicht van een woning, kiest u best precies die kleur die perfect past bij uw stijl, uw woning en de omgeving van uw woning.

Deceuninck : nieuwe website
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Nieuwe website www.deceuninck.be, meer dan alleen een nieuw jasje

Als marktleider in profielen voor duurzame bouwtoepassingen investeert Deceuninck niet enkel permanent in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook op het vlak van communicatie zit Deceuninck geen moment stil. Nu het internet het meest gebruikte informatiekanaal geworden is en de surfer ook in een digitale wereld – terecht – een steeds persoonlijkere aanpak en steeds meer interactiviteit en meer betrokkenheid van een fabrikant verwacht, ontwikkelde Deceuninck een compleet vernieuwde website die al deze verwachtingen zo goed mogelijk wil inlossen. 

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Hoofdkantoor Deceuninck

Bruggesteenweg 360
8830, Hooglede
051 23 92 72
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

HQ

Bruggesteenweg 164
8800, Roeselare
+32 (0)51 239 272
Maandag: 9:00-12:00, 13:00-17:30
Dinsdag: 8:45-12:15, 13:15-16:45
Woensdag: 9:15-16:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten