Belisol

Ramen en deuren van Belisol, het visitekaartje van je woning

Je ramen en deuren bepalen de uitstraling van je woning. Naast de grootste blikvangers van je gevel, dragen ze bij tot een gezonde energiefactuur.

We zijn reeds meer dan 40 jaar trendsetter in de sector. Dat zorgt naast een sterk design ook voor sterke isolatiewaarden, een uitgebreid kleurenpalet, tal van afwerkingsmogelijkheden en het nieuwste veiligheidsbeslag. Zoek je kwaliteit en een op en top Belgisch product? Bij Belisol ben je aan het juiste adres.

Bij Belisol kun je kiezen uit pvc, aluminium of hout. Heb je je keuze nog niet gemaakt? Wij begeleiden je persoonlijk bij het kiezen van de juiste ramen en deuren voor jouw thuis.

Er is altijd een Belisol-showroom in je buurt. Daar word je ontvangen door onze adviseur die je door al onze mogelijkheden gidst. Hij houdt daarbij niet alleen rekening met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de technische vereisten van je woning. Dit giet hij in een duidelijke offerte en een concrete planning. Daarnaast adviseren wij meteen hoe je het maximum haalt uit de Vlaamse subsidies.

Je geniet van onze uitzonderlijke service waar wij om bekend staan. Van advies tot opmeting. Van plaatsing tot afwerking. Alles gebeurt volgens afspraak.

Nieuwsgierig naar onze producten? Kijk hier voor een showroom bij jou in de buurt of bezoek ons op www.belisol.be!

 

buitenschrijnwerk, ramen, deuren, glas

Meer nieuws van Belisol

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

Deze 3 factoren zorgen voor een goede akoestische isolatie van je ramen

Thermisch geïsoleerde ramen zorgen ervoor dat je aangenaam kunt wonen. Warm in de winter en koel in de zomer. Maar ook de akoestische isolatie zorgt voor meer wooncomfort. Ontdek welke elementen je ramen geluidsisolerend maken.

Terugblik: Belisol gooit 115.980 euro door ramen en deuren tijdens spetterende eindejaarsactie

Belisol blikt met gepaste trots terug op de zeer geslaagde eindejaarsactie ‘Win gratis ramen en deuren’. Gedurende de hele maand december organiseerden verschillende showrooms (alleen of in samenwerking met andere showrooms) een wedstrijd met een stevige Belisol-cheque als prijs. In totaal werd maar liefst 115.980 euro uitgedeeld aan de winnaars. De gelukkigen werden eind december en begin januari tijdens een slotevent bekendgemaakt.

Domotica smart home belisol
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Smart home: zo maakt domotica jouw leven makkelijker

Wat houdt een smart home precies in? Alle technieken van je huis worden met elkaar verbonden via slimme domoticasystemen. Van toegang, verlichting en verwarming tot beveiliging en zonwering. Bedienen kan gewoon via je smartphone. Vanuit je zetel, of van op afstand!  

Stel op bis zelf je droomdeur samen bij Belisol

Het is weer bis-beurs in Flanders Expo: het ideale moment om je (ver)bouwplannen verder uit te werken. Nieuwsgierig naar de ramen en deuren van Belisol? Bezoek dan van 5 tot en met 13 oktober de Belisol-stand (nr.1649), deel je plannen met een adviseur en ontwerp er je droomdeur. Welkom!

Belisol

Ramen en deuren in pvc, aluminium en hout

Hoofdkantoor belisol

Luikersteenweg 254
3500, Hasselt