Staenis - de vloeropbouw expert

Plaats zelf eenvoudig je vloeropbouw met professioneel eindresultaat, ook als je geen ervaring hebt. Het Staenisrooster is een robuust zelfbouwsysteem, invulbaar met chape, vloerisolatie, drainagemortel,... en maakt het mogelijk om je keuken-, living-, badkamer-, zolder-, tuinhuis-, oprit- en terrasvloer zelf eenvoudig te plaatsen. Ontdek snel hoe het werkt en vind hier jouw ideale vloeropbouw

Wie is Staenis?

Staenis is sinds 2016 gegroeid uit de praktische en technische kennis van twee jonge ondernemers. Beiden gedreven door het ondernemerschap en met een dichte kennis binnen de architecturale wereld. Enerzijds is Tom al vele jaren als zelfstandige actief geweest op de werkvloer van de totaalprojecten, hierdoor is zijn algemene knowhow in verschillende takken binnen deze branche sterk gegroeid. Anderzijds is Daisy haar creatief denken als interieurarchitect en haar designoog als productontwikkelaar een toegevoegde waarde binnen het bedrijf.

Ze zijn vertrokken vanuit een zelf ervaren probleem met dekvloeren. Hierbij hebben ze al hun kennis en ervaring samengebundeld en kunnen ze nu kwaliteitsvolle oplossingen aanbieden voor iedereen die een hoogwaardige en perfect vlakke vloeropbouw wil gaan plaatsen. Lees hun verhaal en ontdek hoe je aan de slag gaat met hun robuuste zelfbouwsysteem

Staenis is een jong en ondernemend bedrijf dat oplossingen biedt omtrent verschillende vloeropbouwen. De firma staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en respect voor zowel doe-het-zelvers als professionele mensen in het vak. Staenis lanceert producten waarmee iedereen (met of zonder ervaring in de bouwwereld) de perfecte vloeropbouw kan plaatsen, waarbij de eenvoud en de flexibiliteit van de plaatsing voorop staan.

Wil jij zelf je kwalitatieve vloeropbouw plaatsen en zo flink besparen? Met het innovatieve Staenis zelfbouwsysteem plaats je je vloeropbouw snel en vlak, zonder gevaar voor barsten. Ontdek met de Staenis vloeropbouw tool wat de beste vloeropbouw is voor jouw werf. 

Je Staenisrooster, de nodige vulmiddelen en het plaatsingsgereedschap bestel je makkelijk online via de webshop. Het Staenisrooster met eigen ogen previewen voor je beslist? Bezoek een toonzaal van Sack zelfbouw.

Contact

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.