Van Calster

Van Calster: al 50 jaar expert in vloeren en tegels

Een uitgebreid gamma aan de scherpste prijs en van de beste kwaliteit? Daarvoor moet je bij Van Calster zijn. De tegel-, parket- en badkamerspecialist combineert 50 jaar ervaring in tegelvloeren en wandtegels. Kies je voor een doe-het-zelfproject of vertrouw je woondroom toe aan bekwame vaklui? Een toekomstvisie voor je badkamer? Van Calster realiseert jaarlijks honderden totaalrenovaties. Je badkamer is sowieso in goede handen.

Vloeren en tegels gratis geleverd

Ontdek het compleet gamma keramische vloertegels, wandtegels, natuursteen vloeren en keramisch parket. Je kan er ook terecht voor een ruim aanbod parket en laminaat. Geniet van persoonlijk advies van een expert in een toonzaal in je buurt. Je vindt er eindeloze mogelijkheden, in alle materialen en in je favoriete stijl.

Elke tegel is van hoogwaardige kwaliteit. Door de ruime stock en rechtstreekse inkoop bij de fabrikanten, garandeert Van Calster de scherpste prijs op het hele gamma. Bovendien worden je tegels gratis en snel geleverd.

 

tegels, laminaat, parket, badkamer, terrastegel, keramisch parket, vloeren, wandtegels

Enkele producten van Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

Opendeurdagen bij Van Calster
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Iedereen kan vloeren!

Aan het bouwen of verbouwen?  Ga je graag zelf aan de slag? Van Calster helpt je met plezier verder met de plaatsing van je nieuwe tegels. Nu, tijdens onze OPENDEURDAGEN, bij aankoop van tegels, GRATIS leveling systeem voor elke doe-het-zelver. 

Van Calster XXL deals
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaard. Vanwaar dit succes? En waarom zou je voor grootformaattegels kiezen? We belichten de voordelen én een interessante actie waarmee je fiks bespaart!

Van Calster keramische parket
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Nieuw gamma kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen, Van Calster

Nieuw in ons aanbod een ruim gamma van eigentijdse tegels aan de laagste prijzen in de markt. Voor elk wat wils, speciaal ontwikkeld voor de Vlaamse bouwer of verbouwer. Zo vind je in het nieuwe gamma van Van Calster meerdere cementlook tegels, betonimitaties, natuursteenimitaties enz. En vaak beschikbaar in meerdere kleuren en verschillende formaten van 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm tot mozaïek.

Van Calster

Vakmanschap, ervaring en expertise: Van Calster kent de kunst van vloeren en tegels door en door. De 3e generatie van de familie omringt zich met bekwame vaklui en geeft je advies op maat van je wensen en je budget.

Van Calster

Transportstraat 1A
3980, Tessenderlo
014 22 98 20