Deceuninck NV

Deceuninck NV

Deceuninck ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen voor kunststof en aluminium ramen en deuren, ventilatie, terrassen, dakoversteken, gevelbekleding en interieurtoepassingen. De Belgische firma is actief in meer dan 90 landen.

Ramen en deuren

Een strakke look, beter isoleren én bijdragen aan een circulaire wereld. Het wordt mogelijk met hun kunststoframen en -deurenreeks Elegant.

Kunststoframen en -deuren helpen je huis beter te isoleren. Meer nog, met de unieke ThermoFibra- en Forthex-technologie die Deceuninck ontwikkelde, overstijg je de isolatiestandaarden van vandaag. Een goed geïsoleerde woning levert je dan ook meteen winst op, en dat zie je op je energiefactuur. Bereken via de energiecalculator hoeveel energie jij kan besparen met nieuwe ramen.

Met de Elegant-reeks combineer je de minimalistische look van een aluminiumraam met alle voordelen van kunststof. Daarnaast kies je voor een ecologische optie: kunststof kan namelijk tot acht keer worden gerecycleerd zonder kwaliteitsverlies. Deze jarenlange ervaring paste Deceuninck ook toe bij de ontwikkeling van de Decalu aluminium reeks.

Deceuninck gelooft sterk in een toekomst waar je kunststof en aluminium combineert in één project. Het Decalu-gamma speelt in op het groeiende marktaandeel van aluminium en biedt tegelijk de perfecte aanvulling op het kunststofaanbod van Deceuninck. De Decalu-reeks biedt verschillende modellen aan, waarbij er voor elke bouwstijl een oplossing is. De reeks blinkt ook uit op vlak van thermische isolatie door de geïntegreerde thermische isolatie en voorgemonteerde rubbers. Door de lange levensduur is het bovendien een erg duurzaam materiaal.

Goed om te weten: dankzij het slimme kleurengamma Smart Colours matchen de kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) volledig met elkaar. De 16 kleuren uit het gamma kunnen toegepast worden op alle profielen in zowel aluminium als kunststof, zonder het minste kleurverschil!

Deceuninck oplossingen

Naast zijn ramen, deuren en schuiframen staat Deceuninck ook gekend voor zijn duurzame en stijlvolle terrassen, dakoversteken, gevelbekleding en interieurtoepassingen. De Deceuninck oplossingen bieden je een ruime waaier mogelijkheden en voordelen. Welke indoor of outdoor oplossing je ook kiest, de producten van Deceuninck zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud en bijzonder duurzaam. 

Verdelers

Hun erkende verdelers staan je graag bij met waardevol advies en extra informatie. Zit je met vragen over de beste uitvoering of de juiste materialen, loop dan gerust eens bij hen binnen. Ze helpen je graag verder. Bezoek de website www.deceuninck.be voor meer info.

Contact

Meer info

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Producten

Ontdek het volledige aanbod

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.