Belisol

Ramen en deuren van Belisol, het visitekaartje van je woning

Je ramen en deuren bepalen de uitstraling van je woning. Naast de grootste blikvangers van je gevel, dragen ze bij tot een gezonde energiefactuur.

We zijn reeds meer dan 40 jaar trendsetter in de sector. Dat zorgt naast een sterk design ook voor sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag. Zoek je kwaliteit en een op en top Belgisch product? Bij Belisol ben je aan het juiste adres.

Bij Belisol kun je kiezen uit pvc, aluminium of hout. Heb je je keuze nog niet gemaakt? Wij begeleiden je persoonlijk bij het kiezen van de juiste ramen en deuren voor jouw thuis.

Er is altijd een Belisol-showroom in je buurt. Daar word je ontvangen door onze adviseur die je door al onze mogelijkheden gidst. Hij houdt daarbij niet alleen rekening met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de technische vereisten van je woning. Dit giet hij in een duidelijke offerte en een concrete planning. Daarnaast adviseren wij meteen hoe je het maximum haalt uit de Vlaamse subsidies.

Je geniet van onze uitzonderlijke service waar wij om bekend staan. Van advies tot opmeting. Van plaatsing tot afwerking. Alles gebeurt volgens afspraak.

Nieuwsgierig naar onze producten? Kijk hier voor een showroom bij jou in de buurt of bezoek ons op www.belisol.be!

 

buitenschrijnwerk, ramen, deuren, glas

Meer nieuws van Belisol

Hoe onderhoud je aluminium ramen het best?

Dat je het glas van je ramen geregeld moet schoonmaken weet je wel. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de aluminium profielen een leven lang mooi blijven? Ontdek enkele heldere en gemakkelijke onderhoudstips voor aluminium ramen.

Nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Zo bereid je het voor

Ben je van plan het buitenschrijnwerk van je woning te vervangen? Een goed idee! Zo verbeter je voor een groot deel de energieprestaties van je woning. Hoe bereid je je voor op de plaatsing? Ontdek enkele van onze tips.

Actie Belisol: bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor je klaar! En dat uiteraard in alle veiligheid. Om de gezondheid van de Belisol medewerkers en die van jou als klant te waarborgen, gelden de nodige voorzorgsmaatregelen. Maar er is meer.

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

Deze 3 factoren zorgen voor een goede akoestische isolatie van je ramen

Thermisch geïsoleerde ramen zorgen ervoor dat je aangenaam kunt wonen. Warm in de winter en koel in de zomer. Maar ook de akoestische isolatie zorgt voor meer wooncomfort. Ontdek welke elementen je ramen geluidsisolerend maken.

Belisol

Ramen en deuren in pvc, aluminium en hout

Hoofdkantoor belisol

Luikersteenweg 254
3500, Hasselt