colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt. Naast advies van onze colora coaches met een hart voor kleur en verstand van verf, vind je bij colora verf die tegen een stootje kan, perfect afwasbaar is, die perfect dekt en niet spat. Kortom verf waar je met plezier mee werkt: Belgische kwaliteit van BOSS paints. Alles wat je nodig hebt om je verfproject met succes te realiseren. Neem een kijkje op colora.be en laat je inspireren!

Belgische kwaliteitsverf, verfbenodigdheden, vlies en behang, kleuradvies, aan huis & in de winkel, verfadvies aan huis & in de winkel, professionele schilder vinden, workshops, decoratieve verftechnieken, muurstickers

Meer nieuws van colora de verfwinkel

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Verf nodig? Nu zomeractie bij colora: krijg eenmalig 10% zomerkorting* op het hele assortiment (geldig van 25/7 t.e.m. 16/8)

Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een tuinhuis van een nieuw likje verf wilt voorzien: colora heeft voor iedereen en voor elke klus de juiste verf in zijn assortiment. Tijdens de zomeractie krijg je eenmalig 10% korting*, niet te missen!

Hoe een badkamer schilderen? Check onze beste tips!

Zin om je badkamer op te frissen met een nieuwe verflaag? Maak er een ontspannend plekje van door te spelen met zachte kleuren en natuurlijke texturen. Of creëer een badkamer die jou energie geeft, door een accentmuur een felle kleur te geven. Wij tippen je hoe je aan de slag gaat en waar je op moet letten.

Plafond verven
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Stappenplan: hoe een plafond verven?

Een plafond schilderen is niet zo eenvoudig. Je moet boven je hoofd werken en het gaat toch om een grote oppervlakte. Heb je je nog nooit eerder aan deze klus gewaagd? Met dit stappenplan slaag je met glans, zonder frustraties. We doen er onze beste tips bovenop!

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

De verf op het plafond in je badkamer vochtvrij houden? Goed idee!

Het plafond in je badkamer komt bijna dagelijks in contact met waterdamp en condens. Is dat een probleem? Nee hoor. Maar je zorgt beter dat het vocht je badkamer plafond niet binnendringt. Met een goede verluchting én de juiste badkamer verf is je badkamer plafond stevig gewapend tegen vochtplekken en schimmels. Kom er gauw meer over te weten.

Plafondverf Colora
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Een kleur verf kiezen voor je plafond: dit moet je weten!

Een kleur kiezen voor je plafond, hoe moeilijk kan het zijn ... Je kiest gewoon een kleur die je mooi vindt, toch? Niet helemaal. Kleuren beïnvloeden de beleving van een ruimte. Met de juiste tint duw je minpuntjes naar het achterplan en accentueer je positieve details. Ontdek onze tips en sta even stil bij het gewenste effect. Je krijgt er geen spijt van!

colora de verfwinkel

colora is de verfwinkel in je buurt, waar je altijd welkom bent voor een pot verf, een woordje uitleg en eventueel een helpende hand.

colora de verfwinkel

Nijverheidstraat 81
8791 , Waregem
0800 95 673