colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt. Naast advies van onze colora coaches met een hart voor kleur en verstand van verf, vind je bij colora verf die tegen een stootje kan, perfect afwasbaar is, die perfect dekt en niet spat. Kortom verf waar je met plezier mee werkt: Belgische kwaliteit van BOSS paints. Alles wat je nodig hebt om je verfproject met succes te realiseren. Neem een kijkje op colora.be en laat je inspireren!

Belgische kwaliteitsverf, verfbenodigdheden, vlies en behang, kleuradvies, aan huis & in de winkel, verfadvies aan huis & in de winkel, professionele schilder vinden, workshops, decoratieve verftechnieken, muurstickers

Meer nieuws van colora de verfwinkel

Tuinhuis schilderen 1
Geplaatst in Tuin > Bijgebouwen > tuinhuizen.

Je nieuwe tuinhuis schilderen in 3 eenvoudige stappen

Heb je een houten tuinhuisje gekocht en wil je het voorzien van een laagje verf? Een goed idee! Maar hoe pak je dit aan? Ontdek het in ons handige stappenplan.

Muurtegels schilderen 1
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Je muurtegels schilderen voor een frisse uitstraling? Volg dit handige stappenplan

Wil je de wandtegels in je badkamer, toilet of keuken vernieuwen zonder breekwerken? Dan doet een likje verf wonderen. Schilder zelf je tegels met een handig stappenplan voor een vlekkeloos resultaat.

Colora gevelverf
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je gevel schilderen? Niet zonder onze toptips!

Een frisse look voor je gevel heeft meer impact dan je zou denken. Je rijdt met plezier je oprit op, je geniet van goedkeurende blikken en bij verkoop wordt je woning hoger ingeschat. Begint het te kriebelen? Check onze tips en bezorg je gevels de gedroomde make-over.

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Verf nodig? Vind de beste verf voor elke klus

Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een tuinhuis van een nieuw likje verf wilt voorzien: colora heeft voor iedereen en voor elke klus de juiste verf in zijn assortiment. Ontdek hoe je de gepaste verf voor jouw klus vindt.

Hoe een badkamer schilderen? Check onze beste tips!

Zin om je badkamer op te frissen met een nieuwe verflaag? Maak er een ontspannend plekje van door te spelen met zachte kleuren en natuurlijke texturen. Of creëer een badkamer die jou energie geeft, door een accentmuur een felle kleur te geven. Wij tippen je hoe je aan de slag gaat en waar je op moet letten.

colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt, waar je altijd welkom bent voor een pot verf, een woordje uitleg en eventueel een helpende hand.

colora de verfwinkel

Nijverheidstraat 81
8791 , Waregem
0800 95 673