Marshalls

Marshalls ontwikkelt innovatieve producten voor tuin, oprit en terras uit beton, keramiek en natuursteen. Wij helpen je je droomproject waar te maken. Dankzij ons ruime assortiment en producten op maat gemaakt, creëer je een unieke en persoonlijke omgeving. Geniet jarenlang van je tuin met onze tegels en klinkers van uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Marshalls centraal. Onze producten van gegoten beton uit eigen productie bezitten uitzonderlijke technische eigenschappen. Al onze keramische tegels zijn vervaardigd uit volkeramisch materiaal. Bovendien heeft Marshalls een duurzame relatie met internationale natuursteenleveranciers. Zo controleren we niet alleen de kwaliteit van onze natuursteen, maar ook de werkomstandigheden waarin de natuursteen ontgonnen en bewerkt wordt. Al onze natuursteen tegels en klinkers dragen een ethisch keurmerk.

Met een uitgebreid aanbod garandeert Marshalls je totaalproject. Naast terrastegels en klinkers, bieden we een ruime waaier aan bijhorende producten: siergrind, schanskorven, wandbekleding, tuinverlichting, tegeldragers, stapelstenen, bloembakken, brievenbussen, voegzand… Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan maatwerk voor zwembadboorden, muurkappen, gevelplinten, boordstenen, traptreden, palissades en roosters.

Bezoek onze website of kom naar onze toonzaal en ontdek ons aanbod.

Diensten: klinkers | terrastegel | tegels | beton | natuursteen | keramiek | maatwerk | tuinafwerking | tuinverlichting

Meer nieuws van Marshalls

Vloeren - Marshalls presenteert nieuwe producten
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Marshalls presenteert nieuwe producten

Marshalls nodigt u uit in zijn vernieuwde toonzaal vanaf 22 oktober 2017. Hier presenteert het tegelbedrijf reeds zijn nieuwe producten voor 2018. U krijgt er persoonlijk advies over de producten voor uw oprit, terras of tuinproject. In de toonzaal van meer dan 350 vierkante meter vindt u een ruime keuze aan producten uit beton, natuursteen en keramiek. Reeds sinds eind augustus wordt er aan de grondige renovatie van deze toonzaal gewerkt.

Rondom het huis - Welke zwembadboord kies je het beste?
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis.

Welke zwembadboorden kies je het best?

Leg je een zwembad of vijver aan in je tuin? Dan wil je natuurlijk dat dit mooi afgewerkt is. Het uitzicht van je tuin wordt immers bepaald door het samenspel van alle verschillende elementen. Wil je je zwembad omboorden? Dan heb je de keuze uit natuursteen of keramische zwembadboorden.

 

Verhardingen - Worden tegels warm in de zon?
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Worden tegels warm in de zon?

Net als het zand op het strand, worden ook terrastegels warm in de zon. Wanneer het buiten dertig graden in de schaduw is, kan de temperatuur van tegels in de zon oplopen tot in de vijftig graden. Met blote voeten op het terras lopen is dan geen aanrader. Marshalls voerde een vergelijkende test uit tussen natuursteen, keramiek en beton. De resultaten tonen aan dat alle drie de materialen ongeveer even veel opwarmen in de zon. Een wonderoplossing bestaat dus jammer genoeg niet.

Verhardingen - Hoe verantwoord is natuursteen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Hoe verantwoord is natuursteen?

Natuursteen is een prachtig product. Soms wordt echter te weinig stilgestaan bij waar het vandaan komt. Vooral in China en India zijn de werkomstandigheden van de arbeiders verre van ideaal. Hoewel verantwoorde natuursteen slechts een weinig duurder is, wordt nog te vaak voor de goedkopere variant gekozen. Marshalls wil samen met leveranciers, handelaars en de consument werken aan een beter leven in de natuursteengroeves, -zagerijen en -fabrieken.

Verhardingen - Hoe plaats je tegeldragers
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Hoe plaats je tegeldragers?

Plaatsing van terrastegels kan op verschillende manieren. In dit artikel leggen we de voordelen uit van plaatsing op tegeldragers. Zo weet je in welke gevallen je het best voor deze methode kiest. Zo worden tegeldragers vaak geplaatst op platte daken als dakterras. Ze zijn gemakkelijk zelf te plaatsen. Daarom leggen we je uit hoe je dit doet.

Marshalls

Marshalls biedt kwaliteitsvolle terrastegels en klinkers uit beton, keramiek en natuursteen. Maatwerk vult ons assortiment aan. Met ons ruime aanbod staan we garant voor het tuinproject van je dromen.

Hoofdkantoor Marshalls

Nieuwstraat 4a
2840, Rumst
+32 (0)3 880 86 06
Maandag: 8:00-16:30
Dinsdag: 8:00-16:30
Woensdag: 8:00-16:30
Donderdag: 8:00-16:30
Vrijdag: 8:00-16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten