Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor pvc ramen en deuren, aluminium ramen en deuren, ventilatieterrassen, dakoversteken , gevelbekleding en interieurtoepassingen. Onze systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Al 80 jaar staat Deceuninck synoniem voor 100% Belgische topkwaliteit en een uitmuntende service. Samen helpen wij u aan het bouwen van een duurzaam huis waar we steeds innovatieve oplossingen creëren voor ieder architecturele stijl. Wij realiseren dit met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk en dragen bij tot een energiezuinige woning.

Wist u dat ons volledig gamma van ramen en deuren veel beter scoren dat wat de EPB-richtlijn voorschrijft. De Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren doen daar dankzij onze Linktrusion-technologie nog een energiebesparende schep bovenop. Ontdek zelf met onze Energiesimulator hoeveel u bespaart met nieuwe ramen van Deceuninck.

De kern van onze Zendow#neo ramen en deuren is gemaakt volgens de Linktrusion-technologie. Deze unieke technologie combineert nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Dankzij Linktrusion zijn onze pvc ramen en pvc deuren uiterst efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruim voldoen aan de strengste normen en hoogste verwachtingen. Linktrusion maakt hiertoe gebruik van continue structurele glasvezels, pvc hardschuim en staaldraad die ervoor zorgt dat deze producten 100% recycleerbaar zijn. Zo is niet alleen het eindproduct, maar ook het volledige productie- en recyclingproces volledig recycleerbaar.

De kleur van het buitenschrijnwerk is, naast de vorm en de materiaalkeuze, bepalend voor het uitzicht van een woning. Zo is het belangrijk een kleur te kiezen die perfect bij u past, zowel buiten als binnen. Met een ruim en gevarieerd kleurenaanbod komen wij tegemoet aan de nieuwste trends voor een esthetische kleurbeleving. Zo bent u altijd mee met de nieuwste stijl- en kleurtrends.

Wie vandaag bouwt of renoveert kan best wat advies en inspiratie gebruiken bij het kiezen van de juiste ramen en deuren. Materiaal, stijl, kleur, prijs, isolatiewaarde, veiligheid, premies. Er is zoveel waarmee u rekening moet houden. De keuze van uw ramen en deuren is één ding. De plaatsing een ander. Kies daarom voor een specialist. Iemand die onze raam- en deurprofielen door en door kent, over de nodige ervaring en vakkennis beschikt en mee is met de laatste trends en technieken. Vertrouw op onze Partners. Benieuwd naar onze tarieven en werking? Vraag nu gratis uw Deceuninck pvc prijsofferte aan via onze site.

Naast onze ramen, deuren en schuiframen staat Deceuninck ook gekend voor zijn duurzaam en stijlvolle terrassendakoversteken, gevelbekleding en interieurtoepassingen. De Deceuninck oplossingen bieden u een ruime waaier mogelijkheden en voordelen. Welk indoor of outdoor product u ook kiest, onze producten zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak alvast kennis met het vakmanschap van Deceuninck. Wens je een gratis offerte van de benodigde materialen, met of zonder plaatsing, doe dan gerust een beroep op ons netwerk van verdelers of erkende Preferred Installers. Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide en ervaren professionals die je een perfect en duurzaam resultaat op maat garanderen.

Onze erkende verdelers staan je graag bij met waardevol advies en extra informatie. Zit je met vragen omtrent de beste uitvoering of de juiste materialen, loop gerust eens bij hen binnen. Zij helpen je verder met de glimlach. Consulteer onze website www.deceuninck.be voor verdere informatie.

Selecteer de brochure(s) die je graag wilt ontvangen

Vraag geselecteerde brochures aan