Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen voor ramen en deuren, terrassen, dakoversteken , gevelbekleding en interieurtoepassingen. Onze systemen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

 

Al 80 jaar staat Deceuninck synoniem voor 100% Belgische topkwaliteit en een uitmuntende service. Samen helpen wij u aan het bouwen van een duurzaam huis waar we steeds innovatieve oplossingen creëren voor ieder architecturele stijl. Wij realiseren dit met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk en dragen bij tot een energiezuinige woning.

 

Wist u dat ons volledig gamma van ramen en deuren veel beter scoren dat wat de EPB-richtlijn voorschrijft. De Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren doen daar dankzij onze Linktrusion technologie nog een energiebesparende schep bovenop. Ontdek zelf met onze Energiesimulator hoeveel u bespaart met nieuwe ramen van Deceuninck.

 

De kern van onze Zendow#neo ramen en deuren is gemaakt volgens de Linktrusion-technologie. Deze unieke technologie combineert nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Dankzij Linktrusion zijn onze pvc ramen en pvc deuren uiterst efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruim voldoen aan de strengste normen en hoogste verwachtingen. Linktrusion maakt hiertoe gebruik van continue structurele glasvezels, pvc hardschuim en staaldraad die ervoor zorgt dat deze producten 100% recycleerbaar zijn. Zo is niet alleen het eindproduct, maar ook het volledige productie- en recyclingproces volledig recycleerbaar.

 

De kleur van het buitenschrijnwerk is, naast de vorm en de materiaalkeuze, bepalend voor het uitzicht van een woning. Zo is het belangrijk een kleur te kiezen die perfect bij u past, zowel buiten als binnen. Met een ruim en gevarieerd kleurenaanbod komen wij tegemoet aan de nieuwste trends voor een esthetische kleurbeleving. Zo bent u altijd mee met de nieuwste stijl- en kleurtrends.

 

Wie vandaag bouwt of renoveert kan best wat advies en inspiratie gebruiken bij het kiezen van de juiste ramen en deuren. Materiaal, stijl, kleur, prijs, isolatiewaarde, veiligheid, premies. Er is zoveel waarmee u rekening moet houden. De keuze van uw ramen en deuren is één ding. De plaatsing een ander. Kies daarom voor een specialist. Iemand die onze raam- en deurprofielen door en door kent, over de nodige ervaring en vakkennis beschikt en mee is met de laatste trends en technieken. Vertrouw op onze Preferred Partners. Benieuwd naar onze tarieven en werking? Vraag nu gratis uw Deceuninck pvc prijsofferte en/of gratis pvc brochure aan via onze site.

 

Naast onze ramen, deuren en schuiframen staat Deceuninck ook gekend voor zijn duurzaam en stijlvol dakoversteken, gevelbekleding, terrasplanken en interieurafwerkingen. De Deceuninck oplossingen bieden u een ruime waaier mogelijkheden en voordelen. Welk indoor of outdoor product u ook kiest, onze producten zijn uiterst gemakkelijk in onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak alvast kennis met het vakmanschap van Deceuninck. Wens je een gratis offerte van de benodigde materialen, met of zonder plaatsing, doe dan gerust een beroep op ons netwerk van verdelers of erkende Preferred Installers. Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide en ervaren professionals die je een perfect en duurzaam resultaat op maat garanderen.

 

Onze erkende verdelers staan je graag bij met waardevol advies en extra informatie. Zit je met vragen omtrent de beste uitvoering of de juiste materialen, loop gerust eens bij hen binnen. Zij helpen je verder met de glimlach. Consulteer onze website www.deceuninck.be voor verdere informatie.

ramen, deuren, terras, gevelbekleding, interieur, pvc

Enkele producten van Deceuninck NV

Meer nieuws van Deceuninck NV

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Een duurzaam plankenterras in enkele klikken geplaatst

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt? Eentje die snel en gemakkelijk geplaatst is zodat je er meteen van kunt genieten? Gevonden! Ontdek alles over een duurzaam terras met Twinson composietplanken en het innovatieve  Twinson Click systeem. Zet de cocktails en hapjes maar al klaar.

Terras Deceuninck
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Leve het buitenleven op je eigen terras

Een terras is meer en meer het verlengde van de woonkamer. Tijdens zonnige weekends en mooie weekdagen brengen we er maar al te graag tijd door. Bovendien is het de ideale plek voor een ‘staycation’ deze zomer. Wil je jaren van je terras kunnen genieten, dan kies je voor duurzame materialen. Zoek je nog een mooie terrasvloer? Ontdek hét alternatief voor een houten terras.

Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Die zijn namelijk performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Wie het bouw- & inspiratiesalon bis bezoekt, zal er niet naast kunnen kijken: Preferred Partners De Clerck, Ramaco, Van Hee en Vermeulen slaan er namelijk de handen in elkaar om het gamma van Deceuninck te vertegenwoordigen. Elk met een eigen invalshoek op de producten, vind je er een schat aan vakkennis gebundeld op één stand (stand 1530).

Harmonieus aluminium en pvc-ramen combineren? Het kan, dankzij de ‘Smart colours’!

Aluminium en pvc-ramen combineren, is dat wel een goed idee? Dat verschil merk je toch? Niet als je voor de ‘Smart colours’ van Deceuninck kiest. Met hun nieuwe kleurencollectie kun je de kleur van je aluminium en je pvc-schrijnwerk perfect op elkaar afstemmen.

Majestic Terrasplank
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Gespot: onderhoudsvriendelijk terras met natuurlijke look

De tijd vliegt, het is weer lente. Verspil je liever geen tijd aan het onderhoud van je terras? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijk materiaal. En ja, die charmante look van hout kan nog steeds!

Deceuninck NV

Bij Deceuninck ontwikkelen we innovatieve en duurzame bouwoplossingen

Hoofdkantoor Deceuninck

Bruggesteenweg 360
8830, Hooglede
051 23 92 72
Maandag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Dinsdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Woensdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Donderdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Vrijdag: 9:00-12:00, 12:30-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten