Marshalls

Marshalls ontwikkelt innovatieve producten voor tuin, oprit en terras uit beton, keramiek en natuursteen. Wij helpen je je droomproject waar te maken. Dankzij ons ruime assortiment en producten op maat gemaakt, creëer je een unieke en persoonlijke omgeving. Geniet jarenlang van je tuin met onze tegels en klinkers van uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Marshalls centraal. Onze producten van gegoten beton uit eigen productie bezitten uitzonderlijke technische eigenschappen. Al onze keramische tegels zijn vervaardigd uit volkeramisch materiaal. Bovendien heeft Marshalls een duurzame relatie met internationale natuursteenleveranciers. Zo controleren we niet alleen de kwaliteit van onze natuursteen, maar ook de werkomstandigheden waarin de natuursteen ontgonnen en bewerkt wordt. Al onze natuursteen tegels en klinkers dragen een ethisch keurmerk.

Met een uitgebreid aanbod garandeert Marshalls je totaalproject. Naast terrastegels en klinkers, bieden we een ruime waaier aan bijhorende producten: siergrind, schanskorven, wandbekleding, tuinverlichting, tegeldragers, stapelstenen, bloembakken, brievenbussen, voegzand… Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan maatwerk voor zwembadboorden, muurkappen, gevelplinten, boordstenen, traptreden, palissades en roosters.

Bezoek onze website of kom naar onze toonzaal en ontdek ons aanbod.

Marshalls op Facebook

klinkers, terrastegel, tegels, beton, natuursteen, keramiek, maatwerk, tuinafwerking, tuinverlichting

Meer nieuws van Marshalls

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?

Keramische terrastegels zijn heel erg in opmars. Steeds meer mensen kiezen voor keramische tegels in plaats van natuursteen tegels voor hun terras. En dat is ook logisch. De kwaliteit van keramische tegels voor buiten is de laatste jaren sterk verbeterd. Het aanbod aan volkeramische terrastegels met een dikte van 2 cm is enorm uitgebreid.

De voordelen van terrastegels in groot formaat!
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

De voordelen van terrastegels in groot formaat

Terrastegels in groot formaat bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, doen je terras groter lijken en maken het onderhoudsvriendelijker doordat er veel minder voegen zijn. Grote tegels zijn beschikbaar in natuursteen en beton, maar ook het aanbod aan keramische tegels in grote formaten stijgt. 

Rondom het huis - Welke zwembadboord kies je het beste?
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Welke zwembadboorden kies je het best?

Leg je een zwembad of vijver aan in je tuin? Dan wil je natuurlijk dat dit mooi afgewerkt is. Het uitzicht van je tuin wordt immers bepaald door het samenspel van alle verschillende elementen. Wil je je zwembad omboorden? Dan heb je de keuze uit natuursteen of keramische zwembadboorden.

 

Verhardingen - Hoe plaats je tegeldragers
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Hoe plaats je tegeldragers?

Plaatsing van terrastegels kan op verschillende manieren. In dit artikel leggen we de voordelen uit van plaatsing op tegeldragers. Zo weet je in welke gevallen je het best voor deze methode kiest. Zo worden tegeldragers vaak geplaatst op platte daken als dakterras. Ze zijn gemakkelijk zelf te plaatsen. Daarom leggen we je uit hoe je dit doet.

Verhardingen - Welk materiaal kies je best voor je terras of oprit
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Welk materiaal kies je het best voor je terras of oprit?

De keuze van het materiaal voor je terras is van enorm belang. De aanleg van het terras is immers een grote kost. De prijs van de terrastegels zelf is slechts een beperkt deel van de totale kostprijs. Denk daarom goed na over je keuze en kies voor een duurzaam materiaal dat bij je past.

Marshalls

Marshalls biedt kwaliteitsvolle terrastegels en klinkers uit beton, keramiek en natuursteen. Maatwerk vult ons assortiment aan. Met ons ruime aanbod staan we garant voor het tuinproject van je dromen.

Hoofdkantoor Marshalls

Nieuwstraat 4a
2840, Rumst
+32 (0)3 880 86 06
Maandag: 8:00-16:30
Dinsdag: 8:00-16:30
Woensdag: 8:00-16:30
Donderdag: 8:00-16:30
Vrijdag: 8:00-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten