Marshalls

Marshalls ontwikkelt innovatieve producten voor tuin, oprit en terras uit beton, keramiek en natuursteen. Wij helpen je je droomproject waar te maken. Dankzij ons ruime assortiment en producten op maat gemaakt, creëer je een unieke en persoonlijke omgeving. Geniet jarenlang van je tuin met onze tegels en klinkers van uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Marshalls centraal. Onze producten van gegoten beton uit eigen productie bezitten uitzonderlijke technische eigenschappen. Al onze keramische tegels zijn vervaardigd uit volkeramisch materiaal. Bovendien heeft Marshalls een duurzame relatie met internationale natuursteenleveranciers. Zo controleren we niet alleen de kwaliteit van onze natuursteen, maar ook de werkomstandigheden waarin de natuursteen ontgonnen en bewerkt wordt. Al onze natuursteen tegels en klinkers dragen een ethisch keurmerk.

Met een uitgebreid aanbod garandeert Marshalls je totaalproject. Naast terrastegels en klinkers, bieden we een ruime waaier aan bijhorende producten: siergrind, schanskorven, wandbekleding, tuinverlichting, tegeldragers, stapelstenen, bloembakken, brievenbussen, voegzand… Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan maatwerk voor zwembadboorden, muurkappen, gevelplinten, boordstenen, traptreden, palissades en roosters.

Bezoek onze website of kom naar onze toonzaal en ontdek ons aanbod.

Marshalls op Facebook

Diensten: klinkers | terrastegel | tegels | beton | natuursteen | keramiek | maatwerk | tuinafwerking | tuinverlichting

Meer nieuws van Marshalls

Batibouw 2018 - Hoe zelf je oprit aanleggen?

De aanleg van een oprit is een dure zaak. Door dit zelf te doen, bespaar je heel wat geld. Als je handig bent, kan je zelf klinkers plaatsen. Toch zijn er een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Hieronder geven we je de basisprincipes mee om je oprit op een duurzame manier aan te leggen. We raden je echter aan om voor meer details advies te vragen aan een ervaren plaatser. Zo geniet je jarenlang zorgeloos van een propere oprijlaan.

Batibouw 2018 - Nieuw op Batibouw: een groots tuinproject

Batibouw pakt dit jaar uit met een vernieuwde editie van de Garden Room. Nieuw dit jaar is dat de tuin zich bevindt in één grote tent. Alles is verwerkt in één groot project: terrastegels, klinkers, beplanting, veranda’s, zwembaden, enzovoort...

Batibouw 2018 - Marshalls ontwikkelt eenvoudig te plaatsen klinkers

Tijdens Batibouw presenteert Marshalls talloze nieuwe producten. Vijf nieuwe gepatenteerde replicastenen vullen het reeds ruime klinkerassortiment aan

Vloeren - Marshalls presenteert nieuwe producten
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Marshalls presenteert nieuwe producten

Marshalls nodigt u uit in zijn vernieuwde toonzaal vanaf 22 oktober 2017. Hier presenteert het tegelbedrijf reeds zijn nieuwe producten voor 2018. U krijgt er persoonlijk advies over de producten voor uw oprit, terras of tuinproject. In de toonzaal van meer dan 350 vierkante meter vindt u een ruime keuze aan producten uit beton, natuursteen en keramiek. Reeds sinds eind augustus wordt er aan de grondige renovatie van deze toonzaal gewerkt.

Rondom het huis - Welke zwembadboord kies je het beste?
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Welke zwembadboorden kies je het best?

Leg je een zwembad of vijver aan in je tuin? Dan wil je natuurlijk dat dit mooi afgewerkt is. Het uitzicht van je tuin wordt immers bepaald door het samenspel van alle verschillende elementen. Wil je je zwembad omboorden? Dan heb je de keuze uit natuursteen of keramische zwembadboorden.

 

Marshalls

Marshalls biedt kwaliteitsvolle terrastegels en klinkers uit beton, keramiek en natuursteen. Maatwerk vult ons assortiment aan. Met ons ruime aanbod staan we garant voor het tuinproject van je dromen.

Hoofdkantoor Marshalls

Nieuwstraat 4a
2840, Rumst
+32 (0)3 880 86 06
Maandag: 8:00-16:30
Dinsdag: 8:00-16:30
Woensdag: 8:00-16:30
Donderdag: 8:00-16:30
Vrijdag: 8:00-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten