Pure & Original

We willen allemaal een prettig huis. Niet zomaar een huis, maar een thuis dat echt bij ons past. Het weerspiegelt onze kracht, inspiratie en passies. Het staat voor onze waarden, is veilig en comfortabel. Een plaats om op te laden, een plaats voor feest, liefde, familie en verdriet. Een plaats om te wonen, om te leven.

Pure&Original leeft mee met deze behoeften. Veiligheid, passie, duurzaamheid, milieuvriendelijk en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken waar wij als merk voor staan. Pure grondstoffen van de hoogste kwaliteit, samengebracht in een brede waaier verven met een mooie kleurcollectie die van iedere ruimte een persoonlijke plaats maakt.

De verf wordt geproduceerd in een kleine familiefabriek in België waar met passie en vakmanschap de kennis generatie op generatie wordt overgebracht. Ook onze kwasten worden in België gemaakt. De verf is verkrijgbaar in heel wat winkels in België en de rest van de wereld.    

 Vind een verdeler in uw buurt.

verf, interieur, kaleien, schilderwerken

Enkele producten van Pure & Original

Pure & Original

Pure & Original maakt voor iedereen mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. En natuurlijk voldoet de Pure & Original verf aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen

Pure & Original

Torreweg 1
9700, Oudenaarde
09/ 395 95 97